Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 793
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Фатмагюл е бременна от Керим

Тази новина определено ще се хареса на почти всички фенове обичащи и харесващи сериала пепел от рози. В българските епизоди това е още много далеч но нека да ви кажем, че Фатмагюл е бременна и очакват заедно с Керим своето дете. Доста емоции ще има за тези, които ще разберат тази информация. Не трябва да спирате да гледате и очаквате какво ще се случи в родния екран. Вече има много информации относно това какво ще е. Дали ще е момиче или момче не се знае. Скоро като имаме повече ясното ще напишем специален пост в, който за всички наши читатели ще оповестим какво се случва и трябва да стане. След като Асу е бременна от Мустафа и си имат дете то сега една родостна новина и за Мерием, която искренно е благодарна на всички и най-вече на Фатмагюл. Не пропускайте и вие следващите вълнуващи епизоди за да проследите и видите тази завладяваща история. Ще ви хареса със сигурност.
Тази информация беше постната преди време , но лично моето мнение е ,че това са фенски мераци,изказани като официално съобщение!!!

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 19:56 от migi_megi

# 31
Телефонния разговор между Керим - Мерием
Мерием: Керим по мое мнение, не прекарвай много време там, върни се у дома по-скоро.
Керим: Има някои неща, които трябва да свърша тук.
Мерием: Фатмагюл се чувства самотна.
Керим: Ще остана тук за повече време.
Мерием: Керим какво става?
Керим: Нищо.
Мерием: Какво искаш да кажеш с това "нищо". Очевидно нещо не е наред. Ти не ни се обаждаш, а когато Фатмагюл ти се обади ти й затвори много бързо. Какво става сине! Има ли нещо друго!
Керим: Забрави.
Мерием: Момичето е тъжно Керим, тя се опитва да не го показва, но то се вижда. Думите са като нож през гърлото й. Тя отиде при Емре днес, за да разбере какво се е случило.
Мерием: Той й е казал, че няма нищо лошо.
Керим: Защото няма.
Мерием: Не бъди упорит Керим. Не прави това с нея! Ти отиде преди да завършиш къщата. Снаха й се постоянно се заяжда с нея и не млъква. Тя казва, че си избягал, защото сватбата наближава. Говори постоянно глупости. Керим кажи ми истината, нека се опитаме да намерим решение, преди Фатмагюл да се натъжи повече.
Керим: Мустафа пише на Фатмагюл писма всеки ден от затвора.
Мерием: Писма ли? Как разбра?
Керим: Тя ги е скрила, но аз ги видях всичките.
Мерием: Не ставай глупав.
Керим: Защо бих те излъгал? Тя ги е крила  под леглото си и ги хвърли, когато я попитах.
Мерием: Тя не ги е крила. Скъса ги всичките, защото тя това искаше.
Керим: Защо ги е крила? Защо тя чете писмата му?
Мерием: Керим говориш глупости, ще ти се разсърдя.
Керим: Попитах я! Каза, че има само едно и че не го е чела а го е хвърлила веднага. Тя ме излъга.
Мерием: Да кажем, че те излъгала, че е крила и чела неговите писма, но накрая ги скъса и ги хвърли, какъв е проблемът след всичко това?
Керим: Мустафа не може да излезе от сърцето на Фатмагюл. Тя не му позволява да си тръгне.
Мерием: Слушай Керим, вие сте минали през много трудни моменти! Смяташ ли да се разделите, просто защото тя е скрила писмата му? Това момиче полага много усилия за вас. Как може да не виждаш? Аз не разбирам!
Керим: Тя се бори за мен или да забрави Мустафа?
Мерием: Аз съм ти много ядосана. Ти си толкова несправедлив спрямо нея! Не бъди толкова суров. Чуваш ли ме? Трябва да се сдобрите и да не се ядосваш повече.
Какво е това! Ти обърна всичко това в илюзия.
Керим: Чуй ме за една минута.
Мерием: Аз не искам да чувам нищо повече за Мустафа. Тази тема е затворена.
(Мерием затвори)

# 32
# 33
noritka1

"Фатмагюл е бременна от Керим"

Абсолютно си права! Така е! Даже е непорочно зачатие! И няма начин Мерием да не се е зарадвала на бременноста на Хаджер,ами той Мустафа й е като син.Даже по-напред е в мислите й от Керим..

Мила,обърка хората на които поднесе тази новина!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 34
Привет и от мен в поредната нова тема. Благодарности на Марианка за това, че винаги е готова да ни я поднесе, актуализирана и интересна. Темите се изписват с невероятна скорост и се чудя това момиче как успява да ни насмогне.

newsm51 newsm51

Благодаря и на момичетата за превода на 69 епизод.   smile3525 smile3525 newsm20

Снощи не успях да гледам епизода, канал Д не ми тръгна на нито един от линковете. Но пък следях преводите, коментарите и репортажите от мястото на събитията. И, разбира се, видях финалната сцена, което моментално ми оправи настроението. На всички, които се погрижиха за такива като мен - искрено благодаря.  newsm51  love001

# 35
Лили, благодаря ти за превода!  Hug
Отново се затвърждава мнението ми, че Фатмагюл вече е разбрала за какво става дума и че на Мукадес няма да й се размине. Как е разбрала ще видим в следващия епизод - ретроспекция на разговора й с Мерием.  Wink

Марта, чудесен клип!  Hug

# 36
  • В Града на Липите
ЛейдиЧар, много ми хареса стихотворението ти.   bouquet
Марта, благодаря за клипа  bouquet  
Лили, за превода   bouquet cveteto_123, и на теб благодаря за личното творчество  bouquet

От този разговор м/у Мерием и Керим оставам с впечатлението, че Мерием също е на мнение, че Фатмагюл е чела и крила писмата и после ги е хвърлила.  newsm78 Или аз не разбрах нещо. Празниците определено ме разконцентрират. Не мога да повярвам, че на нашата идолка Мукадеса, би могло да й се размине подобно нещо. Не за друго, ами заради слуха, че в 71-ви нямало да се разбере. И въобще имаше ли такъв слух или съм го сънувала newsm78 Тотално се обърках  

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 20:55 от hrissi_sz

# 37
  • Пловдив

Малко нови работни снимки...

# 38

Малко нови работни снимки...

Защо ми се струва,че на последната снимка в косата й има като булчински цветчета?

# 39
  • Пловдив

И още...

# 40
  • Разград
Fatmagül ve Kerim...SEN BIR YANA, BU DÜNYA BIR YANA...

# 41
  • Пловдив

И още една...

# 42
Благодаря за преводите,но нещо не мога да включа-защо и Мерием ще говори за много писма като тя знае от самата Фатмагюл,че писмото е само едно.Дано Аблата и Агент 007 Фахретин се заемат с Мукадес,защото последното и изпълнение беше целенасочено,отвратително и злонамерено.Тя ме нерви по-вече от Мустафа,той поне не им е в къщата и не му позволяват да живее на техен гръб като паразит и все пак си има неговите извратени разбирания за любов...
А тази пиявица не мога да сравня с нищо-то бива-бива,ама на нищо не прилича!Не трябва да остават ненаказани.

# 43
  • Разград

# 44
  • софия
Здрасти компанията! Heart Eyes

Кратко включване от мен , че се не удържам... Laughing
Явно ще има ретроспекция.....разбрали са за писмата, няма начин на Муки да и се размине..., даже и да не е в 71-ва.....

сега и на малкото недоизказани неща между Керим и Фати ще им дойде реда....очаквам силна серия....

Много ми хареса Керим - Фати може би е разбрала за писмата и и се изясниха нещата, но той нищо не знаеше, а  само фактът че тя дойде при него му беше достатъчен.....

Марте - чудесна си както винаги, зареждаш ме позитивно с всеки твой пост и клип Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт