Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 809
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Марияна, bonobo, Sofi_q, riviera, colorblind newsm51

mariana51 Благодаря за новата тема!! newsm51

Весели Великденски празници на всички

# 16
Категорично мръсотийката на Мукадесището трябва да излезе на яве. Това да си получи заслуженото е най-малката причина. Важно е да стане ясна истината - Фатмагюл е получила само едно писмо, което изхвърли без да чете.
Фахредин обясни на Керим, че Фатмагюл има причина да е скрила писмата и да не й се сърди за това.
Фатмагюл не знае защо Керим замина. Прие, че и той има причина.
Двамата се убедиха в силата на обичта един към друг и решиха, че това е най-важното, а другото - ами случило се е. Като, че ли и двамата решиха да не обръщат повече внимание и да не се питат защо и как. И двамата знаят, че другия е направил грешка, но това не е толкова важно и могат да го загърбят.
Когато истината излезе наяве те ще разберат - грешки няма - нито волни, нито неволни. Ще се убедят още веднъж, че са предани един на друг, че между тях няма никой.
Така, че на Мукадеската няма да й де размине.

# 17
  • София
За Мустафа, аз все още си мисля, че ще свърши като Леман. Всичко на този свят се връща. Въпреки, че този въпрос
остана не изяснен, аз мисля че Мустафа има пръст в катастрофата, при която загина Шамси и бяха ранени Леман и Перихан. В 70 епизод обърнете внимание на треперещата ръка на Мустафа като си допираше челото, след като "съквартирантите" му го укротиха. Отдавна постъпките му  показват, че е болен и сега вече съм убедена.
На Дамон отдавна не обръщам внимание, но сега бих го попитала:

Когато човек сънува, това отразява истинските му чувства. В това, мисля, че всички сме на едно мнение.
Ако ФГ се насилва да обича Керим и още повече, ако другите я насилват, как така в началото на 62 епизод тя
сънуваше как спи до Керим и допира глава до гърдите му и слушаше ударите на сърцето му? Или може би и за това някой я насили newsm78. Поне в съня си, според мен, човек е напълно свободен newsm03

# 18
Марияна, bonobo, Sofi_q, riviera, colorblind, благодаря ви!  newsm51

Светли празници на всички!

Hug Hug Hug

# 19
Лелееее, момичетааааа, е нямате изчитане и тва си е. Аз докато съм в болница с малкия нета ми е скапан и ни едно клипче не мога да видя. Днес си отидох за 1 час до нас, та си пуснах само финала на 70еп. Мноооого мило и .... влюбено. А този Керим....и без думичка да обели, очите му казват всичко. Страшно изразителни, красиви кафяви очи има. Връщам се в старата тема да дочитам...

# 20
Момичета, т.к. заминавам за празниците и няма да имам нет  ви пожелавам  много здраве, шарено настроение и усмивки.Весел празник!

easter easter easter

# 21
  Честита ни нова тема отново !

Оставих ви днес за "един клип" време - вие сте изписали старата и сте седнали на сладки - сладки приказки в новата ! Няма ли подсказки и слухчета вече ?
Хареса ми едно - единствено нещо в поведението на "чудото" - на инспекцията в новата къща, каза на Фатмагюл, че  "Всеки ще си знае мястото " и желанието и да си има собствена къща, както и, че дори и да я канят няма да живее с тях. Дано тя самата си го знае и да не досажда, още повече, че рискува семейството си, след като я разкрият.

Поздрав за всички, които дори и за миг не се усъмниха в силата и чистотата на тази трудна, но красива и истинска любов.

# 22
DAMON за групата е това, което е Мукадес за сериала - дразнител.
Този герой е важен за интригата в сюжета , затова го има  в художествените произведения. Затова го/ я има и DAMON в тази група..Трябва да има един да човърка..иначе няма да е интересно.

Здравейте в новата тема!  Hug  Не ви познавам ,но не мога без вас!  Heart Eyes

Мариана,благодаря  за труда ,който полагаш !   bouquet

Мария,   Марта     bouquet  за клипчетата!

Лейдичар , и теб те е напънало стихоплетството! Чудесно ти се е получило! Браво!   smile3501

Поздравявам всички с една любима моя песен!

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 09:02 от daniela.qnkova

# 23
Весели Великденски празници на всички.

# 24
Е, Мартичко, струвало си е чакането на "Любов"-та от клипа! HugБлагодаря! Peace

# 25
  • Пловдив

Марта_49, както винаги вълнуващо и прекрасно. Благодаря ти.

# 26
  • Разград
barış akarsu yeter ki...(70.bölüm son sahne) fatmagül&kerim

# 27
Малко творчество и от мен

# 28
Фатмагюл е бременна от Керим

Тази новина определено ще се хареса на почти всички фенове обичащи и харесващи сериала пепел от рози. В българските епизоди това е още много далеч но нека да ви кажем, че Фатмагюл е бременна и очакват заедно с Керим своето дете. Доста емоции ще има за тези, които ще разберат тази информация. Не трябва да спирате да гледате и очаквате какво ще се случи в родния екран. Вече има много информации относно това какво ще е. Дали ще е момиче или момче не се знае. Скоро като имаме повече ясното ще напишем специален пост в, който за всички наши читатели ще оповестим какво се случва и трябва да стане. След като Асу е бременна от Мустафа и си имат дете то сега една родостна новина и за Мерием, която искренно е благодарна на всички и най-вече на Фатмагюл. Не пропускайте и вие следващите вълнуващи епизоди за да проследите и видите тази завладяваща история. Ще ви хареса със сигурност.

# 29
noritka1

"Фатмагюл е бременна от Керим"

Абсолютно си права! Така е! Даже е непорочно зачатие! И няма начин Мерием да не се е зарадвала на бременноста на Хаджер,ами той Мустафа й е като син.Даже по-напред е в мислите й от Керим..

Мила,обърка хората на които поднесе тази новина!

Общи условия

Активация на акаунт