ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 186

• 27 912
  • 739
  •   1
Отговори

Прилив и отлив

"Medcezir" и след това....

Римейк на "The O.C." (2003–2007) IMDB

Прилив и отлив - БГ сайт

Продукция: Ay Yapim

Продуцент: Керем Чатай

Режисьор: Али Билгин

Сценаристи: Едже Йоренч и Мелек Генчолу

Музика: Тойгар Ъшъклъ

Жанр: Драма

Участват

Чаатай Улусой         Серенай Саръкая

И още за актьорите

Интервюта

Накратко...

В този ден като една бомба падна сред нашия спокоен живот. И от този ден нататък вече нищо не беше както преди ...

Яман, който живее в едно от предградията на Истанбул - Тозлудере, си навлича големи неприятности на главата заради по-големия си брат. До този ден Яман за да промени съдбата си полага усилия да бъде отличен ученик, но в тази нощ той се запознава с престъпността. И чистото досие на Яман се опетнява. В мига в който е загубил всичките си надежди се запознава с адвокат Селим Серез. Селим вижда, че зад калта с която се е замърсил Яман стои един многообещаващ млад мъж. Той вижда, че Яман колкото и да се мъчи да стои далеч от белята, все повече затъва и понеже той му напомня за него самия като млад, адвокатът решава да не позволи историята на това момче да приключи зад решетките.
    Отначало Яман не взема насериозно предложението на богатия  адвокат Селим Серез, защото си мисли, че това не може да се осъществи. Но когато се връща вкъщи, разбира, че впоследствие на случилите се събития вече не може да продължи живота си оттам, където го е оставил. Гласовете от бедната къща се извисяват и още веднъж достигат до Селим. Яман този път няма да откаже предложението на Селим, който заради лошите събития влезе в живота му и през вратата, която той открехна за него, той ще направи крачка към един много различен свят.
Яман макар и да знае, че в живота не се случват чудеса, няма друг шанс освен този да влезе през тази врата. Яман с тежестта на миналото на гърба си, сред непознати хора го очаква много по-труден живот от този в Тозлудере ...

Превод: LiLisy

Епизоди с превод
от Medcezir-BG-mamma TEAM:

Преводачи: zornitza_vr, Iveta Ristanova, k_kiara3, Gossip Girl, Sasy86, rnazarova, LiLisy, Megi, tarlio, Pepittto, Venetat, Proji 82, arji, hero_in, Ilina, Nadejda
Редактор на превода: Sasy86

+ Лили, Ники, Ани, Вени, Рени, Вики, Дани Янкова, Тарлио, Синан, Валя, Пепи, Ася, Бела, viv4o, **morski_briz**
+ Редактор на превода: Лили
Субтитри: Ива

Музиката от сериала

Архив на старите теми

Теми по време на излъчването на сезон 1

Теми - лято 2014

Теми по време на излъчването на сезон 2

Теми - в очакване на новите проекти...

179   180   181   182   183   184   185

Лятото започнааааа....

за някои с почивка...  Party Party Party

за някои с работа...  Party Party Party

А за ятото с любимите моменти от сериала....  Party Party Party

Любимите моменти на ...  Joy Joy моите сааааааааа (част1)  Party Party Party Party

Hug Hug Hug Добре дошли в ятото на Medcezir  Hug Hug Hug

# 1
Аниии, благодаря за темата и хубавите моментиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 2
  • Varna, Bulgaria
 Hug Hug Hug

# 3
  • Яко в Матрицата...
Анииии  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 4

Crazy Crazy разхлаждащ чичек  Crazy Crazy и аз метнах един такъв на Ивето в Квартала  Joy Joy Joy

# 5
И аз ще го ползвам чичека.................. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy щот е неувяхващ......................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ани .......................благодаря за новата тема............................ Hug Hug Hug Hug

# 6
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy разхлаждащ чичек  Crazy Crazy и аз метнах един такъв на Ивето в Квартала  Joy Joy Joy

Ощееее  Party Party Party Party Party

# 7

Ощееее  Party Party Party Party Party

И този ще повторИм............ Crazy Crazy Crazy Crazy Кво да праЙм сезона е такъв/жега/................ Embarassed Embarassed Embarassed

# 8
  • Яко в Матрицата...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 9
  • Яко в Матрицата...
Що няма инфо за ВНЛ-то бе   Rolling Eyes Rolling Eyes Очаквах тук ANONYMOUS да носят от 9 краденеца вода, то нищо  Sick Sick hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама голям майтап тая... потребителка, вярно ли си мисли, че остава... анонимна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не знам за ВНЛ (вечната незабравима лове), но трябва да се знае, че:

1. ХазаТай и СерТай  - ЙОК!
2. ЛейТай - ВАР! Naughty hahaha hahaha hahaha

Peace   От 2 дни гледам таз фотка.......... Shocked Shocked Shocked Shocked ама бая тъжни ми изглеждат яяяяяяяяяяяяя..................... Rolling Eyes дали нЕма да ни спукат от рев.................... newsm45

Бойче Hug Hug, тази точно е от днес, пуснаха я с официалните акаунти на филма и е с надпис: Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Че не я ли имаше и вчера................. Thinking  Така добре съм изучила как си е заровил пръсчетата у ръкава ѝ.................... Crazy Crazy Crazy   Явно много дълго съм я гледала и за тва ми се стува,че  отдавна е при нас................ Embarassed Embarassed Embarassed

Тази е нова бе, кво гледаш  ooooh! ooooh! ooooh! Тя днес му увисна на...... висулката  Blush Blush hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 10
Ани,благодаря ти за темата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 11

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

И аз тук  Party Party Party  Мило, мноУ ти хубави любите моменти  Crazy Crazy И 2-ра част ли ще има  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 12

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

И аз тук  Party Party Party  Мило, мноУ ти хубави любите моменти  Crazy Crazy И 2-ра част ли ще има  hahaha hahaha hahaha hahaha

мноУ ясно  Joy Joy ама ти си подготви твоите и още някой, ако иска, че да ги редуваме  Joy Joy Joy

# 13
лека ви нощ  Hug Hug Hug Hug

# 14
Привет, девойки ! Hug Hug Hug

Ани,  Hug Hug Hug прекрасна си ! И  любимите ти моменти също са прекрасни !  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И аз ги обичам!  Peace

Порових се малко из нета....

"Лудият мед" съществува реално . Съдържал полен  от вид рододендрон,наречен "Комар" или планинска роза също , растящ в района на Ч. Море . Ето тази китка  е
Скрит текст:

Медът в големи количества е отровен, може да предизвика смущения на сърдечния ритъм и дори смърт. Но в малки дози има целебна сила.  Peace

https://tr.wikipedia.org/wiki/Deli_bal

Дали  нашия красив ,талантлив , омайващ Делибал  ще наруши сърдечния ритъм на Фюсун и ще излекува някакви нейни душевни  рани ....Бойче.......прав е Трайков .....нарушено ми е  нещо...от меда ще да е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ади, ето и на вас от него за лека нощ , но само по 1 чаена лъжичка  Grinning

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 23:20 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт