Не ме приема напълно!

• 4 848
  • 126
  •   1
Отговори
Здравейте! Аз съм разведена с дете.Имам връзка от около половин година с мъж, които няма деца. Живеем в различни градове. Той идва вкъщи, аз също от време на време ходя при него. Но не е готов да ме интегрира в неговия свят, да ме запознае с приятели и семейство или да отида при него с детето. Когато питам за подобни неща, той казва има време. Иначе вероятно се чувства добре, идвайки в дома ми, напълно приет. Заслужава ли си да чакам да му дойде времето? Чувствам се малко унизена, в началото казваше, че няма предразсъдъци и проблем с това, че имам дете. Сега виждам, че не е съвсем така, особено на негова територия..

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 09:40 от Анонимен

# 1
  • София
какъв е въпроса ти ?

# 2
Колко често се виждате и за колко време? Той остава ли са повече от няколко часа, ходите ли, пътувате ли заедно някъде? Половин година е доста.

# 3
Колко често се виждате и за колко време? Той остава ли са повече от няколко часа, ходите ли, пътувате ли заедно някъде? Половин година е доста.
Остава по няколко дни. Почти всяка седмица се виждаме. Именно за това, търся мнение, половин година за мен не е малко. Пътуваме от време на време с детето. Той няма проблем с него, ако не става дума да отида при него.

# 4
  • Бургас
Бий шута! За половин година доста по-еднозначно заявява намерения, мъж, който има такива. А и връзка от разстояние...сложно и без да симулира такава единият.

# 5
За мен е малко половин година, за такова сериозно решение, като да се преместиш при някого с детето си, след като си се опарил веднъж. Но както е малко, така ще се извърти цяла година, че и две. Трудно е да се даде съвет. Обикновено нещата се случват естествено, без да има нужда някой да си търси и заявява правата да бъде включен в света на другия. Той трябва да изяви желание, след като не го е направил, вероятно няма такова.

# 6
За мен е малко половин година, за такова сериозно решение, като да се преместиш при някого с детето си, след като си се опарил веднъж. Но както е малко, така ще се извърти цяла година, че и две. Трудно е да се даде съвет. Обикновено нещата се случват естествено, без да има нужда някой да си търси и заявява правата да бъде включен в света на другия. Той трябва да изяви желание, след като не го е направил, вероятно няма такова.
Аз не очаквам съвместно съжителство на този етап, по-скоро равнопоставеност във връзката, което означава за мен допускане до личния си свят.

# 7
Несериозник- измислих нова дума😉
Всичко(почти)на твоя територия и това най-общо определящо го казвам, така след време абдикацията ще е много лесна.
Сигурна ли си, че няма паралелна връзка?

# 8
Освен ако не сте много млади, ми идва малко странно да не те представи на близките си и тн след половин година заедно. Ако сте на 20 може би се притеснява от реакцията на хората и какво ще си помислят, но ако сте по-възрастни не мисля че това е проблем.

# 9
След като проблемът е само на негова територия, а при теб няма проблеми да идва и остава, то явно има хора в обкръжението му - приятели/майка/брат/сестра , които биха имали негативно мнение за връзката ви. Не бих продължила такива отношения след като човекът се влияе от мнението на други хора. Половин години не е чак толкова много особено след като има и дете в картинката, но този мъж лъха на несериозност. Ако беше мъж на място щеше гордо да застане с теб под ръка и да не му пука кой какво мисли по въпроса!

# 10
Мъжът трябва да те покани в дома си
Другото му се вика "осигуряване на теренче"
Следващия път не се занимавай

# 11
  • София
Говорили ли сте по темата - как си представя отношенията ви в бъдеще? Той дава ли индикации, че детето е проблем, как се държи с него?

# 12
Това което ще напиша няма да ви хареса!!!
Имам примери около мен(за щастие аз не съм от тези, защото съм нямала връзка с разведен с дете ),но от мойте наблюдения, връзката между разведен/а с дете и партньор който не е разведен с дете са проблеми и много рядко са успешни . Трябва да си супер толерантен и не ревнив за да имаш връзка с разведен/а с дете.Защото чуждо дете своя кръв не става .От мой познати разведени връзките , когато двама разведени са се събрали най лесно да се на паснали .Като в сериала "Стъпка по стъпка". Естествено има и изключения но тези изключения са когато си много широко скроен човек.
Друго нещо което няма да ти хареса но ще го напиша .Разведен мъж се приема по лесно,от разведена жена с дете.Който ми каже обратното не му вярвам, защото въпреки че сме модерни времена двоен стандарт за жената винаги е имало .Имам една комшийка която просто откачи когато разбра че приятелката на синът й ,има дете от друг и даже преписа апартамента на дъщеря й , въпреки че дъщеря й е женена за Англичанин ,но тя твърдо каза че чуждо дете за внуче няма да приеме .
Сега съветът ми не знам дали си християнка или мюсюлманка,но както в Библията,така и в Корана пише че един брак за да е успешен трябва да е равностоен .
А ,брак между не разведен/а с разведен/а според мен е не равностоен.А ,и вътрешната ми интуиция говори че този мъж те приема лесна мишена за готин секс защото в обществото ни се натрапва че със  самотните майки с деца се прави предимно секс.
Извинявам се ако на някой това което съм написала не му харесва но от моят опит според мен това е факт.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 17:28 от Daniela 85

# 13
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хитрушан, идва на място, спи, яде, има жена под ръка, и си заминава...
Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава, нали знаете?
Преди време, седя в едно квартално кафе, и на съседната маса  двама 50 + си говорят, единия пита другия какво ще прави, той му разправя, че щял да ходи в "приятелката си", да и "върже пералнята", и така за 15 минути  работа щял да има цяла вечер храна, пиене и малко удоволствия...

# 14
  • София
Какво е браГ?

Общи условия

Активация на акаунт