Не ме приема напълно!

• 5 229
  • 126
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Колко са децата последно?
Защото с две вече става малко по-различно...

# 46
  • София

И двете деца са при мен, просто едното дете е неразделна част от мен, защото е мъничко и има нужда от постоянни грижи.
И къде си тръгнала с тия две деца? Закъде бързаш? Освен това, предполагам си наясно, че не можеш просто така да отидеш с децата в друг град, ако баща им е в настоящия. Как ще ги взима и гледа и той?
Не те ли притеснява, че тоя мъж може би не става, не че не те иска, а че няма да е подходящ? Не ти ли трябва и на теб повече време преди да се хвърлиш така с главата напред, че и да го срещаш с децата или да стои у вас с тях?

# 47
Нямам намерение, да заживявам в друг град, нито търся баща на децата си. Упоменавам 1 дете, защото другото е вече голямо. Редно е споделеният във връзката, питането ми е свързано с това.

# 48
"Трябва"....... Satisfied SatisfiedSatisfied
И един червен килим да постели за разведената с дете от друг град.
Отчаяна работа.
Отчаяна работа е мъжът, който се влачи в чужд дом.
Даже по-точно е жалка работа

Това че ти нямаш примерно средства и ходиш да звъниш и да спиш по домовете на жените, не означава, че това дъно е някакъв стандарт.

# 49
  • София
Нямам намерение, да заживявам в друг град, нито търся баща на децата си. Упоменавам 1 дете, защото другото е вече голямо.
Колко е голямо и къде живее?
И щом няма да се местиш, нима очакваш той да се премести?

# 50
Добре де, каква е крайната ти цел? Искаш да те запознае с майка си, и? Разбирам, че е обидно и унизително да бъдеш крита, все едно го е срам от теб, обаче какво е идеалното развитие на ситуацията ти според теб?

# 51
Отчаяна работа.
Отчаяна работа е мъжът, който се влачи в чужд дом.
Даже по-точно е жалка работа

Това че ти нямаш примерно средства и ходиш да звъниш и да спиш по домовете на жените, не означава, че това дъно е някакъв стандарт.

Не е въпросът до пари, а до време и възможност. Жена с две деца, едното от които малко - едва ли може да ходи по хотелчета и почивки и да отсъства често от дома. Не се е натресъл насила, щом го кани, що да не отиде. Домашен уют, манджа, секс. Не е луд който яде баницата, нали така.
Нейната позиция е по-уязвима - ако с този не се получат нещата, колко още "чичковци" ще минават пред очите на децата, и що за пример на отношения ще видят... Да не говорим за сценариите, в които може да е психар, и да прави проблеми.

В никакъв случай не казвам, че разведените жени с деца трябва да се замонашат, но малко внимание и хигиена в общуването не вреди. Ако е само за секс - извън дома. Ако отговаря на някакъв минимум условия и става за сериозна връзка - тогава да се води вкъщи и да се запознава с децата. Шест месеца са твърде кратък срок, според мен, и за двете страни. Нито ми се струва навреме тя да го пусне в дома си, нито той - да е дотолкова сигурен, че да я представя на роднини и приятели. Извинявайте, но това са две деца, сериозен ангажимент е, по-скоро би било странно, и дори леко безотговорно, ако мъжът се хвърля надолу с главата в тази връзка.

# 52
Да, това че жената го е допуснала вкъщи си е грешка, макар и да е логично, че щом малкото не може да се отдели от нея, тя е трудна за гостуване в друг дом.
Но пред това децата да виждат "чичкото" или тя да се вижда някъде с него без тях, второто е много по-добър вариант.

# 53
6 месеца не е малко време, за да сте наясно ти и той със ситуацията. Той явно няма сериозно намерение, малко секс и кеф и това е. Имаш две деца и не сте равностойни, не че няма такива бракове, но не са често. Бих прекратила такива взаимоотношения.

# 54
Значи, аз ако бях на мястото на авторката....., хич нямаше да задавам подобни въпроси! Ще имам аз дете, ще си имам аз семейство...., ще питам "що, не ме вкарва в живота си?" Ма, ти живот и семейство си имаш, бе мамче! Направи така, че тоя да ти се моли да му родиш дете (след време разбира се)! Я, малко повече самочувствие! Бре, умрели сте да перете мъжки гащи и да готвите за още един..., домакинство да въртите, баща на детето си да водите...., все битовизми! Оставете ги тея мъже, първи да направят крачката...., ти (в момента) зор нямаш-забавлявай се (ама с мярка, де). Разбери, решението е в неговите ръце, нека той начертае плана (ако иска разбира се). Ти просто се забавлявай!

# 55
Значи, аз ако бях на мястото на авторката....., хич нямаше да задавам подобни въпроси! Ще имам аз дете, ще си имам аз семейство...., ще питам "що, не ме вкарва в живота си?" Ма, ти живот и семейство си имаш, бе мамче! Направи така, че тоя да ти се моли да му родиш дете (след време разбира се)! Я, малко повече самочувствие! Бре, умрели сте да перете мъжки гащи и да готвите за още един..., домакинство да въртите, баща на детето си да водите...., все битовизми! Оставете ги тея мъже, първи да направят крачката...., ти (в момента) зор нямаш-забавлявай се (ама с мярка, де). Разбери, решението е в неговите ръце, нека той начертае плана (ако иска разбира се). Ти просто се забавлявай!

1. Тя има някакъв зор, за да препира.
2. Как се кара мъж да ти се моли да му родиш дете? Такова животно не съм виждал досега.
3. Мъжът рискува да си усложни живота с тези деца, а не обратното.
4. Той за момента очевидно не иска трайно около себе си, камо ли да му пере гащите и да му готви.
5. Така като гледам няма се чертае някакъв план.

# 56

1. Тя има някакъв зор, за да препира.
2. Как се кара мъж да ти се моли да му родиш дете? Такова животно не съм виждал досега.
3. Мъжът рискува да си усложни живота с тези деца, а не обратното.
4. Той за момента очевидно не иска трайно около себе си, камо ли да му пере гащите и да му готви.
5. Така като гледам няма се чертае някакъв план.
Въпрос на гледна точка. И докато има жени, дето твърдят че те са на ЗОР, щото видиш ли са разделени с партньорите си и сами с децата си, ще има и такива дето ще клинчат, ще има и такива теми по форумите.

# 57
Това с прането на гащи е такова клише, че няма накъде... Животът е за двама, всеки има правото да си търси партньора.
Теодора Александрова, едва ли си била разведена с деца.

# 58
  • Обран бостан ;)
Отчаяна работа.
Тук е така. Всички мъже трябва да правят всичко, което се иска от тях.
Жените - 'ко им е кеф.

Авторке, докато се оплакваш, че мъжът не те приема напълно, били споделила защо предишния напълно те е отхвърлил ?
 Ако искаш разбира се Wink

# 59
Авторке, закривай. Човекът има проблем с това, че имаш дете. Масов предрасъдък за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт