Не ме приема напълно!

• 5 213
  • 126
  •   1
Отговори
# 30
Тя казва "Но не е готов да ме интегрира в неговия свят, да ме запознае с приятели и семейство или да отида при него с детето."

Не става дума за бързане. Той няма план да я вземе. Иска да си има забавление докато се появи онази, която става за показване.

Също за хора, които не са в двайсетте си години, няма нужда от губене на време.
Това не означава, че трябва да отиде още утре да живее с него, а да вижда постъпки, че връзката им се задълбочава и че е готов да приеме детето.
Има мъже, които казват, че го приемат, но за тях завинаги си остава ремарке, тежест към настоящата партньорка и не успяват да изградят отношения с детето. Това в последствие може да се отрази зле на цялото семейство.

Това разбира се, не означава, че няма успешни модели, а че има неща, които трябва да се изговорят по-рано, да се планират и да се води открита политика.

Ако той не я приема, връзката им ще е компромисна. Това е лошо начало.

Като цяло щом има дете в картината винаги трябва да се внимава с избор на партньор, но това не означава да пускаш мъже в дома си, докато си им удобна, а те да водят паралелен живот нейде другаде.

# 31
  • Deutschland
Ако живее с майка си, вероятно това е причината. Или пък е емоционално зависим от нея?

# 32
Здравейте! Аз съм разведена с дете.Имам връзка от около половин година с мъж, които няма деца. Живеем в различни градове. Той идва вкъщи, аз също от време на време ходя при него. Но не е готов да ме интегрира в неговия свят, да ме запознае с приятели и семейство или да отида при него с детето. Когато питам за подобни неща, той казва има време. Иначе вероятно се чувства добре, идвайки в дома ми, напълно приет. Заслужава ли си да чакам да му дойде времето? Чувствам се малко унизена, в началото казваше, че няма предразсъдъци и проблем с това, че имам дете. Сега виждам, че не е съвсем така, особено на негова територия..
Е как ще те приеме напълно за такъв кратък период, като си разведена с дете? Идваш му с тежести, които той вероятно не е решен да ги приеме на този етап.
Освен това, виждате се от време на време през тези 5-6 месеца и вече искаш да те запознава с роднини и да заживявате заедно? Не става точно така, това е малко психарско.
Единствената ти правилна карта е да седнеш и да говориш с него за бъдещите ви планове. Очевидно не съвпадат за момента.

# 33
  • Melmak
Оо, Миленака,, браво, че винаги търсиш стари мнения! Аз все съм през мобайл и от тук не може! А и не се сещам.

Авторке, трол ли си?

# 34
Е как ще те приеме напълно за такъв кратък период, като си разведена с дете? Идваш му с тежести, които той вероятно не е решен да ги приеме на този етап.
Освен това, виждате се от време на време през тези 5-6 месеца и вече искаш да те запознава с роднини и да заживявате заедно? Не става точно така, това е малко психарско.
Единствената ти правилна карта е да седнеш и да говориш с него за бъдещите ви планове. Очевидно не съвпадат за момента.
Какви са тези глупости
Той трябва да я покани в дома си първи, като нормален мъж, а не тя него, що за нахалник
Той дори това не е направил, ходи у тях. Ако няма дом, да намери варианти, наем и тн.
Жената няма никаква вина.

# 35
"Трябва"....... Satisfied SatisfiedSatisfied
И един червен килим да постели за разведената с дете от друг град.
Отчаяна работа.

# 36
  • София
На български език означава, "искам да е така, ама някой друг да го свърши"

# 37
  • София
Той ясно, че не бърза, но авторката за къде бърза, че и мъж, с който са в отношения само от 6 месеца прибира вкъщи при детето. Мисля, че децата трябва да се запознават само с по-стабилни половинки от повече от половин година. Не може още сто пъти да преживяват нанасяне на мъжете на майката и тяхното изнасяне. И авторката нито е била в града на мъжа, нито знае как живее, ама вече иска да живее с него, невероятно  и безумно.
Иначе мъжът спокойно може да си има гадже в неговия град, даже и жена и деца, но не това е важното, а устрема, с който разведена жена с дете си търси нови проблеми. По-кротко, е моят съвет.

# 38
Откъде дойде това, че не е ходила при него?

Цитат
Той идва вкъщи, аз също от време на време ходя при него.

# 39
  • София
Откъде дойде това, че не е ходила при него?

Цитат
Той идва вкъщи, аз също от време на време ходя при него.
От това, че не я е запознал с приятелите си, роднини и тн, реших, че изобщо не е била в неговия град, моя грешка.

# 40
Отчаяна работа.

... с която се вижда от време на време от "цели" 6 месеца

и децата й са две , но явно само малкото е при нея вече .

# 41
Говорили ли сте по темата - как си представя отношенията ви в бъдеще? Той дава ли индикации, че детето е проблем, как се държи с него?
Говорили сме многократно, казва, че не е проблем, но аз  виждам и усещам друго. Не е много словоохотлив, не са му приятни тези теми.
Не всеки е откровен.
Може да е проблем, но не иска да го признае.
Устройва го само несериозни отношения.

# 42
Той ясно, че не бърза, но авторката за къде бърза, че и мъж, с който са в отношения само от 6 месеца прибира вкъщи при детето. Мисля, че децата трябва да се запознават само с по-стабилни половинки от повече от половин година. Не може още сто пъти да преживяват нанасяне на мъжете на майката и тяхното изнасяне. И авторката нито е била в града на мъжа, нито знае как живее, ама вече иска да живее с него, невероятно  и безумно.
Иначе мъжът спокойно може да си има гадже в неговия град, даже и жена и деца, но не това е важното, а устрема, с който разведена жена с дете си търси нови проблеми. По-кротко, е моят съвет.
Очевидно авторката има интерес бързо да намери мъж и баща на детето, не е ли видно? От утре за днес, ако може.  Очевидно го е закършила. Повечето мъже надушват схемата и не умират от желание да навлизат в дълбокото.

Че какво са 6 месеца, особено когато са от различни градове? Една морска ваканция и дузина уикенди прекарани заедно. Изобщо недостатъчно време да се опознаят, че да знаят дали могат да съжителстват заедно. Още повече, че има и дете в картинката.

# 43
  • София
Очевидно авторката има интерес бързо да намери мъж и баща на детето, не е ли видно? От утре за днес, ако може.  Очевидно го е закършила. Повечето мъже надушват схемата и не умират от желание да навлизат в дълбокото.

То е очевидно, но и е очевидно грешно. Мислех, че парен каша духа и с едно или две деца не се хвърляш ей така да заживееш с някого, още повече като той изобщо не настоява за това.

# 44
Отчаяна работа.

И двете деца са при мен, просто едното дете е неразделна част от мен, защото е мъничко и има нужда от постоянни грижи.

Общи условия

Активация на акаунт