Чувствам се нежалана .

• 2 439
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте,момичета..Имам следния проблем ,който не се чувствам достатъчно спокойна да споделя с приятелки .На 20 години съм ,приятеля ми е на 23,заедно сме от 3 години.Вече се чувствам изключително подтисната и нежелана ,обичам го изключително много,всичко върви прекрасно ,той е уникален мъж,прекрасен във всяко отношение,но едно ни куца и това е секса ,още от. началото на връзката ни не правехме много секс ,да кажем нормално 2-3 пъти в седмицата ,но последните месеци е нетърпимо,през 10-15 дори 20 дни,говорихме по темата ,още когато се събрахме ми разясни че има някакъв проблем ,който изчиства ,но вече имам чувството че изобщо не ме желае ,не искам да му изневерявам ,защото го обичам,не страдам от липса на мъжко внимание ,винаги когато излезем с приятелки не оставам незабелязана ,от началото на връзката ни съм качила няколко килограма ,може и в това да е проблема ,но някак ме съмнява ,дали има друга ,какво да правя ?🥲

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 13:31 от Vl2076

# 1
Какъв проблем изчиства 3 години, че ми стана интересно.
Само да не е латентен хомосексуализъм, че това трудно се чисти.

# 2
  • По света и у нас
Много сте малки за да не иска секс. Наистина може да е гей и да те ползва за брада.

# 3
  • София
Хубавото е, че един ден ще ти мине тази невъобразима любов и ще се отрезвиш.

Проблем има и не в трите ти кила, а в него.
Не си позволявай да търсиш причината в теб, никога. И не се опитвай да го спасяваш.

# 4
  • София
В началото повечето връзки и двамата партньори изпитват повишено сексуално желание. След като мине някакво време типично 1 до 3 години, честотата на желанието на секс се връща на базовото ниво. Т.е. от тук насетне това ще е честотата за него. Разбира се може да се постарае той и ти и от веднъж на 15-20 дена да стане веднъж на 10 дена, но няма да стане през ден.

Интересно ми е от към качество на секса как е, дали ти е ОК ? Също така, каза че ти липсва внимание .. т.е. не само липса на секс.

# 5
  • над кукувичето гнездо
Офффф, ако сега не ти стига и се чувстваш така, занапред само ще се гнетиш още повече от това положение, а това ще промени целия ти живот. Ако за теб сексът е важен стълб в едни взаимоотношения и това е нещото, което те кара да се чувстваш женствена и желана, обирай си крушите, докато няма деца, създадени в тази среда на обич, разбирателство и взаимност.

# 6
Здравейте,момичета..Имам следния проблем който не се чувствам достатъчно спокойна да споделя с приятелки .На 20 години съм ,приятеля ми е на 23, заедно сме от 3 години.Вече се чувствам изклпчително подтисната и нежелана ,обичам го изключително много,всичко върви прекрасно ,той е уникален мъж,прекрасен във всяко отношение,но едно ни куца и това е секса ,още От началото на връзката ни не правехме много секс ,да кажем нормално 2-3 пъти в седмицата ,но последните месеци е нетърпимо,през 10-15 дори 20 дни,говорихме по темата ,още когато се събрахме ми разясни че има някакъв проблем ,който изчиства ,но вече имам чувството че изобщо не ме желае ,не искам да му изневерявам ,защото го обичам,не страдам От липса на мъжко внимание ,винаги когато излезем с приятелки не оставам незабелязана ,от началото на връзката ни съм качила няколко килограма ,може и в това да е проблема ,но някак ме съмнява ,дали има друга ,какво да правя 🥲

Какво да правиш?
Жал да му стане на човек като те чете. Едно време не са знаели нищо,
даже и глезен не са разголвали, китката са крадвали на момичето, ама нА, такива са били времената.

Днес какво ви пречи на младите да сте по-информирани, по-запознати в сексуално-емоционално отношение? Да познавате добре тялото си и това на партньора, да умеете да правите любов, тоест секс, без да смесвате обичта със сексуалните нужди/възможности.

За 3 години едно висше образование се взема, а ти? По-неука си останала от прабаба си (да не се засегнеш, споменавам го от гледна точка на пропуснатите възможности и наслади).

Какво да правиш?
1. Купи си си една книга за функционирането на мъжкото и женското тяло - хормони, либидо, сексуални наклонности, вкл отклонения, анатомични "особености" при мъжа, причина за неудоволетворяващ секс.

2. Задай му директно въпроса какъв му е проблема, който изчиства.

3. Бъди по-внимателна и разбери какъв тип мъж е, дали не е бисексуален.

4. Обърни внимание на тялото си - как се храниш, здравословно ли е.. Възможно е да задържаш течности и затова да изглеждаш по-закръглена (конфликт на бежанеца). Това е от значение за теб, да живееш по-добър живот, а не защото 1-2 кг те загрозяват.

С две думи - живей по-информирано, по-бързо и не пропускай насладите в живота, заради липса на познания.

# 7
Не е подходящ за теб.

# 8
  • Далечният изток
Това не може да е 20-годишно момиче. Някой хлапак му е дошла в повече ваканцията и от скука се чудил какви да ги драска, ама да е задължително за секс.

Неграмотността е покъртителна....
Какви книги за мъжкото и женското тяло да си купи?
Да си купи един учебник по български за 5 клас!

# 9
Това не може да е 20-годишно момиче. Някой хлапак му е дошла в повече ваканцията и от скука се чудил какви да ги драска, ама да е задължително за секс.

Неграмотността е покъртителна....
Какви книги за мъжкото и женското тяло да си купи?
Да си купи един учебник по български за 5 клас!

AIDA_N, и това е възможно 😂

Ако е някое лапе, тийн, скучаещ по време на ваканция, поне ще пооправи правописа, ако чете по-интереси неща от учебници, които така или иначе няма да отвори през тези дни.

Ще инвестира в развитието си един вид 😀

# 10
  • Out of the Mix

Не си позволявай да търсиш причината в теб, никога. И не се опитвай да го спасяваш.
Защо никога?
Всички грешим.
Когато има проблем и преди да седна да го изкоментираме, претеглям първо аз какво съм помислил, как съм реагирал и какво предприел, или не, за да се стигне до дадената ситуация.
А на 20 всеки ден е различно, и винаги има "ем боли, ем сърби". Simple Smile

2 пъти в седмицата на 20-25?
За мен е малко, освен ако няма физически и здравословни проблеми.

Повечето не си познават телата, и далеч по-възрастни индивиди.
Опитът си е опит, но трябва природна сексуалност, правилни партньори, и практика.

# 11
Решавай проблемите един по един.
Ако не се чувстваш добре с тия качени три кила - смъкни ги.
Ако не се чувстваш добре с приятеля, който ти отказва "мъжко внимание" - разкарай го.
Но първо се опитай да разбереш какво толкова изчиства и дали подлежи на чистене това нещо.
Може да не е проблем в здравето, а просто друга жена и той да е прехвърлил мъжкото внимание към нея.

# 12
  • Поморие
Здравейте,момичета..Имам следния проблем който не се чувствам достатъчно спокойна да споделя с приятелки .На 20 години съм ,приятеля ми е на 23,заедно сме от 3 години.Вече се чувствам изклпчително подтисната и нежелана ,обичам го изключително много,всичко върви прекрасно ,той е уникален мъж,прекрасен във всяко отношение,но едно ни куца и това е секса ,още От началото на връзката ни не правехме много секс ,да кажем нормално 2-3 пъти в седмицата ,но последните месеци е нетърпимо,през 10-15 дори 20 дни,говорихме по темата ,още когато се събрахме ми разясни че има някакъв проблем ,който изчиства ,но вече имам чувството че изобщо не ме желае ,не искам да му изневерявам ,защото го обичам,не страдам От липса на мъжко внимание ,винаги когато излезем с приятелки не оставам незабелязана ,от началото на връзката ни съм качила няколко килограма ,може и в това да е проблема ,но някак ме съмнява ,дали има друга ,какво да правя 🥲
Не знам защо във всички теми, в които жена се оплаква от нежелание, се набляга толкова на това дали е интересна за другите мъже и теглото й.
1. Хубаво е, че привличате погледи, но ако някой флирт се задълбочи, това най-много да доведе до изневяра и после да съжалявате;
2. Дали слаби или с няколко килограма в повече, който ни обича истински, това няма дори и да му направи впечатление, защото ние сме си същите хора отвътре, тялото е обвивката ни и тя се променя при всеки жив човек. Ако тялото е фактор, значи истински чувства няма;
Разговаряйте по-задълбочено по въпроса и ако няма напредък и не се чувствате щастливи, по-добре не си губете времето.
И при мен към края на втората бременност се поразреди сексуалния живот(1-2 пъти седмично), и аз съм се чувствала нежелана, но:
Една жена като си знае, че е поддържана, изглежда добре и най-вече е чистоплътна (аз много държа на това) е ясно, че проблемът е само в мъжката нагласа.
За някои хора сексуалния живот не е приоритет. Особено когато животът е натоварен с нещо и през свободното време се набляга на сън/почивка/други занимания. (При нас е така.)
Друг фактор е емоционалното отношение и нагласата към партньора (нерешени проблеми, неизказани неща, чувство на обида).
Ако човекът има някакъв друг проблем, предразположете го да споделя.

# 13

Защо никога?
Всички грешим.
Когато има проблем и преди да седна да го изкоментираме, претеглям първо аз какво съм помислил, как съм реагирал и какво предприел, или не, за да се стигне до дадената ситуация.
А на 20 всеки ден е различно, и винаги има "ем боли, ем сърби". Simple Smile

2 пъти в седмицата на 20-25?
За мен е малко, освен ако няма физически и здравословни проблеми.

Повечето не си познават телата, и далеч по-възрастни индивиди.
Опитът си е опит, но трябва природна сексуалност, правилни партньори, и практика.

Точно така - правилото на 3-те "П", които си изброил. Първото е божа работа, за второто има и късмет, а третото, без 1 и 2 трудно става.

# 14
Да се молиш за внимание, което би трябвало по естествен начин да получаваш, винаги е унизително. В момента си млада, хубава, а и не сте на чак толкова много години връзка. Вярно, не е като в началото, първите месеци. Ама щом отсега е така, я си представи след още 5 или 10 години дори?
На мен ми е абсурдно 3 години да изчиства проблем. Няма такова животно. Некадърност в леглото, оправдана с нещо друго. Не иска да си дава зор, това е. А ти му се връзваш.

Общи условия

Активация на акаунт