Не ме приема напълно!

• 5 226
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Шест месеца е рано. Фактът, че авторката бърза толкова, а той – не, говори зле за нея. Още повече, когато има намесено едно дете и още едно, което не го брояла.

# 121
Шест месеца е рано. Фактът, че авторката бърза толкова, а той – не, говори зле за нея. Още повече, когато има намесено едно дете и още едно, което не го брояла.

Кой знае какво още има, което не го брои и затова е толкова на зор... Satisfied
Отделно, това желание за реципрочност, за която тя говори, е малко криворазбрано. Не всеки ще прави огледални действия на нейните, хората си имат различни разбирания и темпове.

# 122
Децата ми са от един и същи баща, това, че не съм упоменала в този си пост, че имам две деца е моя работа. Темата ми изцяло принципна. Децата си отглеждам съвсем сама.

Абе авторке, кой пропуска едното си дете, в тема за някакъв си мъж.

# 123
  • Melmak
Ужас, голямото дете не се брои.. защото е голямо.

Авторката защо има такъв зор за мъж? Направо не схващам… има си две деца, може да си намери мъж, който първо да опознае повече, а не да се изненадва, че за 6 месеца и в различни градове не са се опознали.

# 124
Авторке, разбираемо е да искаш мъж и опора до себе си, но този не го виждам в перспектива.
За него, ти си Удобна, а теб...такива отношения не те устройват.
И защо за бога, децата ти трябва да стават свидетели на това? Особено за тинейджъра, сигурно е много неприятно.

# 125
Ирис, Не разбираш. Въпросът бил принципен.
Дете в пубертета си се отлежда само.
Мъжът обаче, съвсем основателно, го брои.

Ще се съберат и ще са реципрочни, след като той си създаде дете, разведе се с майката, а непреброеното дете е вече мъж/ жена, извън реципрочностите.
Децата ми са от един и същи баща, това, че не съм упоменала в този си пост, че имам две деца е моя работа. Темата ми изцяло принципна. Децата си отглеждам съвсем сама.

Абе авторке, кой пропуска едното си дете, в тема за някакъв си мъж.

# 126
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт