Не ме приема напълно!

• 5 240
  • 126
  •   1
Отговори
# 90
А господина по-млад ли е от теб, авторке?

Не видам защо пък да къса и да му бие шута. Има си компания. мъжко присъствие чат пат и секс всяка седмица. Ако я устрова и смени нагласата си, че ще създава пак семейство си е ок като допълнение в живота.
Много мъже ги е страх да не ги нападнат близките им, че са с жена с деца или по-голяма и предпочитат да не я запознават. Това не значи, че не я обичат. Просто си познават близките.

Защото тя очевидно иска повече и ще страда.

# 91
И на мен ми е интересно какво се обяснява на децата, визирайки присъствието на този мъж от време на време в дома им. Като какъв се явява? Била съм с малко дете и сама. Никога не съм запознавала сина ми с някой, с който съм си имала вземане даване така да се каже.
Сигурно, че й е приятел, какво толкова. А и вече се е случило - събитие от миналото не може да се промени.

# 92
Шест месеца е супер малко време да ви вкарва всички във фамилията.

Може да не е в добри отношения с тях или може те да не харесват тази връзка. Защо да създава главоболия и на себе си и на теб, за този кратък период.

# 93
  • София
Към авторката - не, не си заслужава да чакаш "да му дойде времето". И то не че самите 6 месеца са много време, след една възраст хората по 6 години не успяват да се организират за някое по-мащабно виждане. Но самият му отговор "когато му дойде времето" ме навежда на тази мисъл, че човекът си има в главата някакъв план/визия за бъдещето и ти не присъстваш там, а по-скоро си нещо междувременно. Какво, седемте изпитания ли ще трябва да минаваш? Запознанствата наистина стават спонтанно, не се очаква да организира сгледа с цялата си рода на третия месец, но пък да не познаваш никакви приятели, нито семейство и да те пързаля с "чакай още малко" - по-добре го зарязвай.

За Даниела85, всъщност всяка позната разведена жена с дете/деца, която е искала да се "пласира" с повторен брак, е успяла. За разведените мъже не мога да кажа същото... Кой да, кой не. Малкото ми познати самотни майки, които си останаха самотни, просто се смачкаха психически и външно от раздялата с БНД и сами нито търсеха, нито успяха да привлекат читав нов партньор, и това няма нищо общо с децата. А някои пък изобщо не искаха да се обвързват сериозно вотри път и си им е добре. Та за някои мъже децата от предишна връзка са пречка, но съвсем не за всички. Даже смея да твърдя, че след 40-45, когато избухва вторичният брачен пазар, разведената жена се котира по-добре от старата мома (сори). Това са моите наблюдения. Е, ако самата жена е сломена, ясно е, че ще попада на такива, дето я ползват само между другото и нямат грам намерения към нея, това важи и без да има деца впрочем.

# 94
Половин година не е малко за жена без деца.
Вие сте майка,първо трябва да мислите за комфорта на детето.
Няма да е приятно някой ден да говори за бившите мъже на мама с презрение.

# 95
Без значение какъв е въпросът.
Унизително и вбесяващо е.
Връзка за отсвирване.

# 96
А ти бързаш ли за някъде, авторке?
Е ти пък... Бърза, мн ясно.. да роди трето, което "няма да се брои" ...
Потресаваща простотия, наистина.

# 97
Мъжът трябва да те покани в дома си
Другото му се вика "осигуряване на теренче"
Следващия път не се занимавай

И защо? Ще се местя аз, с дете, при него? От какъв зор? Големи простотии е способна  да сътвори сама жена с дете, ей!

# 98
В случая никой от двамата няма желание за съжителство, а просто се говори за секс визитации...ако става въпрос за съжителство по-добре да се случи при жената, за да може да не си усложнява живота и този на децата, ако решат, че не им се получава и се разделят - събира му багажа и всеки по старому..

# 99
  • Варна
Мммм, ми Вие си знаете, че не Ви приема. Ако въпросът е защо - можем само да спекулираме, но има ли значение наистина?

# 100
Обичате, но не достатъчно.
Едно е да имате връзка. Друго е да се  бракуване. Според мен така може да карате и 10 години.
Но нищо повече.

# 101
  • София
Според мен щом досега се държи така, ще продължи...а на теб като 1 път си почувствала, че така не ти е добре, няма да се промениш. Не позволявай да живееш нещастна и неспокойна. Аз търпях 5г подобни отношения и преди 3 месеца приключих. Трябва да се обичаме и да поставяме граници!

# 102
Яна, ти съжителстваше с господина, имахте планове, ако помня добре…
В случая неприемането действително е такова, но не защото не живеят заедно и не планират, а защото не я въвежда в своята социална среда. Може и да не е проблем, може и да е, зависи тя какво очаква.

# 103
  • София
Яна, ти съжителстваше с господина, имахте планове, ако помня добре…
В случая неприемането действително е такова, но не защото не живеят заедно и не планират, а защото не я въвежда в своята социална среда. Може и да не е проблем, може и да е, зависи тя какво очаква.
Ами явно не се чувства добре така...и очаква друго.

# 104
С две деца си, въпреки, че едното не го броиш в сметките изобщо и осигуряваш терен за секс с някакъв приходящ по няколко дни всяка седмица. У вас, където са и децата ти? Аз съм потресена просто.
По темата ти - според мен този човек няма никакво намерение да те кани барабар с двете ти деца да живееш с него. Това, което има му е удобно и го устройва. Когато се появи жена подходяща за семейство, ще покани нея, а с теб ще преустанови отношения. Или пък не. Може да те държи да има нещо настрани като идва в твоя град. Защо не? Явно схемата работи.
На твое място бих сложила край на това доста унизително положение и бих се фокусирала върху отглеждането на децата, едното от които е бебе доколкото разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт