Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 715
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте
имам един въпрос за който се извинявам че го задавам тук в тази тема
можете ли да ми препоръчате някой филм с Енгин Алтан/д-р Сердар/ гледали ли сте други филми с него?

# 91
Вили, добре дошла,  Hugтук компанията е чудесна, може да споделиш болка, да се разсейваш, да научиш нещо ново, и винаги да си в час с новините покрай любимите герои.
Аз гледам 70 серия, чудя се защо толкова време отделиха на клюкарките до Емре. Като ги прибавим към съседите, май ни подготвят за някакви събития.  newsm78
Много искам да се разкрие мръсотията с писмата и Мукадес да си получи заслуженото  #2gunfire
Някой рабра ли за какво се радваха Кадир и Йомер, за какво разговаряха с Решат и после донесоха новината в Розата, всички бяха щастливи. Стори ми се, че Кадир казаняколко пъти "доктор"???
Радваха се ,че са заловили Решат в далавери.Нещо свързано с тяхните тирове!
А дококолкото разбрах/от думите на момичетата,които превеждаха  по нещо в ефир/в Розата говореха ,че нещата с бащата на онова момиче,дето е с Селим и Ердоан/сега и забравих името,/не искал да съдейства!

# 92
  • Разград
fatmagul rayhalak ( janat)

# 93
Здравейте
можете ли да ми препоръчате някой филм с Енгин Алтан/д-р Сердар/ гледали ли сте други филми с него?
Скрит текст:
" Брак с чужденец"-там ролята му е второстепенна

# 94
  • Разград
Здравейте
Скрит текст:

Грешка, питат за другия Енгин. Гледала съм го във филма "Романтична комедия", New.york'ta.Bes.Minare.2010 / 5 Минарета в Ню Йорк - имат превод на български.  Сега участва във "SON" - има такава тема тук и превод на сериите.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 00:25 от vania_e

# 95
Момичета,
Да пожелаем на Керим ЧРД!!!
newsm59

# 96
  • На изток от рая...

А някой знае ли какъв е основният сюжет в този филм. Кадрите са заинтригуващи. Имам чувството, че доста от сцените са снимани в Мардин, в някой от познатите ни конаци (за гледащите Облака).

Марта, благодаря за песента, страхотна е!

# 97
Здравейте
КРАЙ

# 98
За Мустафа
Скрит текст:
Аз отдавна писах затова,че той има психични отклонения и те постепенно прерастнаха в заболяване.Обясних тогава и защо мисля така.Само че ретроспекции за това как са го подложили на психиатричен преглед преди делото,пък за делото резултатите не са били готови,няма да има.Никой все още не знае,че той е болен,а когато това се разбере,никой не може да докаже,че болестта се е развила преди присъдата,т.че отпадане на присъдата няма да има.Все още няма научен способ,чрез който да може да се установи началото на това заболяване.Това  е малко като разяснение за Дамон.

За Мукадес
Скрит текст:
Вярвам,че деянието и ще бъде разкрито.Имаше такава подсказка,че Керим много ще и се ядоса.Иска ми се това да стане следващата серия,но е възможно и да се забави.Керим  ще иска отговор от Фатмагюл за писмата,въпросът е кога ще го направи.Този Керим,когото познаваме, ще иска задължително отговор,за него той е важен,няма да се задоволи с уверенията на баща си и Мерием.Мисля също,че Мукадес  в никакъв случай няма да живее с тях в новата къща.Тя ще си вземе къща близо до „Розата“ и пак ще е на 1 хвърлей място от тях.(Ходят пеша до „Розата“)Но истинско отмъщение няма да има,тези хора това го не могат.И съм на мнение,че сами са си виновни,защото те и позволяват да се вихри въпреки,че знаят каква е.Но Мукадес,каквото и да направи,негативният ефект е временен,след това се ускорява положителното развитие.Тя не е на-големия враг-тук с  freespirit съм съгласна.

За Мерием
Скрит текст:
Когато прочетох превода на разговора между нея и Керим и аз се замислих.Защо тя не отрича,че Фатмагюл е получила други писма или поне защо не се прави на изненадана?
Ето моето лично обяснение.Тази жена е отгледала Керим.Кой друг го познава по-добре?
Тя чува за писмата от Керим,вярва му,незнае какво точно се е случило,защо Ф. е скрила от нея за другите писма,но тя вярва и на Ф.,в това,че обича Керим и вярва,че писмата са скъсани и изхвърлени.Ако в този момент се направи на изненадана,няма да може да успокои Керим,няма да може да изпълни мисията си.Тя реагира спонтанно и решително като една майка,която желае най-доброто за детето си.Моментът го налага.После ще си отговаря на възникналите въпроси.Те не може да са значителни,защото тя е абсолютно сигурна в любовта на Ф. И наистина е на мнение,че Мустафа не е на дневен ред  в техните отношения.
Нямам представа дали след разговора с Керим е питала вече Фатмагюл за другите писма,но е възможно и да не го е направила,защото Мерием е преклееено деликатна.Може да е решила,че те трябва помежду си да си изяснят нещата.Тя не се страхува,че това би било проблем,защото вярва,че Ф. има обяснение за постъпките си.Но тя предприема следващата стъпка и най-вероятно предлага на Ф. да отидат в Бодрум,при което Ф.  веднага се е съгласила.
Също така вероятно се е обадила на Фахретин и е говорила с него,за да го предупреди,че ще отидат и че това трябва да е изненада за Керим.Сигурно Фахретин се е зарадвал и е казал,че това би било добре дошло за сина му.Едва ли са стигнали до подробностите,тези хора не си споделят всички мисли.Досега това не съм го видяла.
Разбира се това си е моето лично предположение за конкретния случай.
Скрит текст:
Незабравими-и аз не можах да го изгледам.Всичко,което е далеч от моите разбирания се опитвам да го разбера,но това в тоя филм не мога.Прекалено съм принципна като човек и има неща,които са табу,за тях не мога да търся оправдания.

# 99
Здравейте
Скрит текст:

Грешка, питат за другия Енгин. Гледала съм го във филма "Романтична комедия" - има превод на български.
упс,явно вече доста ми се спи....извинявам се.Енгин Алтан не съм го гледала в друг филм...
Лека нощ,момичета!!
Да спите в кош и да сънувате,познайте кой Wink
Скрит текст:

# 100
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: tesoroo
Вмъкни Цитат
Здравейте
Ето линк  с инфо към един друг сериал с негово участие:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649119.0ТЯ Дикси ти е писала вече сериала се казва"Край"

# 101
  • Разград
Fatmagül & Kerim

# 102
  • В Града на Липите
Dimony, за трите М  Peace  Peace  Peace

Макар че, за второто М, по едно време сякаш бях на друго мнение, но ми мина. След снощната въртележка, се поуспокоих малко.

# 103
На мнение съм,че са говорили Мерием и Фахретин.Не случайно баща му подхвана темата.В четвъртък ще видим

# 104
много ви благодаря  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт