Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 645
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Дами,

БЛАГОДАРЯ ТИ МУКИ, ако не беше ти да направиш такава услуга на Ф, сега нямаше да виждаме такъв бърз развой на тяхната обич. Сега Ф вече ще е наясно какво иска от живота, от Керим. Ще загърби, и е крайно време вече, миналото. 
Ladychar86, извинявай мила, но и на теб казвам добре дошла в нашия клуб на МУкасинките Hug
Ок, съгласна съм да членувам в клуба. Само, че може ли да ми кажеш какъв е тоз клуб, че Баш това съм го изпуснала- Щото, понеже не съм чела много, много подробно темите напоследък, за което страшно много СЪЖАЛЯВАМ.

# 301

Щяла да му подари фотоапарат (за да започнат да правят свой семеен албум). Обсъжда се, че тази реплика е възможно да е във връзка с този подарък.

Подсказка за 71 еп. на ФГ:
Какъв да е подаръкът на Керим от Фг за рожденния му ден?
Фг: Вземи, това е моят подарък- семейният ни албум -
да го запълним с щастливите моменти от предстоящите години на щастие заедно. Да са снимки, изпълнени с щастие. Да запазим хубавите моменти от живота ни, да остареем заедно.
Керим: Любов моя...
Преди да духне свещичките, какво да си пожелае Керим-казва Мечхул.
- Имах една мечта и тя се сбъдна.
- Пожелавам си с Фг да бъдем щастливи цал живот!
(Engin Akyurek Hayran Sayfasi)
Превод: Meriam Pandarova-Kocaomer
Ето я и тортата за рожденика!

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 21:52 от mireto

# 302
Mukaddes will write a letter to Mustafa- Май, май ще позная, че Мукито ще я душим другия път, задето ще пише писмо на Мустито.

# 303
Цитат

Re: Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagьl'ьn Suзu Ne ?) - Тема 102

« #297 Съб., 14 Апр. 2012, 21:38 »

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: mp42 в Съб., 14 Апр. 2012, 21:32

" Не тук, любов моя"
Ами ако го казва Керим,подплашен от страстната Фатмагюл?

Ей това няма да е за вярване направо Керим ще е   

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Направо ще ни умопомрачат с тия подсказки.Хвърлят ги като с чували и ние р
си блъскаме главите и измисляме какви ли не сценарии.Сега ако и Керим се дръпне,тежко му и горко му.Нашият Дамон пак ще го хвърли на отсрещния бряг.Пrосто не мога да спра да се смея с вас Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 22:15 от Dimony

# 304
Щяла да му подари фотоапарат (за да започнат да правят свой семеен албум). Обсъжда се, че тази реплика е възможно да е във връзка с този подарък.[/b]

Какъв да е подаръкът на Керим от Фг за рожденния му ден?
Фг: Вземи, това е моят подарък- семейният ни албум -
да го запълним с щастливите моменти от предстоящите години на щастие заедно. Да са снимки, изпълнени с щастие. Да запазим хубавите моменти от живота ни, да остареем заедно.
Керим: Любов моя...
(Engin Akyurek Hayran Sayfasi)

Joy чувствам се като развален телефон. Добре че е Мериам да ме вкара в правия път и да не се изгубя в превода. Е.... има надежда-поне албум ще му подари Grinning

# 305
Е.... има надежда-поне албум ще му подари Very Happy

Те нали имат лаптоп!? Ако му подари цифров фотоапарат може направо да си качват на компютъра ,защо им в такъв случай албум? Ама те си знаят..   newsm78

# 306
  • варна
След всички тия подкаски ,нямам търпение за 71 еп ,ще се пръсна от напрежение , а още 70 не съм гледала    ooooh!
Чакам субтитрите ,да му се насладя изцяло Mr. Green

# 307
И последното:
Gece,mehtap var mı bilmem ama sahilde denizin dalgaların sesi var.
Kumsal ,sessizlik ve çok güzel herşey ,ama herşey güzel gider mi?
Öp Öp Öp doyamadım derken ,bir şey olur?
Kerim i durduran birşey Kerim eskiyi hatırlar ,o gece gÖzlerinin Önüne gelir,hayır yapamaz,kendisini affetmedi ki ?
Ne olacak şimdi der Meçhul...
Hemen eve mi dÖnecekler sanıyorsun

През нощта лунна светлина по плажа на морето, знаете, че имате, но там е шума на вълните.
Бряг, на тихо и много хубава неща, но всичко върви добре?
Целувка Целувка Целувка получават достатъчно казва, че нещо се случва?
Спомням си старите Керим Керим нещо, което спира, той се разкрива до вечер, не той не може да, той е простено?
Какво ще кажеш, неизвестното ...
Сега разбирате ли, че ще се завърнат у дома

Дано някой в час с материала да го подреди. На мен ми прилича като да са на път да си прощават каквото има да се прощава

# 308
Много подсказки, много нещо - то май разказаха цялата серия в аванс. Всичко свързано със сладурите ще е хубаво, но само "онова" чудо - как хем ще го е страх, да не го разкрият, хем пък ще напише писмо ? Тука нещо не ми се връзват нещата. Тя определено изпитва страх от това, че подслушвайки разговора на Мерием и Керим - разбра, че Керим каза за писмата. Знае, че Мерием ще я разкрие и като нищо в качеството си на стопанка на къщата - може и да я изгони. За какъв дявол и трябва още да се набутва между шамарите - да пише и писмо ? Нали като види сутринта, че Фатмагюл и Мерием ги няма и са в Бодрум - нормално е да се притесни от разкритията които неминуемо ще последват. Да не би да пише на Мусти в писмото - да спре писмата и да го заплаши с нещо- той пък като ще се спре!?

# 309
Miranda78,
Абсолютно съм съгласна с теб/ И друг път съм коментирала, че Енгин влиза мн дълбоко в образ, а и 2 год са по цели дни зашедно с Берен и играят влюбенив крайна сметка. Така юе и аз смятам, че може да има някакво увлечение към нея. Гледала съм интервюта със световни звезди и режисьори, където са коментирали точно тези отношения между екранни партньори/
-   Изключително важно е да има естествена  химия между актьорите , иначе може всичко да пропадне. Това се улавя още на кастинга за сериал/ филм . Мн внимават за това нещо;
-   Режисьорът на Love and other drugs(романтична комедия) разказваше, че когато се снимат любовни оношения, включвайки се камерата, актьорите просто трябва да се влюбят един в друг, всичко е и до настойка донякъде, така и за тях е по-лесно. Обикновенно актьорите са красиви, така че поне на физическо ниво това привличане се получава и често е или става истинско, особено при дъдъг снимачен период. Той  каза, че това са нормални неща, но в повечето случаи всичко това си остава там на снимачната площадка, като част от работния процес. И др актьори потвърждават тази теза.
-   Мисля, че може това да се е случило с Енгин, но това си остава на едно работно ниво/ Така ще му е и по=лесо да изрази лчбовните чувства към Фатма , така че според мен дори си е полезно според мен. Но това не е нещо ‘истинско’ . аз бих го причислила към творческо вдъхновение, ако щете/

Момичета, вие как мислите?

# 310
---

Дано някой в час с материала да го подреди. На мен ми прилича като да са на път да си прощават каквото има да се прощава [/b]

Ами най-трудната прошка е Енгин да прости на себе си!!!
Другити вече (почти) е история.
Дали Фатмагюл ще прости за насилниците включително Мустафа - ами най-доброто е просто да постигне пълно безразличие към тях

# 311
И последното:
Gece,mehtap var mı bilmem ama sahilde denizin dalgaların sesi var.
Kumsal ,sessizlik ve çok güzel herşey ,ama herşey güzel gider mi?
Öp Öp Öp doyamadım derken ,bir şey olur?
Kerim i durduran birşey Kerim eskiyi hatırlar ,o gece gÖzlerinin Önüne gelir,hayır yapamaz,kendisini affetmedi ki ?
Ne olacak şimdi der Meçhul...
Hemen eve mi dÖnecekler sanıyorsun

През нощта лунна светлина по плажа на морето, знаете, че имате, но там е шума на вълните.
Бряг, на тихо и много хубава неща, но всичко върви добре?
Целувка Целувка Целувка получават достатъчно казва, че нещо се случва?
Спомням си старите Керим Керим нещо, което спира, той се разкрива до вечер, не той не може да, той е простено?
Какво ще кажеш, неизвестното ...
Сега разбирате ли, че ще се завърнат у дома

Дано някой в час с материала да го подреди. На мен ми прилича като да са на път да си прощават каквото има да се прощава

Превод от руския сайт:
"Лунна светлина. Не знам, но се чува шумът на вълните на плажа. Мислите, че всичко ще бъде наред? Целувка, целувка, целувка, не мога да се спра. Има нещо, което ще спре Керим. Той помни миналото. Оная нощ се връща. Той не може да направи това, той още не си е простил.Какво ще стане сега? Вие вероятно решихте, че те веднага ще се върнат вкъщи???
Мукадес ще напише писмо на Мустафа. Ердоан ще каже, че Селим е крал на миенето на съдове."

# 312
" Не тук, любов моя"
Ами ако го казва Керим,подплашен от страстната Фатмагюл?

Ох, мила Миленка, разсмя ме!! Наистина, това би било много странно - толкова страстна, та чак да го уплаши?! Laughing
Наистина, както казахте, то от тия подсказки се побъркахме вече, какво ли не измислихме!
И все пак, мисля си, че ще се случи най-хубавото в тоя паметен 71 епизод - хем любовта им ще бъде в най-буквален смисъл доказана, истинска, осъществена, ще достигне своя апогей, хем и Фатмагюл ще превъзмогне най-пълноценно и изцяло драмата, която й се случи. Тъй си мисля аз, пък дано и двете магесници (Едже и Мелек) са съгласни с мен Laughing

Хубава вечер ви пожелавам, мили виртуални приятелки!

p.s.Мериам, страхотна си! Hug  bouquet

# 313

Керим и ФГ са на пясъка...ФГ вече се е излекувала..страстта е до крайност..целувките не спират. ФГ им отвръща...
Все едно пясъкът е легло, песъчинки в косата на ФГ...далече от травмата.
Керим ако каже Ела, Фг ще осъмне в ръцете на Керим...Керим ще каже ли Ела? Остани с мен-ще каже ли? Ще бъде ли краят в това топло легло?
Талисманът (плетеното цвете) отдавна май го няма...ще се появи в този епизод?
Този път чий ред е да каже "любов моя"?
Фг е приготвила подарък за рожденния ден на Керим, написала е нещо от все сърце..и още нещо . Нещо,което да бъде прекрасен спомен.

- Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!

(Engin Akyurek WorldWide)

Според мен от подсказката става ясно ,че Фатмагюл казва на Керим "Любов моя".Може би използва тези думи именно,за да прекъсне бошуващите страсти м/у тях ,защото все пак няма да го направят на плажа.......и казва"Не може, не може, не може, любов моя, тук не може"

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 22:59 от migi_megi

# 314
Аз, ако съм на мястото на Берен - 100% щях да изпитвам поне физическо привличане към Енгин, а Енгин е мъж, който целува и показва чувства към ФГ - сигурна съм, че е привлечен (най-малкото) физически от нея. За мен на физическо ниво са ясни нещата. Друг е въпросът дали отвъд физическото има и друго привличане (възможно е, защото двамата имат уникален актьорски талант, което обединява интересите им - не мисля, че конкуренцията между тях е чак толкова голяма)?!

Общи условия

Активация на акаунт