Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 641
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Е хубаво де, тук като не може, има си стая, прекрасно легло... А какво ли значи това за Керим?? Да не би той да й откаже?! Ей това би ме втрещило вече! То или единия , или другия! Явно няма да я бъде тая работа и това е!

# 316
Е хубаво де, тук като не може, има си стая, прекрасно легло... А какво ли значи това за Керим?? Да не би той да й откаже?! Ей това би ме втрещило вече! То или единия , или другия! Явно няма да я бъде тая работа и това е!
[/quote

Май,май на там отиват работите,да й откаже!

# 317
Ти ме навеждаш на мисълта ,че е възможно наистина Керим да прекъсва "любовната идилия",защото се сеща за онази вечер/това се разбира от последната подсказка/.Тогава изнасилването се е случило на плажа и може би се е досетил newsm78 newsm78 newsm78,че това е възможно да предизвика отрицателни асоциации у Фатмето!

# 318
Аз, ако съм на мястото на Берен - 100% щях да изпитвам поне физическо привличане към Енгин, а Енгин е мъж, който целува и показва чувства към ФГ - сигурна съм, че е привлечен (най-малкото) физически от нея. За мен на физическо ниво са ясни нещата. Друг е въпросът дали отвъд физическото има и друго привличане (възможно е, защото двамата имат уникален актьорски талант, което обединява интересите им - не мисля, че конкуренцията между тях е чак толкова голяма)?!
+ 1!!!

Аз ако съм на мястото на Берен, да съм му родила дете вече!!! (май съм го казвала това, ама ще се повторя, ще ме извините)
За мен е необяснимо как ще играеш с такъв мъж, такива сцени и няма да се влюбиш в него! Не знам просто, какви са тия хора, железни ли, титаниеви ли, ама аз не мога да си го обясня и това си е. Другите казват - професионализъм, аз пък им отговарям - инстинкт!

# 319
sylia ,

За теб не знам дали вече би му родила дете,но за себе си мисля,че ако бях циганка можеше да съм му майка!!!  Thinking

# 320
Да и аз мисля, че поне на физическо ниво се привличат, което също мн им помага. Макар че, според мен Берен харесва светли мъже, изхождайки от последните и връзки. Но според мен има физическо привличане към Енгин. За емоционално не знам, а и това зависи от мн фактори, които от екрана не могат да си про;ичат. Но според мен Берен е по-контактна, социална ,отворена към света, докато Енгин е по-интровертен, по-затворен, не обича да излиза мн , май не е мн по=нощния живот. ( чела съм негови интервюта). Берен е по-различна. Но ест тва че са различни нищо не значи.. те си знаят най-добре в какви отношения са.
Но според мен Енгин е увлечен по Берен чиато по мъжки, но на едно професионално ниво , така да речем. Наистина добре му се получава, мн истински влюбено я гледас един разтапящ поглед. Как да не си помисли човек, че може да е увлечен? :Д

# 321
 newsm09 newsm09  newsm09
Не само следващата серия ще е интересна,но и коментарите след нея във форума.Сега много ми е смешно,но след четвъртък вечер незнам.А как ще мине това време?То не бяха подсказки,то не беше чудо,направо ни удариха в земята този път.А и тоя Мехчул или както там се казва,все с недомлъвки говори.Не вземе да си каже като хората каквото има да казва,тъй или иначе е ял кокоши крак като е бил малък и не го сдържа,ама нейсе

# 322
Ти ме навеждаш на мисълта ,че е възможно наистина Керим да прекъсва "любовната идилия",защото се сеща за онази вечер.Тогава изнасилването се е случило на плажа и може би се е досетил newsm78 newsm78 newsm78,че това може да предизвика отрицателни асоциации у Фатмето!
Еми натам вървят нещата (ако мислим в правилна посока)! Което ако го направи той, би било идиотско според мен, защото ако тя, която е потърпевша и най-уязвена страна, е приела, че всичко вече е наред и няма пречка да се стигне докрай, той защо да саботира тая близост, като по този начин би я накарал да се замисли отново върху онази нощ, върху неговата вина/участие, изобщо би я върнал назад... Не знам, той също е травмиран, иска да си прости, да забрави, но мисля си, че след толкова време, толкова думи казани, толкова пъти дадена прошка, трябва сам той да си даде шанс да забрави и да си прости..
Ако постоянно мисли и акцентира в-у това, отблъсква всяка нейна протегната ръка заради гузна съвест, то тогава ще се въртят в един омагьосан кръг и никога няма да успеят да постигнат пълноценна връзка...

# 323
Аз ако съм на мястото на Берен, да съм му родила дете вече!!! (май съм го казвала това, ама ще се повторя, ще ме извините)
За мен е необяснимо как ще играеш с такъв мъж, такива сцени и няма да се влюбиш в него! Не знам просто, какви са тия хора, железни ли, титаниеви ли, ама аз не мога да си го обясня и това си е. Другите казват - професионализъм, аз пък им отговарям - инстинкт!
+1!!!
Самият факт, че го обсъждаме за мен означава, че между тях има химия, има физическо привличане! За друго - наистина незнам! Възможно е, но от страна на Енгин може би в по-голяма степен! Берен с тоя певец планира дует някакъв, ама може накрая и с Енгин да са заедно! Винаги се сещам за 1001 нощ (Халит и Бергюзар имаха други партньори и след края на филма стана ясно, че са заедно) Кой знае тук какво ще стане?!

# 324
Превод от руския сайт:
"Лунна светлина. Не знам, но се чува шумът на вълните на плажа. Мислите, че всичко ще бъде наред? Целувка, целувка, целувка, не мога да се спра. Има нещо, което ще спре Керим. Той помни миналото. Оная нощ се връща. Той не може да направи това, той още не си е простил.Какво ще стане сега? Вие вероятно решихте, че те веднага ще се върнат вкъщи???
Мукадес ще напише писмо на Мустафа. Ердоан ще каже, че Селим е крал на миенето на съдове."

Може това да е само началото. Тук вече може Фатмагюл да реши да помогне с думи, прошка, каквото върши работа. Прекалено ще стане сега и Керим да чакаме да се възстановява от травмата.  Simple Smile Да вземем да им напишем направо сценария и да не ни мъчат повече.

Тази вечер активно се мотая тук, защото козунаците ми не станаха. Поне любовта на двата гълъба да оправим.  Simple Smile

# 325
Хронология на сцената на плажа/според мен/: bowuu bowuu bowuu

Керим и ФГ са на пясъка...ФГ вече се е излекувала..страстта е до крайност..целувките не спират. ФГ им отвръща...
Все едно пясъкът е легло, песъчинки в косата на ФГ...далече от травмата.
Керим ако каже Ела, Фг ще осъмне в ръцете на Керим...Керим ще каже ли Ела? Остани с мен-ще каже ли?

Фатмагюл: Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!

Има нещо, което ще спре Керим./Ще го спрат думите на Фатма/
 Той помни миналото. Оная нощ се връща. Той не може да направи това, той още не си е простил.Какво ще стане сега? Вие вероятно решихте, че те веднага ще се върнат вкъщи???

Неееее... не се връщат в къщи , а отиват в хотелската стая!

Ще бъде ли краят в това топло легло?

ПП
думите , които са потъмнени са сложени от мен ,а останалите са оригинални т.е. от подсказките.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 23:41 от migi_megi

# 326
Превод от руския сайт:
"Лунна светлина. Не знам, но се чува шумът на вълните на плажа. Мислите, че всичко ще бъде наред? Целувка, целувка, целувка, не мога да се спра. Има нещо, което ще спре Керим. Той помни миналото. Оная нощ се връща. Той не може да направи това, той още не си е простил.Какво ще стане сега? Вие вероятно решихте, че те веднага ще се върнат вкъщи???
Мукадес ще напише писмо на Мустафа. Ердоан ще каже, че Селим е крал на миенето на съдове."

Може това да е само началото. Тук вече може Фатмагюл да реши да помогне с думи, прошка, каквото върши работа. Прекалено ще стане сега и Керим да чакаме да се възстановява от травмата.  Simple Smile Да вземем да им напишем направо сценария и да не ни мъчат повече.

Тази вечер активно се мотая тук, защото козунаците ми не станаха. Поне любовта на двата гълъба да оправим.  Simple Smile

Joy  Joy  Joy  Joy    Joy Joy Joy Ти пък за едни козунаци ли са? Я виж колко ни е весело тук!

# 327
Берен да си отваря очите и да не го изпуска Енгин, харесвам ги като двойка. А и ако има поне половината от качествата на Керим, мисля че ще е добър избор. Певецът не ми харесва на мен особено. Н е е грозен, но просто няма харизма, чар, излъчване. При Енггин Господ му е дал по много. 

# 328
Превод от руския сайт:

Не, това вече наистина ми се вижда прекалено, не вярвам, то съвсем измишльотина ще стане вече... Все пак мисля, че трябва по-реалистично да представят нещата!
По тая логика, следващия път, като се стигне до по-интимен момент Фатмагюл и Керим няма да имат проблем, но в последния момент Рахмито ще нахълта да ги спре, щото видите ли със сълзи на очи ще обясни, че е много травмиран от трвмата на сестра си! Айде холан, взеха ни хептен за бунаци...

# 329
А според мен това "Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!" ще го каже Керим.
Пък после може да продължат в хотелската стая Wink

Общи условия

Активация на акаунт