Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 583
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Честно казано след тази подсказка, че Мукадес пише писмо на Мустафа се опасявам, че той ще се откаже да свидетелсва на делото и Мукадес един вид отново ще навреди на Фатмагюл. Дано не съм права, но това си мисля...

# 451
Честито възкресение!Мир,любов и благоденствие за всички!Честит имен ден на именниците,да са живи и здрави!Благодаря на момичетата за превода newsm51

# 452
Този Мехчул ли е, какъв е? Не го знам,но искрено започна да ме дразни.! Като има да казва нещо да го казва!То не би въпроси,не би чудо..Айдее нещо ново днес.Кой сега бил взел писмата ? И сега аз има се чудя 5 дена,какъв ще е аджеба на Керим проблема.?

# 453
Този Мехчул ли е, какъв е? Не го знам,но искрено започна да ме дразни.! Като има да казва нещо да го казва!То не би въпроси,не би чудо..Айдее нещо ново днес.Кой сега бил взел писмата ? И сега аз има се чудя 5 дена,какъв ще е аджеба на Керим проблема.?

Ами те за това са подсказките, за да се чудим и за да ни подскажат малко. Лично ние имаме късмета да съществуват хора като Мехчул, Косова и Бисена, които да бълват достоверни подсказки. На някой сериали дори няма и резюмета, за подсказки да не говорим.  Wink Wink

# 454
  • София
Христос Воскресе!   bouquet

# 455
mp42 никъде не е казано, че това е подсказка на Мечхул, защо се дразниш? Просто хората си разсъждават, така както и ние тука.

# 456
mp42 никъде не е казано, че това е подсказка на Мечхул, защо се дразниш? Просто хората си разсъждават, така както и ние тука.

Шегувам се!Обаче те тримата подсказвачи да вземат да се вземат в ръце и да се синхронизират.А не да четем интерпретациите..Иначе на нашите коментари не се дразня защото сме си свои.

# 457
  • Варна
На днешния светъл празник поздрав за всички вас с поредното ми клипче за този филм!   bouquet

Ей, до сега не е имало филм така да ме вдъхнови,че да се науча да правя клипчета. И не само това, изучих три програми за вграждане на субове. ooooh! Какво ли още ще ме провокира? newsm78

# 458
ПОДСКАЗКИТЕ САМО НИ ОБЪРКВАТ!
 Като чета тази за 71 серия и гледам промото със сватбата, нещо не е наред- вижте изражението на Фатма като седи на ъгъла на леглото - все едно влиза някой непознат, а не нейния Керим...

Обаче си мисля как Фатма постепенно се справи, а мъжете около нея май излязоха от релси.

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 20:08 от ЧЕТВЪРТЪК-21:00

# 459
На днешния светъл празник поздрав за всички вас с поредното ми клипче за този филм!   bouquet

Ей, до сега не е имало филм така да ме вдъхнови,че да се науча да правя клипчета. И не само това, изучих три програми за вграждане на субове. ooooh! Какво ли още ще ме провокира? newsm78

много красиво! БРАВО!

# 460
Браво, oma! Чудесно се е получило! И песента е вдъхновяваща, и филма. Само че ти си претворила вдъхновението в творчество, а пък аз например само седя омаяна пред компа.  Simple Smile

# 461
Ома,страхотно се е получило клипчето Party Party Party
Мариянка,поздравления! Hug Hug Hug
Марта,и аз много се зарадвах,че съм познала какво ще гледаме в 70 серия,най-вече на финала Heart Eyes
Никак не ми се искаше да проточват нещата,но и този път адмирации за Едже и Мелек Peace
Но с уговорката,че размислите,страстите и трейлърите на нашите Славенка и Хриси са ми по на сърце Hug
Момичета,вече съм си в Бургас и ще се включвам по-активно Peace
Възползвах се от линка на Крюелка Wink за живот извън Интернет-много ми хареса,кардешим Laughing
Весело изкарване на празниците,сладурки!
Вале,и аз съм като теб-седя пред компа и гледам омаяна Laughing
П.п.Подсказките винаги са верни,но интерпретациите са много объркващи Peace

# 462
  • Разград
BİLSEM Kİİ.( BY.....YASEMİN )

# 463
Честито Възкресение Христово! Бъдете много здрави и щастливи! Не губете вярата в себе си и в доброто!     newsm51 newsm51 newsm51

Фатмагюл и  Керим ще са добре, а на Мукадес почва да и се пече бавен огън! А за плажа и тн. ако е вярно май К ще е този, който ще се отдръпне и надявам се вече след това да си получи тази прошка ....

Целувки и Весел Празник!  Hug

# 464
  • В Града на Липите
Честито Възкресение Христово на всички, с пожелание за много хубави и щастливи дни.
Честит имен ден на имениците   bouquet
Габи, малко със закъснение, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав.
oma, чудесен клип. Благодаря   bouquet
Детелинко, това с хотела  Peace, беше голямо попадение. Да не си ми надничала в кристалното кълбо?  Grinning

Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра, благодаря за превода на 70-ти еп.
Всички много ми липсвахте и ви изчетох с голямо удоволствие.

Прекрасни слухчета, благодаря на ловците   bouquet, които ги уловиха и преведоха за нас.
Аз като един наркоман, два дни без нет, ги почувствах като дозата си. Явно съм станала зависима. Настроена съм за един прекрасен епизод, и какъвто и трейлър да ни пуснат, или провокиращи подсказки да излязат, нямам намерение да им се поддавам.

Общи условия

Активация на акаунт