Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 578
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета,завърнах се от пътешествия!!!Много ми липсвахте!!!Оставих ви на 100та тема,а сега сте на 102ра браво!!!Връщам се да ви изчета и да гледам 70ти еп. ако имало newsm78.....но преди това Христос Воскресе!!! И да ви почерпя за рождения си ден:
[imghttp://images.ibox.bg/2008/02/25/chocolate/460x363.jpg][/img]

по-късно ще кача почерпка,че тук където съм сега нещо не става с картинките..... Laughing

# 466
  • Разград
NE ÇOK SEVDİMM ( yasemin )

# 467
Евелин,добре дошла! HugЧестит рожден ден!Сигурно е било приказно във Венеция!Пожелавам ти всяка година да получаваш такива подаръци от любимия!Бъди много щастлива с твоя Керимчо! Hug Hug Hug
Хриси,този път улучих без кристално кълбо Laughing
Не ми харесва,че няма да разкрият Мукито в 71 серия ooooh!Искам наказание,и то такова,че да не си помисля да повтори Mr. GreenТези злобарски изцепки ще и затрият главата-ако не в следващата,по-нататък ще я разкрият-убедена съм!

# 468
  • В Града на Липите
ЕвелинHug честит рожден ден. Бъди много обичана, щастлива и желана. Пожелавам ти прекрасни дни и много сбъднати мечти. Весел празник   bouquet

Ще ти подаря един трейлър-мрейлър, който написах току-що, под влиянието на онази песен от еп. 69 и прекрасните слухчета. Трябваше да изчакам поне до 12.00, но за съжаление, пак ще отлитам.

Embarassed  Embarassed Трейлър-мрейлър 1 еп.71 Embarassed  Embarassed
п.п.този път не е смешен.

Скрит текст:
Керим и Фатмагюл се разхождат по брега хванати за ръце. Морето е дъждовно сиво, но в душите им всичко е огнено розово. Той се навежда и я целува. Но тази целувка е толкова различна от предишните, че пробужда най-скритите им копнежи. По гръбнака й плъзва изгаряща топлина и тя почти уплашена от силата на чувствата си се отдръпва леко за да го погледне. Нежността в очите му я успокоява, тя разтваря длани върху гърдите му, и усеща лудите удари на сърцето му. Ръцете му затягат хватката си, утните му се плъзват по нейните. Езика му гали долната й устна, което я кара да простене от сладката топлина. Той приема стона й като покана и леко захапва устната й, а тя се притиска към него. Той продължава да я дразни, докато тя не отмества длани от гърдите му и не ги обвива около врата му, дърпайки главата му надолу в безмълвна покана. Чува смеха му, който се дави в устните й, а после езиците им се преплитат в дива експлозия, която ги кара да се чувстват замаяни и бездиханни.
Пясък ли е това под телата им? Пясък, който се смесва с косите й, но тя не забелязва. Той не може да откъсне устни от нейните. Огнена страст се плъзва по вените му и заплашва да изпепели кръвта му. Сърцето й бие лудо, и тя опитва да си спомни как се диша. В този миг небето избухва в разноцветни фойерверки и ги стряска. Някой празнува и отбелязва събитието. Огнените фонтани в небето са много красиви, но те предпочитат да ги гледат отразени в очите си. Не могат да откъснат поглед един от друг. След време, което може да е само миг или цял един живот, той сяда и я придърпва до себе си. Косите й се посипват по рамото му и той вдъхва до болка познатия й аромат. Ръката й рисува фигури по гърдите му. Сърцата им опитват да възвърнат нормалния си ритъм.   
- Фатмагюл – прошепва той.
- Шшшт – допира тя пръст до устните му. – Не казвай нищо, любов моя.
... 

# 469
Хриси,защо не сложи пет-шест червени точки Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedТози трейлър е за след 00,00 часа Blush

# 470
Хрисииииииииииииииииииии нямаш милост, загинах!

# 471
Хриссииии от твоята клавиатура в сценария.  Blush Blush Blush

# 472
  • Бургас
Hrissiiiii, а дано де! Embarassed

# 473
  • Варна
Хриси, дори 71 епизод да е "постен", твоя Трейлър-мрейлър 1 еп.71 е толкова цветущ, че ми е предостатъчен. Направо си представих картинката. Rolling Eyes

# 474
Честито Възкресение Христово!
Много светлина и добрина в домовете и сърцата ни!

Линка за живот извън нета наистина е чудесен, но и без вас не мога, попрочитах туй-онуй, ама Вие много пишете, големи дискусии, голямо нещо ...  yes

Имало е много момичета с лични празници, има и празнуващи днес имен ден, рожден ден. Без значение какво празнувате -
пожелавам Ви да сте здрави, да са здрави хората, които обичате и които Ви обичат!
 Heart Eyes

Забравих   ooooh! - Благодаря за преведния 70 епизод!

# 475
  • Бургас
Хриси,чакаме продължението,не спирай на най-интересната част CrazyНаправо си ги представих визуално ,и да ти кажа мнооого ми допадна,особено много му отива сцената на Керим  Embarassed

# 476
Хриси,чудесно си го пресъздала,както винаги!Поздравления от мен!

И да се молим всичко това да стане,и Фатмагюл да няма ..гъдел!Това за гъдела от опит го казвам!

# 477
# 478
Скрит текст:

Мъж, гостувал във Франция, се прибрал в къщи. На вечеря, докато жена му сновяла напред-назад с чиниите той й казал:
- Докато бях във Франция при мадам Мари, за вечеря тя слагаше на масата бяла покривка. Не е кой-знае какво, ама страшен кеф!
На следващата вечер жена му се погрижила на масата да е застлана бяла покривка. Мъжът обаче казал:
- Докато бях във Франция при мадам Мари, за вечеря тя пускаше тиха музика. Не е кой-знае какво, ама страшен кеф!
На следващата вечер жената застлала бялата покривка и пуснала лека музика. Но мъжът й пак започнал:
- Докато бях във Франция при мадам Мари...
- Чуй ме сега - казала ядосано жената - докато ти беше във Франция при мадам Мари, аз бях на гости при комшията - Мишо! Неговият е с ей толкова по-голям от твоя - не е кой-знае какво, ама страшен кеф!

# 479
  • Разград
FIRTINALAR (Yasemin )

Общи условия

Активация на акаунт