Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 563
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • Разград

# 481
Скрит текст:

Мъж, гостувал във Франция, се прибрал в къщи. На вечеря, докато жена му сновяла напред-назад с чиниите той й казал:
- Докато бях във Франция при мадам Мари, за вечеря тя слагаше на масата бяла покривка. Не е кой-знае какво, ама страшен кеф!
На следващата вечер жена му се погрижила на масата да е застлана бяла покривка. Мъжът обаче казал:
- Докато бях във Франция при мадам Мари, за вечеря тя пускаше тиха музика. Не е кой-знае какво, ама страшен кеф!
На следващата вечер жената застлала бялата покривка и пуснала лека музика. Но мъжът й пак започнал:
- Докато бях във Франция при мадам Мари...
- Чуй ме сега - казала ядосано жената - докато ти беше във Франция при мадам Мари, аз бях на гости при комшията - Мишо! Неговият е с ей толкова по-голям от твоя - не е кой-знае какво, ама страшен кеф!

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Joy Joy Joy

# 482
  • Разград
KİPRİĞİN KAŞINA DEĞDİĞİ ZAMAN

# 483

# 484
# 485
Момичета,завърнах се от пътешествия!!!Много ми липсвахте!!!Оставих ви на 100та тема,а сега сте на 102ра браво!!!Връщам се да ви изчета и да гледам 70ти еп. ако имало newsm78.....но преди това Христос Воскресе!!! И да ви почерпя за рождения си ден:

по-късно ще кача почерпка,че тук където съм сега нещо не става с картинките..... Laughing
една скоба не си беше на мястото
Мерси. Вкусна почерпка:)

# 486
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра, благодаря ви за превода! Чудесен е!
Въпреки скромните ми познания по турски, ми се стори, че е някак си по-точен, по-пълен!  smile3525 newsm51 newsm10

# 487
oma, страхотно клипче! Благодаря ти!!!

# 488
Обаче никакъв коментар няма на снимките:"Мустафа с фенка" и ""Мустафа в Ългаз",все едно,че не ги забелязваме!  Laughing

# 489
  • Разград

# 490
http://www.siyasetdergisi.com.tr/Anket/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126 - за Енгин Акюрек
http://www.siyasetdergisi.com.tr/Anket/Yilin-Tv-Kadin-Oyuncusu/125 - за Берен Саат
http://www.siyasetdergisi.com.tr/Anket/Yilin-Dizisi/121  - за Каква е вината на Фатмагюл

Може да е гласува всеки ден по 1 път.Успех на творците,които са ни любимци!
Хайде и днес да гласуваме!

# 491
  • Разград
Kerim Fatmagül SevenlerKavusunca

# 492
Engin Akyurek Bulgarian Fans на 15 април 2012 г. в 22:05 ·

Бисена:

С идването на Фг,Керим забравя за всичко..

Фг:Не оставай повече тук..върни се,да бъдем всички заедно на рожденият ти ден...

Керим:Дойде ли моят Рожден ден?...

Керим и Фатмагюл копнеят един за друг..Отново разговарят как са стигнали до тук...

Яшар дава показания пред прокурора..Още едно парче от играта...Този път кой е в опасност-вие предположете?

Кадир и Рахми посещават новата махала,разговарят в махленското кафене...

С голяма смелост,Фг отива да говори с лекаря,който е написал фалшивото заключение...Разбира се със Мерием,Керим и Фахреттин..

Идва още едно писмо от Мустафа...От страх Мукаддес се опитва да се спаси от голям проблем..

Една разходка на плажа..колко ще е хубаво,нали?Оставете разходката,какво друго става?-това,което казахте ли?

Този път Фг и Керим са толкова близки,колкото никога до сега...правят още една крачка един към друг...

Фг вече е готова за всичко...(внимавай за сцените на пясъка)

Керим:Много те обичам любов моя...много те обичам...много...

ФГ:И аз много..те...

Да не забравяме,в този епизод ще видите отпразнуването на рожденият ден на Керим..

Аз много харесах този епизод,дан и вие го харесате..за пръв път усетих,че са една двойка...

П.С Фг за пръв път нещо едиствено за Керим...как ли?

Това май не сме го "отигравали"?

# 493
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ !

#2gunfire Мукаддес какво пак ще направиш ? Керим трябва да ти откъсне главата.

Няма да има нов сезон ,но пък Едже и Мелек ни подзказват нещо дали Енгин няма да има нов проект.Дано !

Страхотни слухове ,,ще ми бъдат интересни Ердо и Селимчо толкова са ми забавни ,в кухнята хаха 
Явно няма да има страстна нощ на плажа....ще има друго все пак.Хубави новини само.

# 494
  • София
Здравейте Mr. Green!
И аз тези дни съм на линка извън интернет,ама много ми липсвате...
ЕВЕЛИН,мила, Честит рожден ден!Бъди много здрава,щастлива и обичана Hug  bouquet !Хубава ли беше романтичната екскурзия Heart Eyes???Хриси ти е направила невероятен подарък.
Хриси,тук сме свои,не спирай на най-интересното Blush Laughing!

Късно вечер ме обземат някакви странни тълкувания на подсказките,но ме сърби да си ги кажа:
Подсказки за 71 еп. на ФГ:

Мукадес пише отговор на Мустафа. Ердоан и Селим... единият е цар, другият е мияч на чинии.

Не знам дали през нощта има лунна светлина, но по плажа се носи звукът на морските вълни.
Плаж, тишина и всичко е много красиво, но дали всичко ще върви добре? Докато казва:”Целуни, целуни, целуни...не се наситих”, ще се случи нещо. Нещо, което ще спре Керим, нещо, което напомня на Керим за миналото... Онази вечер изниква пред очите му... не, не може да го направи, та той не си е простил...Какво ще стане сега, пита Мчехул. Мислите си, че веднага ще се върнат в къщи...
Тази подсказка щом я прочетох,макар и просто стара,но перефразирана,смисълът ми ми навя не особено добри усещания.Хрумна ми неприятната мисъл,че Керим може точно  в сюблимния момент да се сети някакъв миг от изнасилването,който е забравил и крил дълоко в подсъзнанието си.Може дори да си помисли,че все пак той я е изнасилил.Вярвам,че той не го е направил,но ако се сети нещо подобно и си помисли нещо такова,логично е да отблъсне Фатмагюл,каква по-сериозна причина от това.Може и затова да намекват,че няма да се приберат вкъщи,за да отидат на мястото на събитието, с цел да си спомни какво точно се е случило.Ако приемем,че наистина отидат там, тази причина би била логична и основателна да преглътнат посещението на това ужасно за тях място newsm78.
Много объркано го написах Crazy,дано някой ме е разбрал.Иначе тия дни съм на Блъди Мери.Заради лошото тълкуване и черните прогнози с удоволствие ще ударя още едно  BlushLaughing.

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 22:52 от Л_Д

Общи условия

Активация на акаунт