Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 956
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро момичета.
Аз не мисля, че между К и Ф ще има нещо повече, от целувки и прегръдки на плажа. Може да спят заедно така както в 63 епизод но нищо повече. И двамата не са готови за нещо по-голямо и двамата все още ги е страх от интимност, травмата им все още се обажда.А и Керим сам каза, че искат да се оженят отново и тя да е чиста и неопетнена а кекса ще е за след сватбата сега ще се опознаят и ще стигнат до емоционална близост но не и до физическа освен целувка.

# 601
ДОБЪР ДЕН, МОМИЧЕТА МИЛИ! НЕКА ДА Е СЛЪНЧЕВ И ПРЕКРАСЕН ЗА ВСЯКА ОТ ВАС!
Hug Hug Hug Hug

Днес е вторият ден от Великото Христово възкръстване, затова Ви поздравявам и с едно нашенско! Peace Peace

http://www.youtube.com/watch?v=d9hVxe98_vM&feature=related

А за добър тонус и едно от прекрасните изпълнения на нашата си Бургаска Тони! Peace Peace

Не съм Ви чела  Embarassed Embarassed Praynig Praynig, но ще се помъча да Ви достигна! Peace Peace

# 602
Исках да кажа това: Ако подаръкът се направи пред всички по време на празненството по случай РД и тогава се целунат пред всички! Може пък да ги е срам!!! Кой знае? Wink

# 603
  • Разград
Kerim & Fatmagul

# 604
mal4eva1984, сега вече те разбрах! Simple Smile
Да, има резон това, което казваш, те нали са срамежливи и двамцата! Laughing

А относно спането преди/след сватбата (разделение, което правим съвсем условно, защото те са си женени все пак!) - хубаво де, ама втората сватба - това си е просто едно празненство за няколко часа! Смятате ли, че именно тези няколко часа веселие ще успеят да излекуват тази тежка травма - нещо, което не може да се излекува с такива хубави, интимно моменти, моменти на взаимност и желание от двете страни?
Някакси почвам да си мисля, че прекалено се надценява тази сватба, все едно след нея с магическа пръчка ще се смъкнат тежките одежди на вината и страха?

# 605
  • Варна
Светли и Честити празници на всички!
Бъдете Благословени!
Скрит текст:
Пожелавам на всички търпение и добри чувства и случвания в предстоящия четвъртък! baloni

# 606
Напълно съм съгласна със Силия,сватбата не е аргумент,а иначе за значението на роклята и самата сватба съм съгласна с Валентина.
Толкова не можета  и любов моя при поднасяне на подаръка от срам newsm78,също не ми звучат правдоподобно.Колкото и да са срамежливи.
А иначе стигаме до крайност в разсъжденията си ,заради подсказки от рода на това-сега Ф. е готова на всичко,Ф. е излекувана,ако каже Керим остани при мен,ще сподели ли топлото легло и т.н.Не цитирам точно,а по памет,ама какво да си мисли човек,че ще играят на белот ли?

# 607

А относно спането преди/след сватбата (разделение, което правим съвсем условно, защото те са си женени все пак!) - хубаво де, ама втората сватба - това си е просто едно празненство за няколко часа! Смятате ли, че именно тези няколко часа веселие ще успеят да излекуват тази тежка травма - нещо, което не може да се излекува с такива хубави, интимно моменти, моменти на взаимност и желание от двете страни?
Някакси почвам да си мисля, че прекалено се надценява тази сватба, все едно след нея с магическа пръчка ще се смъкнат тежките одежди на вината и страха?

Оооох без да съм Ви чела от вчера ....се намесвам.... Embarassed Embarassed

Първо  - за какво спане става въпрос тук - то те, така или иначе си спят /всеки във креватчето си newsm78/. Ако става въпрос за идилията, която трябва да изживеят  от интимната си близост като всяка една нормална двойка - аз наистина вече го очаквам с тяхната страст Embarassed Embarassed защото и двамата минаха през куп перипетии, но го заслужават! И даже  и аз вече съм под съмнение как аджеба ще се справи и нашето момче! Embarassed Embarassed То не беше пост .... Embarassed Embarassed Embarassed Но и на мен ми се струва, че сценаристките няма да прекрачат Корана и това ще се случи след съществената им сватба?! Кекс ще има - в това съм убедена, както и в това, че ще е след сватбата. Мисля, си, че сватбата ще е преломният момент, в който и двамата ще са вече готови/Фатма простила на Керим, както и той на себе си, така и Керим - загърбил името Мустафа/, за да започнат на чисто/ както ние казваме/ в този нов за тях живот!

# 608
ама какво да си мисли човек,че ще играят на белот ли?

Ох, мила Димони, разсмя ме с глас!!! Laughing

Ама така си е в крайна сметка! Подсказки, подсказки, и то толкова смели - какво да си помисли човек? Пък и досега сезон и половина гледаме нейното "не, не съм готова", сега и него ще трябва да чакаме да набере смелост...

А и да не го мислим толкова срамежлив тоя Керим, да не забравяме, че има написано на сметката си вече едно любовно приключение с Кристен!

# 609
  • Разград

# 610
То,че работата няма да стане на плажа е ясно,но според мен причината нито ще е Корана,нито сватбата.Керим вече каза на Фатмагюл „ние сме женени,не трябва да се срамуваш” и тя му отговори „знам”.
Тия неща,които досега ги правиха също не са допустими от Корана по тая логика.
Момичета,колкото и да не ни се иска,Керим има проблеми.

# 611

Първо  - за какво спане става въпрос тук - то те, така или иначе си спят /всеки във креватчето си newsm78/. Ако става въпрос за идилията, която трябва да изживеят  от интимната си близост като всяка една нормална двойка - аз наистина вече го очаквам с тяхната страст Embarassed Embarassed защото и двамата минаха през куп перипетии, но го заслужават! И даже  и аз вече съм под съмнение как аджеба ще се справи и нашето момче! Embarassed Embarassed То не беше пост .... Embarassed Embarassed Embarassed Но и на мен ми се струва, че сценаристките няма да прекрачат Корана и това ще се случи след съществената им сватба?! Кекс ще има - в това съм убедена, както и в това, че ще е след сватбата. Мисля, си, че сватбата ще е преломният момент, в който и двамата ще са вече готови/Фатма простила на Керим, както и той на себе си, така и Керим - загърбил името Мустафа/, за да започнат на чисто/ както ние казваме/ в този нов за тях живот!
Ами под спане имам предвид секс допуснах, че се разбира от контекста Simple Smile
И какъв Коран? Те СА вече женени! Съжалявам, ще се повторя - няколко часа ядене, пиене и танци ще бъде преломният им момент? По-преломен от интимен момент, в който се заклеват в любовта си (малко драматично прозвуча), намират се отново след тежък момент, по-влюбени са отвсякога, а и атмосферата и обстоятелствата са на тяхна страна?

# 612
Аз си мисля,че тепърва при тях започва същинското ухажване.Така че интимности до сватбата неми се вярва да има.Те може и да са женени на хартия,но в мислите си не са.

# 613
То,че работата няма да стане на плажа е ясно,но според мен причината нито ще е Корана,нито сватбата.Керим вече каза на Фатмагюл „ние сме женени,не трябва да се срамуваш” и тя му отговори „знам”.
Тия неща,които досега ги правиха също не са допустими от Корана по тая логика.
Момичета,колкото и да не ни се иска,Керим има проблеми.
Дааа! Определено ще има проблем! То и ние след 2 години на "пост и молитва" ще имаме проблем!
Даже момчето много изтрая и пак си е в час! Има хора на които и 5 дена са им много,а какво говорим за млад мъж в разцвета на силите си,които 2 години само гледа и не може да пипне! И което е най-лошото : за това време получи 3-4 целувки! То му пролича след целувката на пейката пред къщата как се разтече от кеф,ами като се случи нещо повече ,дали няма да го събират с гъба от чаршафите!  Wink Wink Wink Wink

# 614

Първо  - за какво спане става въпрос тук - то те, така или иначе си спят /всеки във креватчето си newsm78/. Ако става въпрос за идилията, която трябва да изживеят  от интимната си близост като всяка една нормална двойка - аз наистина вече го очаквам с тяхната страст Embarassed Embarassed защото и двамата минаха през куп перипетии, но го заслужават! И даже  и аз вече съм под съмнение как аджеба ще се справи и нашето момче! Embarassed Embarassed То не беше пост .... Embarassed Embarassed Embarassed Но и на мен ми се струва, че сценаристките няма да прекрачат Корана и това ще се случи след съществената им сватба?! Кекс ще има - в това съм убедена, както и в това, че ще е след сватбата. Мисля, си, че сватбата ще е преломният момент, в който и двамата ще са вече готови/Фатма простила на Керим, както и той на себе си, така и Керим - загърбил името Мустафа/, за да започнат на чисто/ както ние казваме/ в този нов за тях живот!
Ами под спане имам предвид секс допуснах, че се разбира от контекста Simple Smile
И какъв Коран? Те СА вече женени! Съжалявам, ще се повторя - няколко часа ядене, пиене и танци ще бъде преломният им момент? По-преломен от интимен момент, в който се заклеват в любовта си (малко драматично прозвуча), намират се отново след тежък момент, по-влюбени са отвсякога, а и атмосферата и обстоятелствата са на тяхна страна?

Сватбата,бялата рокля и истинското "да" са много важни символи. Че той си я възприема  чиста и неопетнена  ,е ясно. Но Керим иска да чуе от ФГ истинското "да" за себе си . За него това "да ",казано по нейна воля, без принуда, с много любов  ,ще означава много- че тя вече е готова  и ще  да бъде само негова,с всичките произтичащи от това неща . Това "да"може да се отъждестви и с прошката. Щом му казва "да", значи е простила и го приема изцяло и безрезервно.
Дали обясних добре... newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 13:21 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт