Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 887
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Аве,  aniji мама на Джозеф и Кейт, meri_zajo  Багодаря   bouquet.
От нета ще се поръчва явно  Tired

# 346
Анджи нямам представа дали може, ще питам моя и ще ти пиша

Можете ли да ми кажете в някой БГ магазин има би да се продават банички и боза?
На моя много са му се дояли, готов е до Лондон да отидем за един ден.

# 347
Здравейте момичета, благодаря на всички за съветите. Наистина има разлика в качеството между H&M и Next. Спор няма в това. А Праймани въобще не ми е в списъка, дори не съм виждала дрехи за бременни в нито един магазин, в който съм ходила. Този уикенд ще се прави шопинг, няма как Simple Smile

Bliznachkova,  не мога да ти дам информация за складове и фабрики, но пък смятам, че eva_82 е права относно хотела. Трудно е да се намери квартира за 1 месец, особено в този период преди игрите. Забелязвам, че наемите растат главозамайващо бързо. Ако имате познати, при които можете да останете толкова дълго е добре. Друг вариант е краткосрочни квартири. За тях не се изискват толкова документи и депозита е 1-2 седмици. Може да погледнаш в www.gumtree.com . Ако нито едно от тези не те устройва хотел остава най-добрият вариант. Успех!

# 348

Знам за една баничарница в северен Лондон, моя позната ходеше да си купува и беше много доволна. Продават и боза. А боза съм виждала и в българските складове и магазини. Със сигурност продават в българския магазин в Кройдън. В интернет може да потърсиш инфо, ако някой от форума не сподели по-конкретна информация. Мисля, че в bghlp съм срещала подобна тема преди.

# 349
Аз мога да дам линк към БГ магазина ако това помага.Боза съм виждала да се продава там както и кори или готовите баници на Фамилия май беше.Аз по принцип се зареждам с кори от БГ и ги замразявам.:
https://www.bulgarianfood.co.uk/shop/

# 350

Банички и боза може да намерите в Северен Лондон до Turnpike station.Намирасе до кафе Пловдив.Мисля че имаше надпис Бг. Закуска.

# 351
В Източен Лондон банички и боза има в БГ Закуска до Maryland railway station!

# 352
Мн благодаря за линка.   bouquet Да мислех за квартира. Не знам как са цените за хотел но в предвид че ще е за повече от месец..
Ще гледаме преди игрите да сме се изпарили Simple Smile
А иначе знам че мн хора пазаруват от англия и са мн доволни, най-вече от цената.Затова и се решихме да тръгнем. В предвид че пазаруваме по-на едро предпочитаме на място да търсим, а не да пазарим он лайн. По принцип и ние продаваме он-лайн, но какво да Ви занимавам.
В Турция намерихме, предполагам че и в Англия ще намерим..

# 353
  • Bristol
varnagirl, честито ти бебче   bouquet
tolumba, поздравления! Направо за тримесечно пазарувай   Hug
IdaRose, не е лесно с работата. Аз също търсих много дълго време, на мен дори и откази не ми пращаха, може би така е по-добре, че не се депресираш толкова  Mr. Green Накрая сниших летвата и намерих нещо временно и от там постепенно нещата потръгнаха. Само не се предавай!
flowertulip, добре дошла! В България едни проблеми, тук други. Важното е да не се поддаваш на депресия. За тинейджъра е важно да има позитивна настройка и да му намериш повечко занимания, за да няма време за носталгия по приятелите си в България. Моят син сега ни спретна една задачка закачка, търсим фрак за абитуриентска вечер Simple Smile Отделно един уикенд е поканил приятели за преспиване, но не 1 или 2ма и тъй като няма да се съберат в неговата стая да спят, с мъжа отстъпваме и хола  Crazy
Bliznachkova, местните май пазаруват на едро от Китай  Laughing Скоро по ТВто даваха за един англичанин бизнесмен, които има шивашка фабрика в Китай и като експеримент решил да пробва да направи подобна тук и да види дали ще оцелее на китайската конкуренция.

# 354
Мн благодаря за линка.   bouquet Да мислех за квартира. Не знам как са цените за хотел но в предвид че ще е за повече от месец..

За пазаруването нямам представа, но за хотелите- намерете Guest House или B&B ( бед и брейкфаст ) , пъти по-евтино ще ви излезе. Това са като не големи къщи, в които се дават стаите под наем. За квартири едва ли ще ви огрее.

Момичета, има ли някой , който е по-наясно с LTD-тата. Говоря за реален бизнес, нищо общо с бимбяните карти и т..н. Моля, пишете ми на ЛС  Hug

# 355
  • Манчестър

За пазаруването нямам представа, но за хотелите- намерете Guest House или B&B ( бед и брейкфаст ) , пъти по-евтино ще ви излезе. Това са като не големи къщи, в които се дават стаите под наем. За квартири едва ли ще ви огрее.

Момичета, има ли някой , който е по-наясно с LTD-тата. Говоря за реален бизнес, нищо общо с бимбяните карти и т..н. Моля, пишете ми на ЛС  Hug

Какво точно те интересува за ЛТД?

# 356
Здравейте,
 От скоро пиша в този форум и видях тази тема  Grinning
Жибея близо до Нюкасъл и до сега не съм срещала нищо българско по магазините, а страшно много ми се е дояло я сирене, я кисело мляко, лютеница.
Има ли някой който живее в този район ? Simple Smile

# 357
  • Лондон

"Късметчето" е близо до нас, преди време тръгнах да изпълнявам поръчка  Heart Eyes и да взимам баници и боза, но боза нямаше Rolling Eyes... тръгнала от Тотнъм с едни камиони...пък те не се знае къде са... типично по БГ, иначе симпатични хора и вкусни неща имаше...Приемат поръчки, но не съм сигурна за какъв район доставят...

# 358

Az sym w chesington i imame i boza i bani4ki.........ha ah !

# 359

"Късметчето" е близо до нас, преди време тръгнах да изпълнявам поръчка  Heart Eyes и да взимам баници и боза, но боза нямаше Rolling Eyes... тръгнала от Тотнъм с едни камиони...пък те не се знае къде са... типично по БГ, иначе симпатични хора и вкусни неща имаше...Приемат поръчки, но не съм сигурна за какъв район доставят...
Pogledni v Bghelp kade v tvoq raion ima Bg magazin .v nashiq ima vsi4ko koeto ti se e doqlo!

Общи условия

Активация на акаунт