Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
-
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
За да се определи дали неработещите майки в Лондон трябва да плащат НИН, е важно да се консултират с местните данъчни органи или специалисти по данъчно облагане. Те ще ви предоставят информация за задълженията и възможностите ви по отношение на плащането на НИН в съответствие със законодателството във Великобритания.
-
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
Ако детето ви не е прието в желаното училище, можете да подадете жалба. Процесът на обжалване включва подаване на официално искане и предоставяне на допълнителни доказателства в подкрепа на вашата молба. Важно е да се консултирате с училищната администрация или местните образователни органи за точната процедура за обжалване във вашия случай.
-
Какво представлява изпитът IELTS?
-
Какви са нивата B1 и B2 в контекста на английския език?

Ние имаме билети за 31 юли и за малко изпускаме мача на българския отбор. Много ме е яд, но няма как. Ще гледаме двата следобедни след него - Италия-Аржентина и САЩ-Германия. А бяхме приготвили голямо знаме, шапки с трибагреника и т.н. Пак ще ги носим, де, и знам, че добре ще си изкараме, но щеше да е върховно преживяване да видим играта на българския отбор и да подкрепим нашите момчета на Олимпиадата.
) моята беше напъпила, но не бе цъфнала и я полях, след това започна да линее като от стъблото сълзеше. Сега стъблото е напълно сухо, повечето листа и те, но корените са в добро състояние. Не съм и менила мястото, и не мисля да съм я преполивала
Идеи?
Аз не съм *лондончанка*, в дивия Уелс съм
Иначе фрезиите ми цъфнаха, много се радвам