Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 825
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, имам две деца, едното е на 12г. а другото след месец ще навърши 15г. т.е. сега  в бг са в 5клас и в 8клас, но ни предстои заминаване в началото  на юни, та въпроса ми е там ще има ли възможност да ги запиша през лятото да изучават английски език някъде безплатно, за да се подготвят за есента и да им бъде после по лесно, защото езика го знаят само от училище, също в кой клас ще бъдат там и ще повтарят ли година? Благодаря предварително за отговора. newsm51

Venta- tochno poslednite dve stranici tova se komentira. Sorry, moeto e malko I s poveche info ne moga da pomogna.

# 226
golden, по-нагоре си писала че децата са на 7 и 9 години. Моя син е на 7, ще навърши 8 през Септември и в момента е в У2, ще бъде У3 наесен. Хубаво провери пак, да не ги засилиш децата с материал за след една година Wink 9 годишно дете би трябвало да е в У4 и да има още 2 години до секъндъри. Освен ако няма някаква разлика между държавните и частните училища.
Синовете ми в момента са на 7 и 9г, но август месец стават на 8 и съответно 10г. От училището казаха че есента ще са  У4 и У6 ( определно не съм настоявала аз)....честно казано аз също мисех че ще са У3 и У5... и да си кажа правичката се обърках вече Sad

# 227

Докладвам, че Шу и мъниче са добре. Операцията е минала успешно.
Цветак е била страхотна подкрепа на мама, а малкото вече вилнее.

# 228
Момичета ,искам да направя дом.баница на малката, но не видях кори в Теско.(може да не съм ги разпознала Laughing).

Бихте ли ми казали къде мога да намеря и как се казват на англ.език?

# 229
Аз купувам от ASDA ето тези кори.

Става чудна баница.

# 230
Мерси за бързите отговори!
Много се радвам за Шу, че операцията е минала успешно и душичката вече вилнее!
gdobrinova и Дара вече говори  Grinning вика баба- бабабабаб, хихи и се шегуваме, че баба и трябва веднага да си купи билет, щото детето я вика постоянно.
Ние сме горе-долу на финала с къщата, пращаме документите утре и се примирихме с две спални (търсехме с три) хората са полудяли с цените и с търсенето, не знам заради олимпиядата ли но под 1300 не падат а няма и избор  ooooh!
Днес беше много хубаво времето, дано се задържи.
Корите са Filo pastry , аз купувах от Сейнсбъри, едни лилавки с една гъбка отпред, бяха в хладилните отделения при млякото и сиренето.
А, Елица-сестрица ти ги е показала  Peace

# 231
Eлица-сестрица и Ana Mu, мерси за бързите отговори:)

Ще ги потърся и ще рапортувам след това. А за сиренето имате ли някакви идеи? Нещо наподобяващо на нашето.

# 232
Шу, много се радвам, че всичко е минало добре и малката дивее вече (значи се чувства добре)

future74
сирене за ядене купувам турско или българско.Но за баница ползвам Feta Greek style, дето го продават по всички магазини.Турското е по-мазно едно такова и се разтапя направо в баницата.Пък ние обичаме да има и парченца  Laughing

Ana Mu дано по-бързо се уреждат нещата и скоро да пишеш от новата къща.

И тук уж беше слънчево днес, но пак с ужасен вятър  ooooh! Все гледам да вървя далеч от сградите да не ми се стовари нещо на главата

# 233
И аз много се радвам за Шу и детенцеHug

Вента, тук училището е до към 20 юли. Няма ли да успеете да се пренесете и запишете за училище от началото на юни? Може да е за месец, но все пак ето ти 6 часа английски направо в училище. Плюс това директно с учителите ще можете да говорите как децата могат допълнително да учат английски, те ще ви дадат идеи. Иначе май към общините има безплатни курсове за чужденци, но не знам как се записваш за тях, и дали е към тях точно. Към църквите може да има безплатни курсове по английски. Разни клубове за младежи можете да питате. За друго безплатно не се сещам.

# 234
И аз много се радвам за Шу и детенцеHug

Вента, тук училището е до към 20 юли. Няма ли да успеете да се пренесете и запишете за училище от началото на юни? Може да е за месец, но все пак ето ти 6 часа английски направо в училище. Плюс това директно с учителите ще можете да говорите как децата могат допълнително да учат английски, те ще ви дадат идеи. Иначе май към общините има безплатни курсове за чужденци, но не знам как се записваш за тях, и дали е към тях точно. Към църквите може да има безплатни курсове по английски. Разни клубове за младежи можете да питате. За друго безплатно не се сещам.

Вента, baby_neutralНие ще направим точно каквото те е посъветвала Мари- децата идват в началото на юни и ще ходят на училище до края на учебната година тук+ допълнителни часове по английски+ лятно училище/ плей групи през лятото. Идеята е да им е по- лесно с езика когато започнат новата година през септември.
Чудесни новини за Шу и малката  Hug

# 235
  • След завоя в дясно
Шу- добри новини  Hug Hug Hug
Golden - ето това може би ще ти е от помощ http://www.bbc.co.uk/schools/ks3bitesize/english/
future74 -аз ползвам сиренето на LIDL Greek feta
Елица-сестрица - аз съм го обмисляла варянта за Санк Петербург много пъти единственото нещо, което ме спира е че децата незнам дали ще понесът културната ми програма Crazy Ще чакаме снимки
Ave аз нещо преоткривам ALDI напоследък, ти бе препоръчала едни шницели как се казваха?
gdobrinova - на каква храна сте? Може от това да е?
Ето я новата мода на острова
http://dl.ziza.ru/other/072007/03/pics/15_pics_53853.jpg

# 236
Ехе страхотни обувки  Peace

# 237
Мари, много ти благодаря за идеята, която ми даде, наистина ще пробвам да ги запиша веднага, стига да има свободни места.  smile3529 ще се учи, няма ваканция. Laughing

Golden, тези допълнителни часове по англ. къде ще ги вземат и какви са тези плей групи?

# 238
Blagodaria za barzia otgovor ...da razpitvam no niamam mnogo poznati i se 4udia dali niama da e kasno ako doide Avgust  da q zapisha togava niama da imam vazmojnost po rano mi se struva..sega zapo4vam kakto se kazva1

# 239
Ell ние използваме това, че малката все още е на градина и може да отсъства.А и майка ми сама предложи да я гледа.Ако се ходи с деца програмата наистина трябва да е по-лека.И за да се види максимално трябва повечко време да се остане там.Аз нямам проблем с това ама мъжо трябва и да работи  Crazy

Обувките са  Whistling

Тук слънце няма днес, а и ръми едно такова приспивно.Слушах, че това бил най-дъждовния април от 12 години насам   umbrella

Общи условия

Активация на акаунт