"Черешката на тортата" - 2 сезон - 9

• 35 411
  • 445
  •   1
Отговори
# 375
 Peace Peace Peace PeaceЗаслужена победа на Теди
Заслужена победа на Теди. Според мен така би трябвало да изглеждат всички вечери в "Черешката" - интересни, със замисъл, обща идея и позитивизъм. Последното, естествено, много зависи от "гостите"  Mr. Green
+1  Peace А и косата и беше прибрана !
Максим Бехар е интересна личност,много пътувал и с всестранни интереси.

# 376
  • На земята, която е всъщност звезда.
Теди има хубав глас, но всичките й парчета са посредствени. Единственото, което помня, е мнооооого старо, с младия Деян Донков:

http://vbox7.com/play:3b9d2644

# 377
Всички заслужават Черешката тази седмица, заради позитивизма и доброто си настроение.

# 378
  • София
Някой може ли да даде подробности за крем супата от леща,какво сложи Т.Кацарова?

# 379
Вкусове от цял цвят , една камара манджорляк... И само от България нямаше. Grinning
Единствено заради разказите на Влади Цекова бих съжалявала , че не съм там , а почти нищо не дадоха. То не е имало и възможност.

Някой може ли да даде подробности за крем супата от леща,какво сложи Т.Кацарова?
Ето това е вкусно - в туция съм го яла

Червена леща една купичка или по- малко, 2 моркова,1 голям картоф,1 малка глава червен лук,4 скилидки чесън,2-3 с.л. зехтин,
щипка кимион,щипка  червен пипер,щипка джинджифил.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 22:00 от Рoсна kитка

# 380
Теди има хубав глас, но всичките й парчета са посредствени. Единственото, което помня, е мнооооого старо, с младия Деян Донков:
http://vbox7.com/play:3b9d2644

точно обратното - няма голям глас , обработен е , защото се е занимавала , но не е с възможности ,

в момента го гледам , до средата съм още
но да отбележа - все пак си доведе помощник , основен , която активно се включва , за мен е минус
това поизслямчване на всичко не ми допада - доведе тая булка , арабска , та и тя да ни обяснява кой ходел на пазар , сигурно си и вярва ,
купи наргиле , може би и един кючек ще удари , като гледам откъсчето , което дават
а аз си я спомням как преди време разправяше , че не говорела турски и видимо се дистанцираше от оная земя отвъд , сега  друго гледам  , ....друг полъх вее ...

# 381
Хахахх, Роро е живо доказателство, че любовта на мъжа минава през стомаха, но според мен Милица тайно си отдъхна.
Иначе браво на Теди - много и различни манджи, всички изглеждаха добре. Не очаквах да има  помощник, но пък жената предимно режеше разни неща. Не разбрах какъв беше десерта...
И все пак на мен най-много ми хареса Александър как готви. Телешкото със сливи още го мисля Simple Smile, а и сам си готви всичко, но Манчев се намеси и въведе ред и справедливост.   chef

Каква градинка направиха с тези иглики не е за коментиране, не искам да ги плюя, защото ги харесвам. А и Теди с тая бутилка от половин литър как успя да ги полее, че и вода да и остане!?

__EtnA__ , аз гледам епизодите на страницата на нова телевизия, не в новаплей.
http://novatv.bg/shows/view/742/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%88%D … 0%B0%D1%82%D0%B0/ - като скролнеш надолу и ще видиш епизодите

Е добре де от там също се прехвърля на новаплей Thinking
Честно казано не бях обърнала внимание дали прехвърля нанякъде, но когато отварям епизодите оттам, нямам никакви проблеми.

# 382
Още не съм гледала предаването...Но...имам усещането, че ще ми хареса... Wink Laughing

Някой преди мен каза, че Теди нямала голям глас...че то в България при това мълчание Mr. Green...всеки викнал е с глас....това в друг смисъл Whistling...инак мисля, че Теди пее добре, ама какво разбирам, аз...

А Любовта на Мъжа минава през стомаха, толкова колкото минава ръждива тел през задника на някой...глупости на търкалета...

# 383
Теди вече е снимала клипа за песента за която говори тази вечер Peace
Тук е гостувала на някакво предаване...и към 9 минута изпява песента с въпросния йорданец

">#![/video]

А тук е в сутрешния блок на БТВ
Харесва ми Peace

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 00:16 от lozeva

# 384
Колкото и да ми беше скучна седмицата, и с повече от нормалното превземки, не мога да отрека, че всички много се постараха.И откъм меню, и да има интересни гости и изненади, и обстановката да е както трябва.
Оценявам факта, че участваха със сърце, а не отбиха номера като повечето.   Grinning

# 385
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Теди нямала глас? Чуйте песента от линка на Лозева.
Гледах наскоро Кецове,но не съм забелязала Милица да играе там.Хммм..,освен да беше жената от гробищата Thinking
Във снощната епизод не ми хареса това,че във всяка втора реплика имаше майтапи за Гладнишка и Роро,кулинарните й умения не коментирам - толкова може,толкова готви.Аз също поднясям рибата във фолио,но никога с гарнитура картофено пюре.
Отивам да гледам последната вечеря,от анонса останах с впечатление,че Теди много ще се постарае.

Другата седмица се очертава също много шарена откъм хора,интереси и вероятно кулинарни умения.Максим Бехар е добър кулинар,ценител на хубавата кухня(така мисля) и очаквам от него богата трапеза.Ирина Флорин може би ще сервира нещо завъртяно,екзотично.

# 386
А някой сеща ли се  как се казва  една от първите й песни която по едно време беше за фон на черешката тази вечер Thinking

# 387
lozeva, да не е - I Miss You, някой беше пуснал този линк малко по-напред в темата - http://vbox7.com/play:3b9d2644

# 388
  • Испания
Току-що изгледах вечерята. Ястията ми харесаха, десертът не разбрах къде изчезна. Бих опитала от всичко, но без присъствието на домакинята.  Wink Тази вечер ми се стори най-малко забавна от всички през тази седмица.

В следващата петорка всички са ми интересни, с изключение на Шамара. Най-много искам да гледам Максим Бехар. За Ирина Флорин съм чувала, че много добре се справя в кухнята. Дано да е така.

# 389
Теди нямала глас? Чуйте песента от линка на Лозева.

чувала съм я ,
а ти чувала ли си майка и дъщеря редом  , та майката се засрами и се чуди как да подтисне гласа си , за да не личи толкова разликата ?

Общи условия

Активация на акаунт