Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 430
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Като гледам името на сайта-звезден прах,май наистина си е прах в очите ни.Дали е звезден или не,все ми е тая.

# 226
  • София
Здравейте момичета.Видях коментарите Ви за Далия и трябва да ви кажа,че тя ми помогна много за моите проблеми и съм много доволна и щастлива,че познавам тази жена.Мога да ви дам координати,стига да искате.
Като гледам името на сайта-звезден прах,май наистина си е прах в очите ни.Дали е звезден или не,все ми е тая.

# 227
Здравейте момичета.Видях коментарите Ви за Далия и трябва да ви кажа,че тя ми помогна много за моите проблеми и съм много доволна и щастлива,че познавам тази жена.Мога да ви дам координати,стига да искате.
Добре дошла и на теб, луничке!Ще те помоля да бъдеш малко по-конкретна в разказа си за това как ти е помогнала  bouquetСъщо така моля и другите, които са я посещавали, да се регистрират в бгмама, за да споделят опита си. Hug

# 228
  • В Балкана
... и другите, които са я посещавали, да се регистрират в бгмама, за да споделят опита си. Hug

Те тия са най-опасни и съмнителни.  Peace

Появяват се от нищото, защото били видели, че ставало думи за еди кой си. А този еди кой си, присъства от няколко часа в темата. Дамммм интересно.
Разбира се всеки си решава на кого да вярва и по кой да си хвърля парите.

Звездобройци, мъгловидки и сбирщайн от най-различна пасмина, бол по нашите ширини.

# 229
... и другите, които са я посещавали, да се регистрират в бгмама, за да споделят опита си. Hug

Те тия са най-опасни и съмнителни.  Peace

Появяват се от нищото, защото били видели, че ставало думи за еди кой си. А този еди кой си, присъства от няколко часа в темата. Дамммм интересно.
Разбира се всеки си решава на кого да вярва и по кой да си хвърля парите.

Звездобройци, мъгловидки и сбирщайн от най-различна пасмина, бол по нашите ширини.
... също така и шарлатани, търсещи лесни пари за сметка на нечия мъка.

# 230
Здравейте момичета, вижте на какво попаднах http://zvezden-prah.com/
Много съм доволна от ясновидството на дамата, позна ми всичко с абсолютна точност !

Прочетохте ли, че ясновидства с карти таро, че и хороскопи изготвя? newsm78 Многофункционална "ясновидка" ще се окаже. Аз не бих се възползвала.

# 231
Много съм доволна от ясновидството на дамата, позна ми всичко с абсолютна точност !

Прочетохте ли, че ясновидства с карти таро, че и хороскопи изготвя? newsm78 Многофункционална "ясновидка" ще се окаже. Аз не бих се възползвала.
Също като Анелия Лечева  Simple Smile  астрология, таро и друга дарба.

# 232
Предсказаното от Ники Узунов трябва да се случи най-късно до края на май, така че скоро пак ще пиша. За сега шансовете са нулеви, но прогнозата му и сроковете съвпадат с тези на Пиналски. Стискайте палци да се сбъдне. Praynig

# 233
  • София
Предсказаното от Ники Узунов трябва да се случи най-късно до края на май, така че скоро пак ще пиша. За сега шансовете са нулеви, но прогнозата му и сроковете съвпадат с тези на Пиналски. Стискайте палци да се сбъдне. Praynig

Ама задължително пиши Simple Smile

# 234
  • София

Ок. Радва се за теб. Но дай повече подробности: как се свърза, на място ли ходи, по телефон ли???

# 235

То и на мен няколко ми казаха май месец, включително Ники Узунов, но така като гледам май няма да е този месец. И аз се надявам да е в точния срок.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 10:26 от dobreva1

# 236
  • София
Здравейте момичета, искам да попитам за Ники Узунов каква е таксата и как се заплаща при него за консултация по телефона?

# 237
Здравейте! Някой дали е ходил при Цеца от Пловдив? Споделете мнение, ако сте я посетили..

# 238
отзиви за астроложката Ларена-при молба от моя страна само на1 въпрос и минимална такса колкото мога да си позволя,тя отговори че била много възмутена как съм си мислела това било голям труд и тя имала нужда от пари и трябва да й заплатя цял хороскоп,защото от всичкото на горе имала и роднина който се нуждаел от операция изобщо май някои специалисти се вземат много на сериозно и не знам това ли значи истински професионалист

# 239
Прогнозите за януари се изместиха за  март, а тези за март се преместиха за май.
Има ли смисъл да ви казвам кое е следващото число в редицата.
 1,  3, 5,...................7.
Май........ ще стане юли.     Joy
Аман от шарлатани и шарлатанки, и не само сред ясновидците.

Общи условия

Активация на акаунт