Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 510
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Засега при мен няма резултат на Ники Узунов.А и той постоянно си променя сроковете.

Направо си късметлийка, че само сроковете ти променя. При мен предсказа взаимоизключващи се събития...  Confused То вярно, че Божиите пътища са неведоми, ама чак пък толкова ли?!

# 301
  • София
Здравейте, някой може ли да сподели вече за сбъднали се или несбъднали се прогнози на Н.Узунов? Много ми се иска поне той да познава от ясновидците, но изпаднах в доста странна ситуация с негова прогноза и съм силно разколебана какво да мисля. Във форума му има много въпроси, много благодарности за направените прогнози, но не видях някой да благодари за сбъднали се прогнози. Тук dobreva1 пише, че прогнозите му при нея и нейни познати (които не са във форума) се сбъдват. Някой друг от регистрираните във форума да има конкретен резултат - положителен или отрицателен? 

Аз чакам, но напред във времето. Обстоятелства, които не зависят от мен. Ако някой иска да ми пише на лични.

# 302
Здравейте, някой може ли да сподели вече за сбъднали се или несбъднали се прогнози на Н.Узунов? Много ми се иска поне той да познава от ясновидците, но изпаднах в доста странна ситуация с негова прогноза и съм силно разколебана какво да мисля. Във форума му има много въпроси, много благодарности за направените прогнози, но не видях някой да благодари за сбъднали се прогнози. Тук dobreva1 пише, че прогнозите му при нея и нейни познати (които не са във форума) се сбъдват. Някой друг от регистрираните във форума да има конкретен резултат - положителен или отрицателен?  

Има един на който чакам и се надявам да не остана с това чакане. Върни се малко по напред и ще прочетеш за хора които са от форума.

# 303

Има един на който чакам и се надявам да не остана с това чакане. Върни се малко по напред и ще прочетеш.

Да, видях ти публикацията още преди да пусна питането, но поне имаш и сбъднали се предсказания в миналото. Надявам се и при други да има и да споделят тук, много ми се иска човекът наистина да познава, а на мен да вземе да обясни как си представя тази невъзможна ситуация от предсказанието му. Аз на този етап сигурен ясновидец за мен не съм открила, ползвам хорарната астрология, но възможностите й са все пак ограничени. 

# 304
soul81 никога не лъжа, след като съм казала, че има познаваемост при него е така/поне при мен/. Сигурно ще има и на хора на които не е познал, даже вчера  беше писано за това. Но има и момичета които са писали от форума и такива които не са писали, че са доволни.Сега дали е на 100 процента не мога да гарантирам.Знам какво е да чакаш, да имаш надежда и след това всичко да рухне. Аз човека не го познавам, на доста км сме един от друг. Просто ми го бяха похвалили и аз реших да му звънна. Нарочно съм карала мои познати преди да започна да пиша тук да му звъннат, за да видя дали наистина познава. На няколко пъти съм говорила за проблема ми и той е бил винаги с един и също отговор, както и други ясновидци и астролози и силно се надявам да не е лъжа това което са ми казвали.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 15:04 от dobreva1

# 305
Дobreva1, не намеквам ни най-малко, че лъжеш. Просто призовавам и другите във форума да споделят как се  развиват събитията при тях по предсказанията на Н.Узунов. Иначе при мен не само той ми предсказа важно събитие от близкото бъдеще, а и повечето други гадатели, така че не става дума за нещо несбъднало се и да съм разочарована. Втрещи ме предсказването му на 2 абсолютно несъвместими и паралелни събития, за което нямам обяснение.

# 306
ами питай го, звънни му не знам какво да кажа, след това пак да не прочета от някой, че съм му адвокат, при положение, че даже не съм го виждала човека

# 307
Аз вече съм писала в темата за Н.Узунов, при мен имаше абсолютно сбъдване на прогнозата и то в посочените срокове. Ставаше въпрос обаче за кариера, а не за лични взаимоотношения.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 15:38 от kateto1980

# 308
Момичета, аз искам да питам за Емилия, дали стават така нещата както показват картите.

# 309
Аз се свързах с Емилия през февруари и тя беше доста изчерпателна за развитието на моя проблем.След около месец и половина я потърсих пак ,защото нещата не вървяха в посоката която тя каза.Тогава тя започна да ми говори съвсем обратно на това което ми беше казала.Прекъснах я и я подсетих за предния път-каза че момента не бил подходящ да гледане сега и да я потърся след около десет дни пак ,но засега не съм го направила.Не съм убедена че трябва.Не знам какво да мисля-еден път така после обратно-както и при други се случва.

# 310
Аз се свързах с Емилия през февруари и тя беше доста изчерпателна за развитието на моя проблем.След около месец и половина я потърсих пак ,защото нещата не вървяха в посоката която тя каза.Тогава тя започна да ми говори съвсем обратно на това което ми беше казала.Прекъснах я и я подсетих за предния път-каза че момента не бил подходящ да гледане сега и да я потърся след около десет дни пак ,но засега не съм го направила.Не съм убедена че трябва.Не знам какво да мисля-еден път така после обратно-както и при други се случва.

Благодаря, чудих се дали отново да я потърся.

# 311
За жалост и при мен нямаше последователност-първият път ми каза едно, след като мина посочения от нея срок, говорихме отново-видя  други неща.Казах й  за разминаването с  предния път, тя отвърна, че не е добър ден за гледане и да я потърся след определен срок-направих го и чух нов вариант.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 17:14 от ryannn

# 312
Аз мисля,че тук възникват доста безсмислени спорове и постове.Аз лично четейки, темите съм си направила някои изводи (предполагам и всеки от вас).Най-вече ми се иска да ми се случи случката,която е преживяла Robys,от поста на стр.3 в тази тема,но....И според мен,ако има някъде ясновидец,който да е истински,пред къщата му ще има дълга върволица от хора и няма да се рекламира по някакви сайтове и пр.е.

# 313
Върволицата от хора не кореспондира със сбъдваемостта.Пред хотелските стаи, в които приема Господарката на ефира -Боряна Тотева,ако знаете какви върволици се вият...за час при Пепа от Х.Димитър чаках около 20 дни, а за Марина от Граф Игнатиев в София повече от месец....Последните две абсолютно никъде не се рекламират...

# 314
Здравейте.
Не съм писала досега,но редовно чета темите.Бих ви споделила следния казус.В рамките на кратко време питах двама ясновидци: Има ли смисъл да се боря за дадена връзка и ще бъда ли с човека,с когото съм в момента и за в бъдеще.Единият ми отговори:не този човек не е за теб,за в бъдеще ще срещнеш друг и ще бъдеш много по-добре с него.А другия каза:да този човек е подходящ за вас и отношенията ви ще бъдат или това,което очаквате да се случи ще стане в еди какъв си период от време...И така,вие какво бихте си помислили на мое място?

Общи условия

Активация на акаунт