Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 585
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
fr_aleks и какво? Ти самата беше писала, във форума,че Узунов ти е познал точно в срок. КАНАЛ 3 Мартин Захариев, Ина, Радина,Елена, Вили, това са тези които се показват по канала и трябва да им изпращат само пари, защото все не било изчистено и трябвало защита и т.н. Е бях пращала на Радина, Ина, Мартин Захариев, Вили и тя се опита, но там вече теглих една майна.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 12:11 от dobreva1

# 331
Защо така мислиш за Марияна?Тя е участвала в международния сезон в Украйна?Графика й е запълнен доста напред.

# 332
dobreva1, писах ти на лични. Просто мислех че не знаеш че и той участва там. Иначе няма лошо щом познава и то за без пари. Но като чета във форума, и аз не виждам някой да споделя за познаваемост, благодарят му за изказаното мнение и до там. Е, има някои споделили че им е познал, но са малко.

marieliani , малко по-напред в темата ryannn е казала, че върволицата от хора не кореспондира със познаваемостта на съответната ясновидка. Той графика и на Мария Асенова сигурно е запълнен, ама дай да отида и аз да и дам 2 хил. лева да ми развали нещо, което го нямам?

А защо мисля така...ами изгледай видеото и сама ще си отговориш. Ако ти на това можеш да му кажеш 'ясновидец' или поне грамотен и умен човек...тя отвсякъде лъха на просто селско момиче.

# 333
То винаги ще има доволни и недоволни. Ето при едни Анелия Лечева е познала на 100%, на други не, тази Карла и при нея по същия начин. Надявам се наистина Никола да познае на всички.Просто не е надменен и не започва трябва да работим, изпращай черупки от яйца, катинари и още куп глупости и съответно 100,00лв.Така минават 15 дни, трябва да се чуете и се започва ами трябва още да се работи,прати пак пари и след това  като свършим трябва да се направи защита.
Няма смисъл за коментираме едни и същи неща по 100 пъти.
ryannn, момичето и тя много ясно е споделила за всички изроди които могат да съществуват в интернет пространството, както и тези велики ясновидци по телевизията. Човек все се надява, че ще има и наистина добри хора, които искат да ти помогнат. Да в онзи форум има които благодарят и такива които не пишат. За това сме тук да споделямe, за да няма такива като мен които изръсиха доста пари/имала съм дала съм ги/ и да ти дават надежда, да така ще стане. Последно тази Радина по такъв явен начин отново ми поиска пари, че даже не й стана малко неудобно. За това тук доста момичета предпочитат да пишат и си пишем на л.с.
То като гледам едни и същи останахме да пишем и то все едно и също, защото на някой не му се връща да прочете по назад.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 12:53 от dobreva1

# 334
Здравейте не всички и от мен.До този момент не съм писала,но виджам,че е доста нагорещено .Искам да споделя,въпреки че все още няма развитие.
Преди месец се свързах със Сирма,Узунов,Карла,Емилия-търсех различни мнения.
Имах два въпроса единия за пътъване,другия за взаимоотношения.По първия въпрос мненията бяха два на два.Съвсем скоро до края на този месец ще се разбере кой е прав.
Втория въпрос единствено Сирма беше с различно мнение буквално ми каза,че няма смисъл.
Узунов даде положителен отговор и срок септември.
Карла ми отоговори в процес на разговор на този въпрос(който е говорел с нея знае,че в началото около 20мин говори само тя).За нея мога да кажа само,че за минало и настояще описа в най-малки детайли живота ми и настоящата ситуация.Какво ще се случи с бъдещата и прогноза,ще има ли познаваемост незнам,надявам се.
Емилия също много добре описа ситуацията срока и за в бъдеще се покрива с този на Карла.Тук ми стана много интересно и двете по един и същи начин описаха как точно ще стане сякаш се бяха наговорили  Laughing.Ще видим какво ще излезе от всичко това.
Като цяло съм доволна от всички,разбира се ще бъда разочарована ако не се случат нещата,но сем подготвена и за това.
Единствено мога да се моля нещата да се случат-няма по силно от молитвата.
Това е от мен на този етап извинявам се за дългия пост и се надявам да не бъда оплюта  Grinning.
При развитие ще се включа отново.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 335
В по- предишните теми бяхме обсъждали "халдейския чародей" и кичеш се с още десетина "титли"
Красимир Куртев. Моля ви не се лъжете този човек е МОШЕНИК и то от най - изпечените ! Съветвам никой да не контактува с него.

# 336
Как така Емилия е дала срок, при мен ми каза, че картите показват събитието до 1 година, дори и това било много. Аз също вярвам, че като се ходи на църква и се молиш нещата ще станат.
Преди известно време бяхме писали за Ели Маринова, ryannn беше споделила. Искам да попитам ако има някой който е доволен да сподели. При мен за април месец позна, чакам сега май месец, че да видим.

# 337
При мен Емилия каза,че до 2-3м ще има развитие.Относно Ели Маринова Октомври месец се свързах с нея за съжаление на нито един въпрос не позна.Попитах за точно определена работа не в България-отговора беше "да няма проблем януари месец" той мина отдавна.Това е само пример.Така и за другите въпроси.

# 338
Благодаря много

# 339
Сара, може ли да споделиш малко повече какво е станало с К.Куртев? Помня, че ти имаше положителни очаквания от неговите минералотерапии, които сами по себе си са много интересни, но явно той не е човека.

# 340
Здравейте, момичета! wavey
Малко по-напред във форума става въпрос за молитвите и тяхната сила. Искам да постна едно нещо- може да е интересно - молитва към Св. Марта за изпълнение на желания.  People Angel
Предварително се извинявам, ако някой вече е публикувал тази възможност и аз се повтарям! Flushed
Ето линк
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2556.msg20557.html#msg20557[b

За познаваемостта при Никола Узунов...  На мен за нещо неприятно ми позна- за съжаление... Sad  Дано и за хубавото познае, но там има да се чака още Rolling Eyes

# 341
Здравейте...Ще споделя за посещението ми при Кристина Сунгарска...Нумеролог.Реших този път да се допитам до числата ... единсвеното,което беше абсалютна истиност ..числито 30.За 12 мин 30 лв.Чиста работа.През тези 12 мин,6 мин смятане на калкулатор..Накрая каза .."Няма как да станат тези работи дето искаш"...Хората искали да чуят от нея добри прогнози,но ЧИСЛАТА са ЧИСЛА.
Та просто ,ако някой има чуденка, да ли да посети или не въпросната дама...моят съвет е НЕ.
Не че,не ми допадна прогнозата й,просто нямаше ТАКАВА.Парадоксът е че,отидах макар да бях изчела из нета доста нейни изказвания-прогнози за събития и личности,година -две назад ....и към днешна дата нещата не са така,както тя ги е видяла в ЧИСЛАТА... ,но тук...логичният въпрос е каква е тази сила дето като магнит тегли към офисите на тези хора  Sad

# 342
Някой ще даде ли повече информация за Севда от Шемшево. Като разгледах темите отзивите за нея са положителни, само лошото е, че много се чака и се ходи в ранни зори. Нещо трябва ли да й се носи - снимка напр? Има ли определени дни, в които гледа?
Ryannn, като че ли в някоя от темите ми се мерна, че си ходила при нея и ти е предсказала нещо за март месец? Сбъдна ли се?

# 343
Някой ще даде ли повече информация за Севда от Шемшево. Като разгледах темите отзивите за нея са положителни, само лошото е, че много се чака и се ходи в ранни зори. Нещо трябва ли да й се носи - снимка напр? Има ли определени дни, в които гледа?
Ryannn, като че ли в някоя от темите ми се мерна, че си ходила при нея и ти е предсказала нещо за март месец? Сбъдна ли се?
Всъщност грешка - The Happy One споделя мнение за нея и че е предсказала нещо за месец март Simple Smile

# 344
В по- предишните теми бяхме обсъждали "халдейския чародей" и кичеш се с още десетина "титли"
Красимир Куртев. Моля ви не се лъжете този човек е МОШЕНИК и то от най - изпечените ! Съветвам никой да не контактува с него.
Моето мнение за него отдавна е такова( вероятно никого тук не учудвам с това,но хвалби за някой си , особено 5 минути след платения разговор с него, са освен всичко друго -подвеждащи), Доколкото си спомням, ти беше писала, че си много впечатлена  от ерудицията му и щеше дори да събираш пари (самият факт,че трябва да ги събира човек,за да му плати на тоя!)за камъни..или нещо подобно, които са сред артикулите му за прескъпа продан?Извинявам се, ако те бъркам с друг потребител.
Ако си ти-съжалявам,че си се опарила.Та,какво стана,в случай , че паметта ми е точна?

Аз му пратих смс за платен отговор,който дойде след около  десет стотин месеца чакане , беше прозрачно тъп и му звъннах -много внимателно и културно се опитах да кажа 2 думи, а чичото от другата страна  на линията , разпнал сергията си,   се тросна-елате да си купите талисман!
Много е трудно да търсиш информация за вълшебници в Интернет, без да се натъкнеш на поне  5 чувала с нагли реклами за вселенската му ясновидска и чародейска мощ, а както казах-просто чичото работи на сергия и продава камъни и лъжи.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 16:35 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт