Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 646
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • плевен
Здравейте,давам обратна връзка за Ники Узунов.Беше казал май месец за дадено нещо и то вече е факт Simple Smile

# 376
Здравейте,давам обратна връзка за Ники Узунов.Беше казал май месец за дадено нещо и то вече е факт Simple Smile

Браво, това е страхотно, че е познал Simple Smile И аз ще пиша след седмица дали се е случило при мен неговото предсказание.

# 377
  • София

Браво, това е страхотно, че е познал Simple Smile И аз ще пиша след седмица дали се е случило при мен неговото предсказание.

Много се радвам за Вас  Simple Smile

# 378
Sun sea коя е тази Гена от Пловдив? Кажи моля те нещо повече!
А може ли който е ходил при Вергиния от Пловдив да сподели стана ли това което ви е предсказала? Интересувам се, защото на доста хора дадох координати, някои ми писаха вече че НЕ са доволни, но доволни има ли!
При мен доста неща стават от нейните предсказания, но не всички. Аи таксичката както съм писала е малко соленчика...Пак говорим за числото 30. Много си го харесват това число. Laughing

# 379
Liliya13,нищо не знам,освен,че е от Коматево и тел.й,гледа лично,пари не взема,не разваля магии,жена на около 50г.Момичето,която ми я сподели, е доволна от нея.За това търся допълнителна информация.

# 380
  • София
Liliya13,нищо не знам,освен,че е от Коматево и тел.й,гледа лично,пари не взема,не разваля магии,жена на около 50г.Момичето,която ми я сподели, е доволна от нея.За това търся допълнителна информация.

Daite tel na tazi jena  Simple Smile

# 381
Здравейте, за Гена от Коматево - имам нейни кординати, гледа на карти по принцип, но не таро, а обикновенни Simple Smile Таксичка няма, колкото и оставиш:)
 За това дали познава - ами може да се каже че има попадения...Simple Smile

# 382
Във времето сбъднаха ли се или попаденията са в настояще и минало?

# 383
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте момичета, чета ви от известно време и събирам инфо така да се каже. Имам доста проблеми напоследък и днес се престраших така да се каже и писах на Ники Узунов, той ми поиска снимки и дати на раждане и каза че ще ми отговори. Сега чакам хем с нетърпение, хем с доза страх отговора. Ще пиша пак като го получа, за да споделя с вас.

# 384
Здравейте, за Гена от Коматево - имам нейни кординати, гледа на карти по принцип, но не таро, а обикновенни Simple Smile Таксичка няма, колкото и оставиш:)
 За това дали познава - ами може да се каже че има попадения...Simple Smile

Би ли ни казала телефон за връзка с нея?
Благодаря:)

# 385
Здравейте...,къде е позиционирано Коматево на картата на България? И ако може да споделите повече инфо за жената,която ясновидства там.Благодаря Ви Simple Smile

И искам да Ви попитам,Мистър Морисън,хвърлял ли е карти скоро на някой..,няколко опита вече правя и ми отказва..,различен  е подтекста,но явно е свързан с финикийските знаци,които така или иначе бях готова да ги преведа на посочената сметка...Както и да е,просто ми е интересно,дали е спрямо мен или по принцип...

# 386
Коматево е квартал в Пловдив.
На мен преди седмица Мр Морисън ми хвърля карти-още веднага ,когато го попитах кога му е удобно и за пари не е настоявал.Остана да познае и за бъдеще,за настоящият момент-беше точен.

# 387

И искам да Ви попитам,Мистър Морисън,хвърлял ли е карти скоро на някой..,няколко опита вече правя и ми отказва..,различен  е подтекста,но явно е свързан с финикийските знаци,които така или иначе бях готова да ги преведа на посочената сметка...Както и да е,просто ми е интересно,дали е спрямо мен или по принцип...

И при мен е така и затова вече не съм го търсила.Но аз също бях готова да му преведа парите.

# 388
Благодаря,че сте споделили,че Коматево е квартал на Пловдив../аз също по-късно се сетих/..,а нещо повече за Гена..,нали така се казва жената оттам...??

А Мистър Морисън,явно работи на произволен принцип..,за което има право,разбира се..Преди около месец и нещо,хвърля карти и на мен,мога да кажа,че съм доволна...макар още да не е настъпил срока по прогнозата му...

# 389
Фея, изчисти си кутията

Общи условия

Активация на акаунт