Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 894
  • 722
  •   2
Отговори
# 480
velmar333,поразрових в интернет и намерих нещо за въпросната Ани Кръстева,тоест телефон-042600573 и 0888861833.Дано да са актуални.Ако е така,пиши,моля.

Успех!

# 481
lindzi_ ,коя е Марина?А Цвети приема ли или само познати?  bouquet

Марина е от Пловдив , гледа на дата на раждане и малко име. Немога да кажа дали познава защото още е рано. За да не ви подведа ще кажа, че момиче от този форум ходи при нея и мисля, че неостана много доволна . А за Цвети - да приема (не само познати).

# 482
Забравих да допълня, че Цвети гледа на карти....

# 483
А коя е Цвети,че май съм изпуснала?

# 484
Цвети не е известна , никъде неуспях да намеря информация за нея . Всъщност една приятелка ми я препоръча като каза, че много познавала и казва и лошите неща. Е колко познава, ще ви кажа след 2-3 месеца. Първото нещо, което каза, че ще се случи , трябва да е 6 месец Simple Smile Ходих с една приятелка , като характери добре ни описа, напипа проблемите и много точно каза ситуацията в която се намираме, но всички тук знаем, че за настоящето и миналото доста познават, но за бъдеще....... Sad

# 485
А ние как да стигнем до нея или не е възможно? Simple Smile

# 486
Възможно е  Flutter Намира се в Пловдив, свързвате се по телефона, за да си определите среща , който иска да пише да му дам телефона

# 487
Съфорумки, гледахте ли в неделя при ''Съпруги''-те в ''Станция Нова'' ясновидката Гинка Иванова, гостува не за първи път. Този път прави ритуал за намиране на работа.

За тази Гинка знам, че взима по 50лв. на консултация на човек, за колкото хора ще питаш, за всеки по 50. Simple Smile

# 488
  Толкова ли са й ясни "ясновиденията " на тази ясновидка, че чак пък по 50 лева на човек да иска ??!!!! А ако сбърка връща ли парите ? #Crazy newsm78

# 489
Никога не се доверявайте на такива жени.Аз бях една от прецаканите.Толкоз отчаяна бях,че си помислих след статия в един известен вестник за  Севинч Балакчъ ,че ще ми помогне.Отидох при нея.Каза ми ,че всичко ще е както трябва, няма смърт в семейството ми да има ( нали и уж гадателка се пише ) даде ми рецепта за баща ми и познайте какво........взе ми само парите ,а баща ми си отиде след половин месец.Никога не се доверявайте на тези!!!!!!!

# 490
  • София
Никога не се доверявайте на такива жени.Аз бях една от прецаканите.Толкоз отчаяна бях,че си помислих след статия в един известен вестник за  Севинч Балакчъ ,че ще ми помогне.Отидох при нея.Каза ми ,че всичко ще е както трябва, няма смърт в семейството ми да има ( нали и уж гадателка се пише ) даде ми рецепта за баща ми и познайте какво........взе ми само парите ,а баща ми си отиде след половин месец.Никога не се доверявайте на тези!!!!!!!

А другаде ходила ли си?

# 491
  • и тук и там :)
velmar333,поразрових в интернет и намерих нещо за въпросната Ани Кръстева,тоест телефон-042600573 и 0888861833.Дано да са актуални.Ако е така,пиши,моля.

Успех!

мобилния е същия, за другия не знам  Simple Smile

# 492
Здравейте!
И аз прочетох за Ани Кръстева в интернет.Аз съм от Стара Загора,но не съм чувала за нея?На какво гледа?

# 493
  • и тук и там :)
Здравейте!
И аз прочетох за Ани Кръстева в интернет.Аз съм от Стара Загора,но не съм чувала за нея?На какво гледа?

гледа на име и рождена дата, приема в бизнес центъра срещу сладкарница Неделя.
Ти къде прочете за нея в интернет? Или само тук във форума.

# 494
Здравейте!

гледа на име и рождена дата, приема в бизнес центъра срещу сладкарница Неделя.
Ти къде прочете за нея в интернет? Или само тук във форума.
Прочетох в Гугъл - има мнения на   някакви хора,които са я посещавали.Естествено противоречиви.

Общи условия

Активация на акаунт