Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 631
  • 722
  •   2
Отговори
# 345
Някой ще даде ли повече информация за Севда от Шемшево. Като разгледах темите отзивите за нея са положителни, само лошото е, че много се чака и се ходи в ранни зори. Нещо трябва ли да й се носи - снимка напр? Има ли определени дни, в които гледа?
Ryannn, като че ли в някоя от темите ми се мерна, че си ходила при нея и ти е предсказала нещо за март месец? Сбъдна ли се?

Не, не съм аз.Момиче от форума е,ако прецени, ще се включи.
Иначе, тази,за която питаш, се казва Себа..и веднъж през смях и сълзи си играх с името на селото й, където  тя троснато раздава своите  прогнози и го прекръстих на "Шашмево"(има защо, естествено), както ти  си я прекръстила на Севда  Simple Smile
Днес разбрах от моя приятелка,която преди години била  ходила при въпросната,че я смазала с прогнозата, че брат й ще убие баща й до края на съответната година ,няма хък, мък-това било!
Слава Богу, въпросната година отдавна е минала и двамата субекти са живи.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 16:47 от ryannn

# 346
Здравейте, момичета! wavey
Малко по-напред във форума става въпрос за молитвите и тяхната сила. Искам да постна едно нещо- може да е интересно - молитва към Св. Марта за изпълнение на желания.  People Angel
Предварително се извинявам, ако някой вече е публикувал тази възможност и аз се повтарям! Flushed
Ето линк
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2556.msg20557.html#msg20557[b

Много благодаря за тази публикация!  bouquet Hug

# 347
На мен въпросната ясновидка от с.Шемшево, Великотърновско, нищо не ми позна, макар че беше безкрайно конкретна.
Отзиви за някаква гледачка от с.Игнатиево, Варненско?

# 348
Някои знае ли защо Ники Узунов не влиза от доста време в скайп и не отговаря в сайта и на пощата си Confused

# 349
Някой да е чувал отзиви или да е ходил при тази жена- маг Анастасия Христова.

Ето линк към сайта ѝ http://yasnovidstvo.com/

Ще съм благодарна, ако пишете тук или на лични.

# 350
Някои знае ли защо Ники Узунов не влиза от доста време в скайп и не отговаря в сайта и на пощата си Confused

На мен вчера ми изпрати няколко мейла.

# 351
Здравейте, момичета! wavey
Малко по-напред във форума става въпрос за молитвите и тяхната сила. Искам да постна едно нещо- може да е интересно - молитва към Св. Марта за изпълнение на желания.  People Angel
Предварително се извинявам, ако някой вече е публикувал тази възможност и аз се повтарям! Flushed
Ето линк
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2556.msg20557.html#msg20557[b

Много благодаря за тази публикация!  bouquet Hug

Радвам се!  Hug newsm06 Можем да опитаме- дано помогне, при всички случаи - няма да навреди!  smile3539Освен това е безплатно, приятно и по никакъв начин ненатоварващо!   Nature Sun With Face Късмет и успех на всички!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 352
Относно Красимир Куртев : За радост не можах да се опаря финансово, може би заради добрата ми интуиция, която доста се изостри от контактуването с подобни субекти. Не съм търсила от него ясновидска помощ , а съвет за минерал. Историята е дълга, но с две думи аз се усъмних в чистоплътността му, когато ми каза, че първо трябва да му изпратя парите за минерала, а после той щял да ми го прати. Предложих му Еконт с наложен платеж, но категорично отказа. После той се пооплете в лъжите си, аз пък потърсих мнения на бижутери и специалисти по минералите, които си го познават и ми казаха какво представлява. С две думи не е това, за което се представя. Мошеник, направил си много сайтове в нета да лови шаранчета в мътни води. Ама много се намножиха тези гадове напоследък ! То направо гъмжи от тях.

# 353
Някой да е чувал отзиви или да е ходил при тази жена- маг Анастасия Христова.

Ето линк към сайта ѝ http://yasnovidstvo.com/

Ще съм благодарна, ако пишете тук или на лични.

Сигурно ще ме обвинят как не хваля операторките,разбирам,че е много по-ушеприятно да се чува "Страшна е","Всичко ми позна"( това ми е любимата формулировка), но....имам кратък отговор за таз леля от пазара  на Младост 1А-не ходи.
Имам и по-дълъг,който се свежда до краткия.
Сверено е с още двама души, които са я подпомогнали финансовсо или още две души, които са останали излъгани.

# 354
ryannn благодаря ти, че винаги се включваш с конкретна и изчерпателна информация!!!

# 355
ryannn благодаря ти, че винаги се включваш с конкретна и изчерпателна информация!!!

В случая го казах кратко,не знам на кой колко му се четат детайли,но те уверявам в истинността на информацията.

# 356
ryannn изобщо не съм се съмнявала, че би ни подвела с некоректна информация. Simple Smile

# 357
Познавате ли този сайт?
http://www.astroto.com

# 358
Отзиви за някаква гледачка от с.Игнатиево, Варненско?

Става въпрос за Добринка. Ето ти няколко извадки:

Аз да кажа само,че съм запалена да отида при Добринка от Игнатиево,много е добра.Говори ти направо с имена,всичко познавала.И по принцип не съм от тези,които обичат да се човъркат в бъдещето,но за там съм решила че искам.И както искам вече 1 година се каня,че ще ходя.

Имало някаква Добринка от село Игнатиево,мисля че е близо до Вн.Била наистина феномен,с имена говорела.Това роднина ми го каза,на който просто няма как да не вярвам.Много искам да отида,но ще видим кога.Имала си приемни дни.

аз съм доволна от добринка от с.игнатиево. дните са понеделник,сряда,петък и събота.започва в 6-6,30 още.
ул.е "слави дойчев"50.
вторник ,четвъртък и неделя -почива!

добринка не отговаря по тел.няма фиксирана сума,а колкото й оставиш. за далеко,когато ходих,имаше хора и от гърция.
както и недоволни има.

Е, аз съм от недоволните. Сега да ти кажа за този 'феномен', който говори с имена. При нея ме изпрати жена, която ми ля куршум, понеже нямах подобрение след леенето. Не вземала пари, колкото и оставиш, определяла дали имаш магия. Влизам, сядам и се почва: "Кой е Георги?". То хубаво, ама какво за него? Аз че имам познат Георги имам, ама то кой няма. Викам и че не знам кой е и тя: "Дано да не знаеш". Своевременно започва да изрежда други имена с Г - Гинка, Ганка...Ако нямах силна препоръка за нея, на момента щях да стана и да си тръгна. Но се сдържах и изчаках да видя как ще продължи. А то продължението още по нелепо: "Кой е с "Д", кой е с "И"...през какъв гроб си минал... Shocked На крачка съм да си тръгна когато тя вади тесте карти и ми го дава да го цепя. Разцепих го на дама спатия и тя отсече: "Имаш копанарска магия за смърт" Shocked. Добре че вече бях подготвен за подобни думи, иначе така да се стресират хората...и да нямат здравословен проблем или магия, само от тези думи могат да получат. И продължава: "От там ти идва главоболието, световъртежа, сърцебиенето и слабостта в краката". Странно, но аз такива оплаквания нямам и когато и го казвам, тя се разгневи че не и вярвам и ми каза че може да ми помогне, но няма да го направи. Е как ще кажеш на някой, че едва ли не ще умре, че можеш да му помогнеш да избегне това, но няма да го направиш и ще го оставиш да умре!? Казвам и че просто нямам подобни оплаквания, а тя продължава: "Не усещаш ли топката в стомаха". Какви топки, какви 5 лв...и докато и кажа не, тя ме кара да легна да ми я напипала и да ми я покаже. Лягам, а тя натиска и ми казва "Ето усещаш ли тук как те заболява" Ами булка, то и аз да те натискам със сила в корема, и теб ще те заболи Joy  Тя съвсем се ядоса и ме изгони.  hahaha Та такива мити работи с този 'феномен'.

# 359
Карла ми отоговори в процес на разговор на този въпрос(който е говорел с нея знае,че в началото около 20мин говори само тя).За нея мога да кажа само,че за минало и настояще описа в най-малки детайли живота ми и настоящата ситуация.
Същото се случи и при мен, и при много други. Все едно ме познаваше и знаеше през какво съм минал, съвършено точно описа всичко.

Какво ще се случи с бъдещата и прогноза,ще има ли познаваемост незнам,надявам се.
Тук обаче ще те разочаровам, бъдещите и предсказания са на другия полюс. Може би вижда някои моменти в съвсем близко бъдеще, но не ги интерпретира точно и въобще познаваемостта и клони към нулата.

Общи условия

Активация на акаунт