Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 012
  • 722
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Някой има ли мнение/наблюдение от това място
http://www.vrachka.com/

Предполагам, че е сбор на ...шарлатани Wink

Ми така си е.

# 631
Здравейте момичета,бихте ли ме насочили към някоя ясновидка от Варна?
Благодаря предварително  Peace

# 632
Momicheta da vi popitam nqkoi hodil li e pri Vera Stoimenova ot Yasnovidci? Imate li predstava kak raboti?

# 633
И аз се интересувам от мнения за нея като ясновидка- дали познава. Или е от тези, които обичат да дават негативни и мрачни прогнози. Иначе- това , което знам е, че работи и по телефон, и чрез лични посещения.

# 634
  • и тук и там :)
момичета някой чувал ли е за гледачка Ташин живеела в някакво село близо до Хасково?

Аз съм от Хасково, но никога не съм чувала за такава жена. Е, не съм корифей по местните гадателки Laughing А знаеш ли името на селото, може да питам

утре ще попитам и ще пиша отново  Simple Smile

akuma   жената се казва Ташин и е от село Конуш /било до Хасково/.
Моя приятелка е ходила преди 4-5 години и доста конкретни неща и казала, че ще се случат и наистина се случили. Сега е ходила пак април месец.
Някой друг ходил ли е при нея, че се чудя дали събота да ходя и до там  newsm78

# 635
http://www.rumi.iskri.net
 052504301 или gsm  0886-882586
За съжаление нищо не мога да кажа за жената. Говорила съм с нея по тел. но няма как и кога да отида до Варна. Каза, че в момента времето е подходящо за изчистване на кармата, защото сега били отворени някакви космически канали...

Ще ми бъде интересно ако се свържеш с нея и после споделиш мнение от разговор или лично посещение.
Успех Simple Smile

# 636
В общи линии както всичко в България всички са и оплюти, и полезни някому. Разглеждайки многобройните теми тук отгоре-отгоре, стигнах до някои изводи, но търся и контакти.

За София - Ангелинка в Люлин явно не е добра.
Има една Нортен в Дружба - обаче така и не разбрах някой дали има впечатления от нея.

За Пловдив - май няма читави там, обаче мернах някъде нещо за баба Себахат от Кючук Париж. Само че няма координати.

Някой беше споменал за някаква жена Янка, която много познавала. А има ли телефон поне?

А Хайрие от къде е?

# 637
looloo-благоадря

# 638
  • София

Някой беше споменал за някаква жена Янка, която много познавала. А има ли телефон поне?

?????

# 639

?????

Тема втора:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474142.135

# 640
здравейте,имам нужда от вашето мнение.имам сериозни проблеми и мисля че имам магия.направих опита със светена вода и 3 капки олио и 3-те капки се разтвориха във водата просто  изчезнаха-значи имам магия,пробвах също с яйце в буркан с вода и го държах на главата си 1 минута от белтъка се получиха като пипала-тоест имам магия.казвали са ми че на човек който има магия не му си познава като му се гледа едно му се казва друго става и при мен така майка ми гледа на карти и особено за една тема която ме вълнува много все ми казва че ще стане и все не става. и при други врачки съм ходила и казват че ще стане и все не става.аз живея в чужбина и в края на април си ходих на България и отидох при ходжата от Левски-чете ми от eдна книга и на 2 места говореше за магии но после не ми каза нищо нито ми поиска да му занеса нещо за да развали магията но и друго после разбрах че не е много коректен.сега искам да си отида до България за да отида при Севда от село Шемшево чела съм тук много добри отзиви за нея но и имам позната която е ходила при  нея и тя още от вратата и е казала за какво е отишла.искам да отида при нея но съм чула че е много трудно-трябва да отида много рано и в определени дни.ако можете кажете ми вашето мнение защото един път не случих на добър ходжа а този път ще си отида на България специално за да отида при Севда и не искам да стане грешка    smile3511 newsm45 smile3511

# 641
Някой да е чувал нещо за Силвана Христова?Някакви отзиви?Просто се чудя дали петдесет лева си заслужават?

# 642
Някой да е чувал нещо за Силвана Христова?Някакви отзиви?Просто се чудя дали петдесет лева си заслужават?

Според мен са твърде  малко!Та,как само 50?!
Всъщност, спокойно:), тез 50  се събират , само за да те уведомят колко още по толкова се искат , за да се "работи".

# 643
А не,ryann,втори път няма да се вържа на простотии за магия.Маг Сибила изяде моите 390 лева за магия.Който иска да работи за отключването на късмета ми,ще го работи без мен и без моите пари.

# 644
[/qu
ote]
Марияна Николаева е от Варна.Ако искаш виж адреса й от гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт