Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 025
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Наистина, прави сте! Какво значи това- 150 лева за разваляне на не знам си какво!!! И за повече сме чели! Знам, че тази тема сме я дъвкали много. Но аз така знам от човек, дето се занимава и с ясновидство, и с разваляне на магии-  не се искат пари за разваляне на  магии!!!  Т.е. колкото преценят хората, толкова оставят.  За ясновидство може да има такса, но не баснословна- до 20 лв. Но за разваляне на разни лоши неща- не се казва нищо за пари. Забранено им е да казват суми- така ми е казвала тази дама.
Знам, че повтарям познати неща, но това може да ни бъде лампичка. Няма сигурност дали ще познаят бъдещето хората, до които се допитваме, но поне да не печелят грешни пари на наш гръб! Даже не на наш гръб, а върху нашите проблеми и болки! Крайно време е да ги разчистим! newsm75  ignore2  261uu

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 21:33 от akuma

# 616
Здравейте, моля някой ако има телефон или адрес на Невена от София, приема някъде в началото на бул. Христо Ботев да ми пише?

# 617
  • и тук и там :)
момичета някой чувал ли е за гледачка Ташин живеела в някакво село близо до Хасково?

# 618
Някой има ли впечатления от Хамид Ходжа, Пловдив?

# 619
Хора не се лъжете да ходите.Аз лично съм ходила при нея подведена от един уважаван от мен преди вестник.Говори ми пълни глупост.Поиска ми 150 лв. за да започне разваляне на магия.Аз не се съгласих и повече не я потърсих.Това е моето мнение от личен опит за тази мацка.Решението е ваше, не ме разпитвайте на л.с.На някой може и да е помогнала, но аз изказвам мнението си и не искам да подведа никой с него, решението си е ваше.Искам само да помогна, за да не сме спонсори само. Peace  bouquet
За  тази могат да бъдат прочетени доста отблъскващи неща,ако се поразтърси човек.
Когато се саморекламира в ТВ ефир се представя ,разбирасе,хитро-заблуждаващо, но преди време опитах да се свържа с нея по телефона и се държа толкова противно,че реших да  пропусна да й предоставя  финансово дарение.

# 620
момичета някой чувал ли е за гледачка Ташин живеела в някакво село близо до Хасково?

Аз съм от Хасково, но никога не съм чувала за такава жена. Е, не съм корифей по местните гадателки Laughing А знаеш ли името на селото, може да питам

# 621
  • и тук и там :)

Аз съм от Хасково, но никога не съм чувала за такава жена. Е, не съм корифей по местните гадателки Laughing А знаеш ли името на селото, може да питам

утре ще попитам и ще пиша отново  Simple Smile

# 622
а не, не си права при мен хубавото е май месец/той мина/ и лятото. и на други е писал във форума различни месеци. Да ти кажа до накъде го съжалявам,че гледа да помогне на много хора и е естествено да се измори. Звъннах му да го питам кога може да ми отговори на въпросите които зададох тия дни и ми отговори,че имал над 100 писма и му казах да не притеснява/защото се извини за това/ще чакам.

Oooo, благодаря Simple Smile
Това обяснява закъснението в отговора му на въпросите ми. Писах му на електронната поща...

Ще чакаме... (то пък какво ли друго ни остава Wink)

# 623
Ами на мен снощи ми отговори, явно се притесни от разговора. Но то и аз доста често му пиша и вече ме познава дори ми знае името и от къде съм, просто ме е запомнил. И отново уцели проблема от къде идва без аз да му казвам, явно просто със сроковете му е трудно или аз съм трудна знам ли.

# 624
Ами на мен снощи ми отговори, явно се притесни от разговора. Но то и аз доста често му пиша и вече ме познава дори ми знае името и от къде съм, просто ме е запомнил. И отново уцели проблема от къде идва без аз да му казвам, явно просто със сроковете му е трудно или аз съм трудна знам ли.
Кога му писа?

# 625
Вчера ви написах отговор от Н.Узунов,с въпрос към вас,дали е познал.Вие мислите,че да,но според мен не е точно така.Значи мен ме интересуваше дали човека ще си намери работа и дали ще е в града,в който живеем.Написала съм какво ми беше отговорено.Междувременно излезе и вариант за работа в друга държава,който впоследствие отпадна.Но най-важното е,че работа се намери,но не и на мястото където ми беше казано - т.е. - едно е да се прибираш всяка вечер в къщи и съвсем друго да живееш на квартира и да се виждаме отвреме- навреме!Вие как мислите?Извинявам се,ако съм ви досадила!

# 626
 looloo пиша ти на лс

# 627
Вчера ви написах отговор от Н.Узунов,с въпрос към вас,дали е познал.Вие мислите,че да,но според мен не е точно така.Значи мен ме интересуваше дали човека ще си намери работа и дали ще е в града,в който живеем.Написала съм какво ми беше отговорено.Междувременно излезе и вариант за работа в друга държава,който впоследствие отпадна.Но най-важното е,че работа се намери,но не и на мястото където ми беше казано - т.е. - едно е да се прибираш всяка вечер в къщи и съвсем друго да живееш на квартира и да се виждаме отвреме- навреме!Вие как мислите?Извинявам се,ако съм ви досадила!

Karini, ти сама трябва да си прецениш дали ти е познал и да си направиш извода дали ще искаш да се допиташ друг път до него. Ще се започне сигурно да има разсъждения,но аз поне така си мисля,че ти си човека който трябва да реши дали си доволна или не, дали ти е познал. Винаги има доволни и недоволни, винаги ще има хора които ще нападат, явно си имат хората доста проблеми или им е хоби и решават,че тук е мястото да си покажат злобата, а не да  дават съвет.

# 628
Моми4ета, МОЛЯ ВИ, дайте ми координатите на ХАЙРИЕ! newsm17
Много ми е спешно.
БЛАГОДАРЯ!

# 629
Някой има ли мнение/наблюдение от това място
http://www.vrachka.com/

Предполагам, че е сбор на ...шарлатани Wink

Общи условия

Активация на акаунт