Ок Никола Узунов объркал разстоянието голяма работа,нали е станало. Проблем в работата еми може да стане пък юни месец не е задължително да е май месец/още повече като има промяна в сроковете му / .Не е като при мен да се каже,че ще стане нещо хубаво/то може е да стане някога,но кога....със смяна на срок доста пъти/, а сега живота ми да се преобърне до такава степен, че не знам къде се намирам. И този проблем го видя единствено Емилия,че ще се появи, а все пак не е ясновидство, а карти. Но съдбата си е съдба ние сами си я ковем, какво и да ти кажат ясновидците, ние като тръгнем против нея, естествено е че няма да ни се случи това което са ни предсказали.
На скоро се свързах с една жена и то няколко пъти вече, тя гледа на карти доста добре разчита картите, вече започнах да питам за събития които са ми незначителни, за да видя дали познава е до сега не ме е издънила нито веднъж след 2-3 дни ще видя дали пак е познала. Така както и да е, тя самата ми каза,че не се наема да ми даде срок за това което питам в момента.
Специално при мен все си мисля, че няма как да ми кажат срок за това което питам, защото не зависи точно от мен, но аз настоявам и след това съответно съм потресена,че не става в срок. Така,че няма да оплювам никой от ясновидците,че не са ми познали в срок/ако въобще стане де/ ще изчакам и тогава определено ще пиша на ЛС с които си пиша там.