Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 336 960
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Никой не на кара да ходим където и да е било. Ние сами решаваме къде  и при кого ще ходим.Има на хора на които никога не им  познават, а може  и просто самия човека да излъчва нещо, не знам да не улавят аурата им.
Ок Никола Узунов объркал разстоянието голяма работа,нали е станало. Проблем в  работата еми може да стане пък юни месец не е задължително да е май месец/още повече като има промяна  в сроковете му / .Не е като при мен да се каже,че ще стане нещо хубаво/то може е да стане някога,но кога....със смяна на срок доста пъти/, а сега живота ми да се преобърне до такава степен, че не знам къде се намирам. И този проблем го видя единствено Емилия,че ще се появи, а все пак не е ясновидство, а карти. Но съдбата си е съдба ние сами си я ковем, какво и да ти кажат ясновидците, ние като тръгнем против нея, естествено е че няма да ни се случи това което са ни предсказали.

На скоро се свързах с една жена и то няколко пъти вече, тя гледа на карти доста добре разчита картите, вече започнах да питам за събития които са ми незначителни, за да видя дали познава е до сега не ме е издънила нито веднъж след 2-3 дни ще видя дали пак е познала. Така както и да е, тя самата ми каза,че не се наема да ми даде срок за това което питам в момента.
 Специално при мен все си мисля, че няма как да ми кажат срок за това което питам, защото не зависи точно от мен, но аз настоявам и след това съответно съм потресена,че не става в срок.  Така,че няма да оплювам никой от ясновидците,че не са ми познали в срок/ако въобще стане де/ ще изчакам и тогава определено ще пиша на ЛС с които си пиша там.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 14:22 от dob1

# 601
dob1, и коя е тази жена, която гледа на карти?

# 602
  • София

???

# 603

???

бях ти го дала на ЛС

# 604
bellezza80 ,изчисти си кутията.

# 605
аз четох едни предсказания на ники узунов в един форум. малко ме притеснява, че има нещо общо между всичките- на повечето казва трудно лято и оправяне на взаимоотношенията септември. същото каза и на мен.  Thinking макар че ми позна и ми обясни много неща от настоящето, ще ми трябва търпение да видя дали е познал за бъдещето.

# 606
а не, не си права при мен хубавото е май месец/той мина/ и лятото. и на други е писал във форума различни месеци. Да ти кажа до накъде го съжалявам,че гледа да помогне на много хора и е естествено да се измори. Звъннах му да го питам кога може да ми отговори на въпросите които зададох тия дни и ми отговори,че имал над 100 писма и му казах да не притеснява/защото се извини за това/ще чакам.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 16:45 от dob1

# 607
ще се радвам да не съм права  Simple Smile моята прогноза като цяло е добра.

# 608
ще се радвам да не съм права  Simple Smile моята прогноза като цяло е добра.

А не,аз му вярвам не ме разбирай погрешно. Тя и моята е добра не съм казала,че е лоша и друг път съм писала,че ми е познавал и то доста пъти. Но това което чакам ще видим. Зададох му въпроса защо се получи по този начин при мен, не го ли е видял това което ще ми се случи, а той ми отговори,че той гледа точно това за което питам. Задаваш въпрос и той гледа само това, а не нещо странично.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 16:59 от dob1

# 609
Вижте , не говорете така !
Тук сме за да си помагаме , а не да се заяждаме .
Хайрие не е ходжа , а е ясновидка с доказана дарба и възможности да помогне при всеки проблем .
Никак не е лоша , а ако ви cе е видяла строга -то помислете си малко при толкова чакащи я хора , всички ли са добри , добре и в настроение...
Хайрие може да Ви помогне хора , имате ли нужда не се колебаите , защото всички , които познавам аз са били при нея , ходят и са много доволни . Освен това , аз след неделя / помислете колко малко дни са / се чувствам като заредена със сили и оптимизъм , който наистина бях изгубила.
Виждам спокойствие и в семейството ми , дори мога да твърдя , че се вижда оправията на тежък проблем .
Не е хубаво  да определяме хората на ходжи и знахарки , ни най малко да прояваяваме расизъм . Тук всички сме хора и помислете , на всеки може да се наложи да търси помощ , а ако проблема наистина не е за лекари и лекарства , то дали ще мисли човек къде да избира и кого ? Не , нали ? Нека не говорим глупости ,а да си плюем в пазвата и да си се помолим , кой на какъвто Господ си вярва .
Дай Боже , да има и хора , като Хайрие то та да може нуждаещите да я потърсят за помощ !
Аз съм доволна , а и не само аз. При нея чакат стотици хора , които не са отишли ,защото са мюсюлмани или българи , а са там за да търсят дори малка помощ !
Проcете ми , но прочетох доста от постовете по-горе , направо се ужасих . Желая късмет на всекиму !

# 610
Момичета ето на какво попаднах

http://www.blitz.bg/article/30624

# 611
alinachka, би ли си изчистила кутията.

# 612
Хора не се лъжете да ходите.Аз лично съм ходила при нея подведена от един уважаван от мен преди вестник.Говори ми пълни глупост.Поиска ми 150 лв. за да започне разваляне на магия.Аз не се съгласих и повече не я потърсих.Това е моето мнение от личен опит за тази мацка.Решението е ваше, не ме разпитвайте на л.с.На някой може и да е помогнала, но аз изказвам мнението си и не искам да подведа никой с него, решението си е ваше.Искам само да помогна, за да не сме спонсори само. Peace  bouquet

# 613
тия изроди/извинявам се за израза/ се множат като гъби.

# 614
Вече почти не се срещат безкористни хора с истинска дарба, които помагат без да ти съдират кожата. Досегашния ми опит: доказана познаваемост - Николай Узунов, казвам го от дистанцията на времето и реална помощ - Хайрие. И двамата нямат такси.

Цитат от "ЛЪЖЕПРОРОЦИ И "НАСЛЕДНИЧКИ" НА ВАНГА "
"Как да разпознаем шарлатанина?"
"Бог дава дарбата безплатно и ти също трябва да я даваш на хората безплатно".

http://vanga-eu.blogspot.com/2011/02/blog-post_4575.html

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 21:27 от kateto1980

Общи условия

Активация на акаунт