Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 336 812
  • 722
  •   2
Отговори
# 585
Ама вие наистина четете постовете ми както дявола чете евангелието!
Не размахвам пръст и не казвам на никой кой къде да ходи. Напротив в трите си поста до тук категорично подчертах, цитирам:"Разбира се всеки има право да ходи където и при когото си иска."
Това е  мнението ми  за ходжите, а не за мюсюлманите изобщо.
Ходете при ходжи, при равини, при каквито решите.
Пак подчертавам , че ходжа и мюсюлманин не са еквиваленти!!!

[/quote]
Сара, хайде малко по-спокойно!
Не ти говоря , аз лично, за ходжи или не-ти си тази, която си написала, че християните трябвало да се обръщат само към християнския Бог!Няма как това да се случи, ако са при Себа, която ти лично си опитала  да посетиш,преди да те върне,или която и да е друга нехристиянска врачка,независимо дали е ходжа или не.

# 586
Абе и при дявола,дето се казва ще отида,ако ще ми помогне!
GERBER,аз не разбрах много добре ти тайно ли ще лекуваш мъжа си или с негова помощ?

# 587
Чета Ви и не мога да повярвам какви безмислени спорове водите...БОГ Е ЕДНО..ДАЛИ името му е ХРИСТОС,МОХАМЕД,БУДА И Т.Н..НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.Това е енергия,светлина и ЛЮБОВ.
Има един друг момент..кой колко познава?В последните месеци,водена от безумно търсене на отговор, на тревожен за мен въпрос,посетих кой ли не..и равносметката ми към днешна дата е,че всичко е в моята си глава и в моите ръце...Изправени пред проблем...най-голямото безумие е да се хукне към врачки..Зная,че няма да разберете това,аз самата имам съпротива и продължавам да  обикалям и питам..и след всяко посещение правя разбор..,а живота си тече и ако не сме вкопчени в идеята,на всяка цена да се случи това,което желаем...ще живеем в хармония и спокойствие,посрещайки всеки един ден с радост и усмивка.
И ако мога да обобща..започнах да деля "феномените"на приятни и изключително неприятни,а не на познаващи е непознаващи.Сред тях има наистина добри хора,които ,поне вдъхват кураж и оптимизъм,а те са необходими,когато човек е в подобно състояние.

# 588
  • София

GERBER,аз не разбрах много добре ти тайно ли ще лекуваш мъжа си или с негова помощ?

Тайно не, мен ме е страх от такива неща. Искам да се лекува при специалист.

# 589
Сега като наспамихте темата успокоихте ли се?Има много форуми където ще си изясните проблемите с мосюлманите и пиянството? Ако толкова нямате с кой да си приказвате си пуснете телевизора може да ви помогне...Надявам се sara0408 след поредния последен път да не се обажда вече....

# 590
Тъй като аз лично съм писала, че не трябва да се ходи при ходжи и друговерци, а съм ходила при Хайрие, искам да уточня малко мнението си. Хайрие не знам дали е ходжа, защото ходжите са мъже. При мъже хджи не съм ходила никога и не искам да ходя. При мъже друговерци съм ходила единствено при този Махмуд, който ми гледа на кафе, изрази огромно желание да ми дава някакви муски, но аз категорично отказах.
Та да се върнем на Хайрие. Отидох при нея т.к. една много добра моя приятелка ми я препоръча. Докато вляза имах големи колебания, но жената ми вдъхна доверие. Чудя се дали пак да не отида. Факт е че две неща ми каза и двтет станаха. Жената е строга, но добронамерена. Не ми е писала някви муски и подобни шарлатании. Бае да, но и много българки баят. При нея бях в период на много голямо отчаяние.
GERBER чувала съм че тя помага за алкохолизъм.

# 591
Относно Хайрие, тя все пак гледа ли и на какво (карти, кафе, дата на раждане) или само лекува

# 592
Усещам, че сега на мода излиза Хайрие. Доволните са писали. Аз съм от другите. Това не значи, че не помага. Посещенията ми при нея са само две, но безсмислени. Г.. път да види - нещо такова се получи.

# 593
Относно Хайрие, тя все пак гледа ли и на какво (карти, кафе, дата на раждане) или само лекува
Добър въпрос.Дано някой,който има лични впечатления да сподели.

# 594
Вчера писах смс на Ивелина Христова, получих отговор около 6 часа по- късно.
Останах разочарована, отговорът се разминаваше напълно с въпроса ми, просто нямаше връзка!!!!
Човек пита нещо конкретно, което предполага и конкретен отговор, а получава ДРЪН ДРЪН ДРЪН. ooooh!
Склонна съм да вярвам, че ми отговори компютър, не човек!!!!! Thinking

# 595
Искам да споделя,следното нещо,относно прогнозата на Н.Узунов.Преди близо месец разговарях с него.Попитах го за това,дали човека с когото живея ще си намери работа,кога и къде.Отговора беше - след 10.06.,на 40-50 км от мястото където живеем.Т.е.ще пътува всекидневно до работното си място.На 28.05 беше назначен на работа.....,но на 250км и се наложи той да отиде да живее там.Не сме се разделили естествено,но ще се виждаме по-рядко...Но се налага,няма как!Каза ми също,че до края на месец май ще имам някакви проблеми в работата си,което не е така слава богу.Каза ми също,че това,което искам ще стане към януари месец,догодина.Тогава се зачудих какво ли ще е това....незнам тогава не се сетих за нищо,но може би да е това да работим и живеем на едно място? Та въпроса ми е - без да се гледа, това че има изместване във времето,според вас това вярна прогноза ли е?

# 596
Искам да споделя,следното нещо,относно прогнозата на Н.Узунов.Преди близо месец разговарях с него.Попитах го за това,дали човека с когото живея ще си намери работа,кога и къде.Отговора беше - след 10.06.,на 40-50 км от мястото където живеем.Т.е.ще пътува всекидневно до работното си място.На 28.05 беше назначен на работа.....,но на 250км и се наложи той да отиде да живее там.Не сме се разделили естествено,но ще се виждаме по-рядко...Но се налага,няма как!Каза ми също,че до края на месец май ще имам някакви проблеми в работата си,което не е така слава богу.Каза ми също,че това,което искам ще стане към януари месец,догодина.Тогава се зачудих какво ли ще е това....незнам тогава не се сетих за нищо,но може би да е това да работим и живеем на едно място? Та въпроса ми е - без да се гледа, това че има изместване във времето,според вас това вярна прогноза ли е?
Боже,изместване във времето!
Купи лимонада,вафли "Боровец",каквото раздават там в местния магазин ...,почерпи наоколо,че все пак нещо предсказано се е сбъднало!

# 597
  • София
Боже,изместване във времето!
Купи лимонада,вафли "Боровец",каквото раздават там в местния магазин ...,почерпи наоколо,че все пак нещо предсказано се е сбъднало!

Joy Joy Joy

Кефиш ми Simple Smile

# 598
Та въпроса ми е - без да се гледа, това че има изместване във времето,според вас това вярна прогноза ли е?
Моето лично мнение е по-скоро ДА
..с лекинки математически грешки Wink

А на мен все още не ми е отговорил Sad

# 599
На мен от февруари до сега за н-ти път удължава срока във времето,но нищо реално не се е случило..

Общи условия

Активация на акаунт