Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 336 769
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
marieliani, Християните не трябва да ходят по ходжи, защото така се свързват с друг егрегор.
Ако си кръстена в християнската вяра би следвало да се обръщаш за помощ към християнския Бог и така да се свързваш с егрегора на християнството. Но то разбира се си е твоя работа къде и при кого ще ходиш.
Sara,ходейки чак до селото на  мюсюлманката Себа ,за да й дадеш да гледа в теб, ако тя се съгласи,с какъв егрегор си мислиш,че  се свързваш?
Инак,може и права да си, аз лично чувствам осезаем дискомфорт от ходжи,Корани и подобни,но, все пак, следвай собствените си съвети.

# 571
GERBER,има една хранителна добавка Кудзу,която е за лечение на алкохолизъм.Много клиенти бяха доволни от нея.Обаче сега не съм проверявала дали я има.
Има я в аптеките Ремедиум , както и в мн други съвсем свободно достъпна.

# 572
  • София
GERBER,има една хранителна добавка Кудзу,която е за лечение на алкохолизъм.Много клиенти бяха доволни от нея.Обаче сега не съм проверявала дали я има.
Има я в аптеките Ремедиум , както и в мн други съвсем свободно достъпна.

А дали може тайно да се дава? В нещо ядене, кафе?

# 573
 Не знам защо моите постове дори и най- добронамерените  предизвикват такова раздразнение у някои хора. Нямам намерение да се оправдавам пред никого, но не мога да не коментирам последното.
1. На страница 38 в поста си  marieliani зададе следния въпрос: А защо не трябва да ходим при мюсюлмани?
Когато написах мнението си относно въпроса й имах предвид ходенето при ходжи / Себа не е ходжа/, а не при мюсюлмани изобщо. Моето мнение е такова и никой не може да ми го промени!
В поста си го обосновах защо смятам, че християните трябва да се обръщат към християнския Бог.
Аз самата имам приятели мюсюлмани и много ги уважавам. Дори си пиша с една жена Фатима, която е нумеролог и която много ми е помагала, подчертавам отново , тя е мюсюлманка но не е ходжа. Явно някои хора не правят разлика, а тя е огромна. Тяхна си работа да ходят където искат.
2. zara_29, не съм от жените , които искат да правят въздействия и магии за връщане на мъже. Изобщо съм твърдо против магиите и против всякакви въздействия по всякакви поводи, не само за мъже.
3. Специално за катето . Не пропускаш да подчертаваш с повод и без повод колко много ти е навредила Ани. Искам да ти кажа, че прогнозите, които ми направи тя още в края на януари за май-юни, вече са факт на 100%. Случиха се точно така както ги предвиди. Мислех да го споделя във форума още преди няколко дни, но като си представих как ще подскочиш, че на някой му се случили прогнозите на Ани , и какви бурни дискусии ще предизвикаш отново, се отказах.
Прогнозите на Ани се покриваха с тези на още двама астролози, с които бях говорила и се сбъднаха.  А на теб щом ти е помогнала Хайрието съветвай се с нея. Хайде, и с Бога напред! / който си избереш/.
Пиша последен пост в този форум, за да не ви дразня повече.

# 574
  • София

Недей така, нали сме тук, за да си помагаме  Hug

# 575

Когато написах мнението си относно въпроса й имах предвид ходенето при ходжи / Себа не е ходжа/, а не при мюсюлмани изобщо. Моето мнение е такова и никой не може да ми го промени!
В поста си го обосновах защо смятам, че християните трябва да се обръщат към християнския Бог.

=====================================================================
quote author=sara0408 link=topic=653134.msg22161293#msg22161293 date=1338901651]

Как се свързваш и обръщаш  към християнския  Бог, отивайки при мюсюлманката Себа  , в качеството й на енергиен оператор?

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 16:22 от ryannn

# 576

Недей така, нали сме тук, за да си помагаме  Hug

Напълно си права...

# 577
sara0408, отношението поражда отношение. Тук сме за да споделяме, да Ани ми навреди и не виждам нищо лошо в това, че го споделям. А факта, че ти все още търсиш помощ, от Себа например говори колко ти е "помогнала" Ани и колко точна е била в прогнозите си. Ако в действителност беше толкова доволна , не беше ли логично да се обърнеш за съвет към нея, а не да търсиш "нови предизвикателства" из всички точки на страната.

# 578
Ще направя едно единствено изключение да отговоря на RYANNN, тъй като тя ми зададе въпрос.
Първо не съм сигурна , че Себа е мюсюлманка. Според мен тя е циганка, а повечето цигани са християни. Второ и да беше мюсюлманка , тя не е ходжа и това не ме притеснява, вече го обясних. И трето не живея в София за да ми е далече Шемшево. Бях по работа до Търново с колата и просто се отбих, както знаете селото е на 2 крачки от Търново. Не съм ходила специално при нея.

# 579
Ще направя едно единствено изключение да отговоря на RYANNN, тъй като тя ми зададе въпрос.
Първо не съм сигурна , че Себа е мюсюлманка. Според мен тя е циганка, а повечето цигани са християни. Второ и да беше мюсюлманка , тя не е ходжа и това не ме притеснява, вече го обясних. И трето не живея в София за да ми е далече Шемшево. Бях по работа до Търново с колата и просто се отбих, както знаете селото е на 2 крачки от Търново. Не съм ходила специално при нея.

Благодаря за отговора.Себа не е християнка,доколкото знам
Не е важно дали си пътувала специално до Търново или селото й.
Идеята е ,че ако си  така категорична, че християните трябва да се обръщат само към християнския  Бог,както сподели и посъветва, би трябвало да  провериш кого  целенасочено  каниш в енергийното си поле, за да извършва определени  и специфични дейности там.
Иначе,има хора,на които Себа е "познала" и помогнала, знам и за хора, които свирепо е заблудила  и предсказанията, независимо  от що за егрегор са  били  инспирирани,  никак не са се сбъднали .
Не може да се маха с пръст и да се казва кой при кого трябва да ходи.
Полезно е да се споделя какво точно реално се е случило от казаното след ходенето.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 16:42 от ryannn

# 580
Аз също съм ходила при жена, която е мюсюлманка(нищо не позна), веднага на същия ден отидох и при друга жена, която ми каза "Виждам, че си била преди мен при една жена, да ти гледа, но трябва да знаеш, че ти си християнка и не трябва да ходиш при хора с друга вяра". До колко е била права не знам, но от тогава като си помисля за ходжи и други хора с тази вяра изпитвам страх, че съм сгрешила като съм ходила при нея.....

# 581
  • София
Аз също съм ходила при жена, която е мюсюлманка(нищо не позна), веднага на същия ден отидох и при друга жена, която ми каза "Виждам, че си била преди мен при една жена, да ти гледа, но трябва да знаеш, че ти си християнка и не трябва да ходиш при хора с друга вяра". До колко е била права незнам, но от тогава като си помисля за ходжи и други хора с тази вяра изпитвам страх, че съм сгрешила като съм ходила при нея.....

Коя е тази, която познава так? Давай , че вече не се издържа...

# 582
Една съфорумка също ходи при нея, но не беше доволна , разбрах и че е вдигнала таксите.. Става въпрос за Марина от Пловдив. Немога да кажа дали за бъдещето познава , защото като срок ми каза общо 2012 г., като мине ще мога да ви кажа със сигурност дали ми е познала или не .

# 583
Ама вие наистина четете постовете ми както дявола чете евангелието!
Не размахвам пръст и не казвам на никой кой къде да ходи. Напротив в трите си поста до тук категорично подчертах, цитирам:"Разбира се всеки има право да ходи където и при когото си иска."
Това е  мнението ми  за ходжите, а не за мюсюлманите изобщо.
Ходете при ходжи, при равини, при каквито решите.
Пак подчертавам , че ходжа и мюсюлманин не са еквиваленти!!!

# 584
ето за това много момичета спряха да пишат и да влизат във форума

Общи условия

Активация на акаунт