Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 438
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
благодаря и значи жалко за мен от всички само той ми казва че няма шанс за моя проблем дано е прав за вас и да греши за мен Hug

# 691
  • София
благодаря и значи жалко за мен от всички само той ми казва че няма шанс за моя проблем дано е прав за вас и да греши за мен Hug

Ako ne e taina kakuv  problema ili pishi na lichni

# 692

А кои са тези всички?

# 693
lela iskra,karla,ani ot plovdiv,edna sumnitelna mag qna(izklu4itelno ubeditelna obache Grinning) i ivelina hristova

# 694
странно, че Ники си противоречи с Ани от Пловдив  Rolling Eyes
При мен отговорите са в една посока.
думите на маг Яна можеш с чисто сърце да ги забравиш  Mr. Green мисля, че ми е познавала, но зависи в какво настроение си я хванала, поне моите впечатления са такива
засега при мен на Анелия сроковете са най-верни  Peace все пак астрологията е друго нещо

# 695
странно, че Ники си противоречи с Ани от Пловдив  Rolling Eyes
При мен отговорите са в една посока.
думите на маг Яна можеш с чисто сърце да ги забравиш  Mr. Green мисля, че ми е познавала, но зависи в какво настроение си я хванала, поне моите впечатления са такива
засега при мен на Анелия сроковете са най-верни  Peace все пак астрологията е друго нещо

И при мен е така.

# 696
И аз като GERBER се интересувам дали някой скоро се е чувал със Сирма от Бургаско...както и дали някой е правил изчистване или ритуали при нея.

# 697
# 698

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 09:04 от mireto

# 699
Тая Яна ако е същата телефона й започва с 0881. На всички май казва ще стане, но дали е така? Иначе е много убедителна и те държи малко повечко на телефона отколкото е необходимо.

# 700
sushtata e mnogo e ubeditelna no naistina dokolko poznava :X

# 701
http://www.youtube.com/watch?v=YpDbsHpr3R8&feature=player_embedded
Специално за всички, които уважават астрологията.

# 702
С интерес чета въпросите към Ники Узунов във форума, както и отговорите му.Оставам с впечатление, че позитивните му прогнози не се сбъдват дори на 50%, поне в сроковете, които е казал.За жалост...

# 703
Последно като се чух с него ми каза аз виждам едно и също всеки път при теб,но този път отказа да ми даде срок./както всички ясновидци сроковете им доста куцат. /Само да споделя за Анелия Лечева, че при мен е доста точна с хороскопа който ми направи за изминалите месеци,но ще видим дали е  познала на 100% октомври месец.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 18:09 от dob1

# 704
При мен срока, даден ми от Н. Узунов изтече преди около 3 седмици, но аз си се надявах, за съжаление, тези дни научих за събития, които ми подсказват, че прогнозата му няма да се сбъдне.

Общи условия

Активация на акаунт