Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 438
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
И аз както споменах преди време се консултирах с Узунов. Попитах го точно за две неща. Срока който ми даде е за края на юни, силно вярвам, че неговата прогноза ще се сбъдне, въпреки че към момента не мога да дам конкретен отговор за нещата дали се развиват в положителна или отрицателна насока.
Вярвам, че със силна вяра и повече борбеност и положителни мисли всичко се постига!

Спорна седмица на всички Simple Smile

# 706
надявам се за всички вас да се сбъднат нещата но днес всичко казано от искра карла ани яна и ивелина се разби на пух и прах пожелавам ви успех Hug Hug

# 707
Съжалявам, ако си очаквала сбъдване на хубави прогнози, nqmapuk! Няма да ти говоря празни бодряшки приказки, но ти желая животът пък да разбие на пух и прах по прекрасен начин всички неприятности, ако ги има в момента!
А за посочените от тебе  ясновидки- мисля, че за Карла и Ивелина отдавна има събрани доста негативни мнения тук. А тази Яна хич и не съм я чувала.
Горе главата! Hug

# 708
ани-анелия лечева ли е?
и коя е яна?с онези импулсни телефони ли?
Успех и от мен!Да стане по най-добрия за теб начин! Hug Peace

# 709
Съжалявам,че Узунов е бил прав, а не Анелия . Горе главата и все напред.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 21:57 от dob1

# 710
Имам спешна нужда от някой, който да ми каже какво всъщност се случва в семейството ми.
Мисля да се обърна към Роберто Методиев, но нека някой сподели дали може да му се вярва, и всъщност на кого мога де се доверя от всички ясновидци.

# 711
Някой да има впечатления от:
http://milazvezda.alle.bg/
  bouquet

# 712
# 713
Здравейте момичета, искам да споделя нещо мн интресно с вас. Може да не е точно тука мястото, но ще ви го разкажа. Мой близък има проблеми и аз съм званяла по разни гледачи, колко дали  са познали още не мога да коментирам. Та, разбрахме за един отец от Пещера, казва се Димитър и работи в църквата "СВ. Димитър", който прави молитви и там са се случвали много чудеса. На молитвите трябва да се ходи поне 3 пъти, наистина имаше хора от цяла България, първо има обща молитва, която трае около 1.30мин. и след това индивигуална за всеки човек, която продължава от 20 го 40мин. взависимост от случая.Аз съм силно вярваща, този отец наистина има някаква дарба, общата молитва  е много силна, вибрацията, която се усеща в църквата също е мн силна.
Когато ние отидохме, моя близък беше мн зле, още след втпрата молитва той имаше значително подобрение. Сега ще ходим пак, понеже той явно има нужда от повече посещения. Всеки ден имаше различни хора от цяла България.

Просто е уникален, преди около 3 години неговите молитви много ми помогнаха - оттогава разказвам на всеки за него.Наистина всеки, който има нужда е добре да отиде там - ходих три пъти и буквално нещата за няколко месеца се подредиха в положителна насока.И аз не вървях, че неговите молитви могат да бъдат толкова силни, но промяната в положителна посока беше изключително голяма и преобръщане не на 180 а на 360 градуса

# 714

Здравейте.
Моля, ако някой има опит с Елена Лалова и Никола Узунов да го сподели. Ще ви бъда много благодарна.
Аз се обърнах и към двамата в началото на януари и абсолютно нищо от нещата, които ми предрекоха и би трябвало вече да започнат да се случват, не се случва. Дори всичко става по обратния начин на това, което те с голяма убеденост твърдяха. Упреквам себе си, че изобщо си позволих да вярвам на подобни неща, но просто имах нужда някой да ми даде насоки, защото нещата при мен са доста объркани. Сега разочарованието ми е още по-голямо.
Моля, кажете Елена Лалова и Никола Узунов познават ли изобщо и дали познават за периодите, а не само за събитията. Ще ви бъда благодарна също, ако ме насочите към гадател, от когото сте доволни и който наистина има развити ясновидски способности и е успял да ви бъде полезен с тях. Уморих се от измамници.

Сърдечно благодаря на всички, които биха ми писали относно.

# 715
Момичета,има нова тема.Пишете в нея:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664825.new#new

# 716
 Здравейте ,
Бях обещала да пиша , когато видя резултати от посещението си при Хайрие .
Момичета , нямам думи ... при мен нещата се нареждат като с магическа пръчица /чак не смея да се похваля /...
Това наистина е чудо . Всичко се оправя , а освен това в срок с казаното време .
Ако някой все още се колебае , то аз съм жив пример , че Хайрие наистина е феномен .
Който иска , може да ми пише на лична .Готова съм да се срещна с всеки нуждаещ се , за да покажа какъв ад беше живота ми и сега как се подрежда сякаш никога не е имало лоши неща .
Хайрие за мен е наистина УНИКАЛНА!

Поздрави !:)

# 717
Каква е Хайрие?

# 718
Има нова тема,там е писано за нея!

# 719
Здравейте! Искам да споделя горчивият си опит с една ясновидка, за да няма никой друг, който да се излъже и да и гласува доверие. Казва се Сесилия! Преди известно време имах сериозен проблем, с който не можех да се справя и като всеки отчаян човек потърсих алтернативни начини за разрешаването му. Отидох при нея и тя ме увери, че може да ми помогне в рамките на 40 дни. Минаха тези дни, а после и още много по толкова. Звънях й  и й обяснявах, че няма резултат от нейната работа, а тя твърдеше, че е лоялна към клиентите си, как мъжа и е виден прокурор и как тя прави всичко и трябва просто да изчакам. Обясняваше ми как е близка приятелка с Джуна. Осъзнах, че е мошеничка, която си играе с неволите на хората и си поисках парите обратно, но до този момент нищо. Аз се излъгах по една или друга причина, но искам да предотвратя друг също да отиде при нея! Вярвам, че всичко на този свят се връща и всеки, които си играе по този начин с болките на хората ще си плати!!!

Общи условия

Активация на акаунт