Звездни компромати-137

• 74 732
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • In The Middle Of Nowhere
Наталия  Гуркова прилича на травестит...пък тая до нея....на извънземно. Crazy

Имам усещането, че е с доста прясна ринопластика.  Rolling Eyes Може и да греша, но тази снимка ме е подвела, ако е така. Преди имаше леко крив нос, но не и увиснала камба.  Rolling Eyes

не знам дали е прясна ринопластиката, но определено носът й не е същия. изтънен е. даже бих казала, че не е имало нужда и не е към добро.

# 661
# 662
Не ми допада мис България. Не бих я забелязала на улицата.
Мога единствено да кажа, че не е грозна. Но от там до Мис... мда. Явно няма конкуренция.

Аз пък бих я забелязала - заради очите и, които са много близо до носа,  и прекалено малката уста. Нещо несъразмерни ми идват чертите и.

# 663
# 664
  • На брега на реката
Оу, аз сега се зарових назад във времето за миски, босове и какво ли още не. Кому е нужно такъв живот (реторичен въпрос  Joy ). Явно съм и закъсняла със заключението си, че все конкурс е бил решен още по време на "кастингите". А пък и живота им е обвързан все със случайни хора. Тази статия, която е доста старичка, ме втрещи. Много от нещата не ги знаех. Но пък и все повече се замислям, че има прекалено много амбициозни 16-17 годишни пикли. Предвещавам голямо бъдеще на новата миска, особено ако зад нея стои някой голям  ooooh!

# 665
# 666
Ако ви е мъчно за Тоца, пак е при Гала Crazy

# 667
Да гледам я ,поне може да се изказва жената ,не е мъка да я слуша човек,Не разбирам какво имате против нея....

# 668
Тоца показва ли пръстените и обиците ?  Grinning

# 669
Да показа ги,хубави бижута.И халката и много ми хареса

# 670
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен не ми пречи, и кожите и не ми пречат. Бижутата и обаче са адска цигания Whistling

# 671
Нямам нищо против нея, обаче ми е чудно как така се омъжи за човека, който я отвлякъл, съблякъл и удрял в някакво такси Rolling Eyes Ей това не мога да си обясня, не че ми е зор, де Wink

# 672
той от любов го направил - много я обичал , похарчил много пари за нея , титла й купил , а тя му изневерила с друг ...

# 673
  • Tам през Атлантическия океан
Да гледам я ,поне може да се изказва жената ,не е мъка да я слуша човек,Не разбирам какво имате против нея....

az я харесвам брЕ , но не и като Миска  Peace
ма то като гледам сите други преди и след нея  Mr. Green

Спомням си една миска май 2006 бе ужасно обикновенно  девойче на 17 с два пръста чело  Crazy фУ

Истината е че миските и учасничките ни в тези кастинги са хубавки момичета но не и красиви  Tired и почти вс. еднакви ,еднотипни .... нищо особено.  

---------------------------------
http://de.enc.tfode.com/%D0%9C%D0%B8%D1%81_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0 … D1%80%D0%B8%D1%8F  
Ето ги и всички имена на мис до сега , ако си направите труда  да ги търсите в гугЪля като изображение ще видите потвърждение на горното ми мнение  Wink

ААААА те я те тази от 2006 намерих  я  Laughing

Лично за мен Жени си остава най-красивата ни Миска , не напразно бе и в десятката и на световния конкурс  Peace

http://images.ibox.bg/2009/01/28/jeni2/519x581.gif  Grinning

Интересно не намирам нейни снимки от тогава ,1995 от конкурса  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 15:37 от Desss

# 674
Калканджиева не ми харесва,това с десятката е една лъжа удобно неуспорвана  от нея.
Няма такива 10-ки това е било някъкъв избор от и м/у всички миски,но един път казано от нея после украсено от пресата и така се получава.Ако някой знае кои са  в 10ката тази година моля да ме опровергае

Общи условия

Активация на акаунт