Звездни компромати-137

• 74 732
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
Такъв отпуснат задник като на Анджелина се получава при адски скоростно отслабване.
Разсеяха ли се слуховете около нея, че отново е бременна?

# 78
# 79
  • 221B Baker Street

точно за нея чета цяла сутрин:)наричат я човешки хамелеон:)

# 80
  Ооо, абонирана съм за нея в тубата,въпреки, че не се интересувам особено от гримиране и техники, уникална е !!

# 81
  • София
Страхотна е просто, много ме впечатли.

# 82
# 83
# 84
Мдаа, незнам само защо постоянно влачи детето в кенгуро, не помня с количка да съм я видяла. newsm78

Ако детето и е като моето - 10 месеца в кенгуру и слинг, сегна в количка чак на година - преди това не можех да я напъхам  Laughing

# 85
  • 221B Baker Street
Мдаа, незнам само защо постоянно влачи детето в кенгуро, не помня с количка да съм я видяла. newsm78
Ако детето и е като моето - 10 месеца в кенгуру и слинг, сегна в количка чак на година - преди това не можех да я напъхам  Laughing
ами с нейния динамичен начин на живот аз мисля,че това е най-удобния вариант Peaceза мен самата бебешката количка никога не е била удобна,за детето пък не знам,минало е през толкова улични дупки и изровени тротоари... Tiredама пък казват,че друсането помагало за храносмилането Winkа и тя не е като нашите майчета - излязат сутрин с детето и докато обиколят всички градинки,паркове и кафенета,то станало пладне... Whistling

# 86
  • София

Деми имам чувството, че не може да се усмихне от интервенциите. Бузите й как неестествено стоят  Confused

# 87
  • Варна
Наум Шопов е починал Sad

# 88
Кристина Агилера

# 89

Общи условия

Активация на акаунт