Ин-витро в Истанбул 6

• 104 115
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Здравейте и от мен момичета, от известно време в мен се оформя решението да отида консултация в тази болница Мемориал и сега като ви чета мисля, че  трябва да го направя лошото е, че незнам как да го финансирам това начинание!Ще трябва да измислся начин ....има ли желание трябва да има и начин!
Пожелавам успех на всички които са в процедури, на бремените мами да са много спокойни и щастливи!Целувки от мен!

# 527
  • София
luce,Честит ви мъжага Hug Hug Hug Да расте спокойно и да не тревожи мама и тати  bouquet

Penkailieva,Силно стискам палци всичко там да мине добре и това да е твоят опит,с резултат поне като на Люси Hug Hug Hug

# 528
Ух, момичета, благодаря на всички ви   bouquet Embarassed
Нашето ембрионче се е разделило на 11 на трети ден и днес благополучно кацна в мама.
Голямо треперене пада, ей! Сега съм се вторачила в клетките на снимката, че не са съвсем еднакви и се чудя има ли някакво значение, ма пусто няма как да го публикувам, а ембриологът ме увери, че качеството е много добро. Идеше ми да го прегърна.
На първия ми опит имах 3 ембриона, най-добрия беше някъде на 6-7 много нееднакви клетки, другите съвсем назад в деленето. На втория опит нищо не се оплоди. Сега съм на почти 42, третият ми опит е първи в Мемориал, отдавам всичко на добрата стимулация, доброто следене и добрата работа на ембриолозите. Скоро се прибираме, тихичко ще чакам теста.

# 529
  • Пловдив
Penkailieva,много окуражаващи вести,дано този опит ти донесе така дългоочаквания резултат.Благодарности за споделеното Hug Hug Hug

# 530
  • София
Penkailieva,  а ние съвсем нетихичко ще се молим борбеното ти ембри да се превърне в сладко бебе.

# 531
Пенче, пази сега бебо, идеално се е разделил и да остане в теб 9 месеца. успех и положителни мисли, говори му/и за да не е само милото.  Hug

# 532
Пенка,страхотно ембрионче,браво.Всичко ще е наред.Радвам се,че споделяш и чакаме след 12дена голямо ЧХГ Hug

# 533
  • Sofia
Люска  Hug Hug страхотна новина! Дано всичко от тук насетне е като по вода!

Пенка  Praynig Praynig Praynig стискам палци!

# 534
Пенка, страхотни новини  Peace Peace Peace Нали знаеш, че едно хубаво ембрионче е достатъчно за да гушкаш сладко бебе след девет месеца  Peace От сърце ти го пожелавам  Praynig Praynig Praynig Praynig

Благодаря още веднъж на всички за пожеланията  Hug Hug Hug

Ние сме добре, корема ми расте, вече усещам бебето по малко. Напълняла съм само с 2 кг, което много ме радва, че са само толкова за сега.

Вчера ходихме да търсим перде за детската стая. Оказа се, че съм ужасно капризна  Embarassed, мъжа ми се хвана за главата  ooooh! Каза, че ако така ще избираме и дрешките, да го предупреждавам няколко дни по-рано преди да тръгнем по магазините да се подготвел психически  Mr. Green Какво да направя като са само с батман, мечо Пух, колите или принцеси. Най-накрая избрах, купихме плат два цвята и като започнах да обяснявам на свекърва ми как искам да ги ушие и съчетае цветове и тя милата  Crazy. Днес ще се виждаме да си кажа по-подробно  Laughing   

На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 535
Момичета, тези инжекции прогестерон, които ви назначават в Истанбул, как да се снабдя с тях? В смисъл , няколко поста напред newsm78 някой беше дал имена и телефони за контакт за лекарства та, мога ли, да се възползвам от тях, не съм пациент на Турска клиника обаче Rolling Eyes

# 536
  • София
Момичета, тези инжекции прогестерон, които ви назначават в Истанбул, как да се снабдя с тях? В смисъл , няколко поста напред newsm78 някой беше дал имена и телефони за контакт за лекарства та, мога ли, да се възползвам от тях, не съм пациент на Турска клиника обаче Rolling Eyes

Aз си ги изписвам от онлайн аптека в Италия, но за целта трябва да имаш рецепта от лекар, написана на английски.

# 537
Дездемона, аз имам две ампули, те са за два дни, за първо време се надявам да те "спасят" Hug Hug Hug
Предлагам ти днес да се видим да ти ги дам (и двете сме от Варна) Grinning Ще ти пиша на лични телефона си.

Ще имаш два дни да се снабдиш с още някоя ампула (искрено се надявам, да нямаш нужда от много) Praynig Според мен по-изгодно ще е да поръчаш онлайн, щом има такава възможност.
Защото иначе трябва някой от семейството да ходи до Турция да купи.

Можеш да ги купиш и от Мемориал, и други момичета са си купували лекарства от там, без да са пациенти на клиниката. Също така можеш и от някоя турска аптека да ги купиш.

Ако ще вземате от Мемориал, ето телефона на МЕХМЕД, но той говори само турски - тел: 00905305211051
За връзка с българската сестра ХЮСНИЕ (говори български) - тел: 00905308278087
Хюсние може да ви послужи за връзка с Мехмед.

Дездемона, от сърце ти пожелавам всичко да е наред и ти стискам палци Praynig Praynig Praynig

Пенка, ще успеете, имай вяра Hug

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 06:55 от Надежда :)

# 538

Aз си ги изписвам от онлайн аптека в Италия, но за целта трябва да имаш рецепта от лекар, написана на английски.

От италианската онлайн аптека продават италианските инжекции Prontogest, които са по 100 мл., трябва рецепта на английски, сканирана и след това изпратена на хартия. Доставката е бърза с ТНТ за 30 евро за 24 часа.

Може и от Чехия, Бърно, от онлайн аптеката на една от големите инвитро клиники, там продават словашките инжекции Agolutin, които са по 60 мл., доколкото знам искат само рецепта по мейла и също ги изпращат много експедитивно с куриерска фирма (хубаво е да се поръчат и инжекции и игли към тях, защото в БГ няма подходящи-това го знам от собствен опит).

Словашките инжекции са по-мазни, изискват затопляне на ампулите и много дебела игла за изтегляне и инжектиране и болят повече (правят бучки по дупето), Пронтогестът е с добавен алкохол и влиза по-лесно  Laughing

Проблемът и в двата случая са рецептите, защото хората в "белите" държави не използват тези парцали, написани на ръка, като при нас.

Изискванията са на Европейския съюз и са следните-рецептата да е издадена от правоспособен лекар, който има право да изписва такива лекарства (т.е. гинеколог не може да изпише лекарства за сърце, например), да е ясно написано името му/й, номерът, адресът (вкл. телефон, ако аптеката иска да се свърже с него да потвърди лекарството и дозата), трите имена на пациента, лекарството, дозата, количеството. Аптеките са длъжни да изпълнят тези изисквания.
АПТЕКА В ЕС НЯМА ПРАВО ДА ОТКАЖЕ ЗАКУПУВАНЕТО НА ЛЕКАРСТВО, ПРЕДПИСАНО ОТ ПРАВОСПОСОБЕН ЛЕКАР ОТ ДРУГА СТРАНА ЧЛЕНКА НА СЪЮЗА, АКО СА СПАЗЕНИ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА РЕЦЕПТАТА.

За съжаление при нас болниците (лекарите) и аптеките са 1) прекалено свързани един с друг, и 2) докторите не са склонни да приемат желанията на пациентите.

Дезди, в твоя случай може би е най-лесно и удобно да се пробваш да се снабдиш от Турция или Румъния (не знам там дали има прогестерон на инжекции и как се казва). Също така е добре да си изследваш прогестерона, за да се види дали Утрогестана и Дуфастона не са достатъчни и имаш нужда от инжекции.

За инфо на всички момичета пускам адресите на двете аптеки-италианската и чешката.

http://www.farmaciacerati.it/index_eng.asp

http://www.pharmawell.eu/about-us/en

# 539
Момичета  Hug благодаря ви, че се отзовахте от сърце  bouquet Живи и здрави да сте  bouquet Сдобих се с цели 5 броя  Crazy Турски ... Шарки лошото е, че аз нямам рецепта и няма как да си ги изписвам отникъде онлайн newsm78
Наде, Геновева    bouquet  bouquet  bouquet
Чудя се, като са толкова добри и в пъти по-полезни от изписваните нам Утрогестан/Дуфастон, защо не ни ги изписват и тук newsm78, едва ли е само оправданието, че не се внасят е БГ Thinking Стискам палци на всички  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт