АВГУСТинчета с палави ръчички, не спират да правят белички.....тема №31

• 55 119
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Честит рожден ден на моето малко прекрасно момиченце! Да ми е жива и здрава!

Честит рожден ден и на Анди! Да расте здрава и много обичана!   bouquet

# 361
Честит рожден ден и на моето пораснало щастие!  newsm59

Почерпете сееее

Честит рожден ден и на Дарито!
  newsm67 Да е живичка и здравичка и както досега чаровна, бърборива и забавна! Гери, весел празник на семейството ви!

Адски съм щастлива, че днес успях да съм си вкъщи сутринта, да си поздравя детенцето и изпратя на ясла!  Heart Eyes Мога и спокойно да тичам по приготовления за празненството следобед в яслата, а довечера и вкъщи. А представете си, утре аз ще я заведа сутринта на ясла - за първи път откакто ходи. Никога до сега не съм имала тази възможност.  Simple Smile

Хариелка, не съм влизала няколко дни и искам да поздравя на патеричка и твоето прекрасно момиченце!  newsm67  Да е жива и здрава и все така прелестна и засмяна!   bouquet Hug

# 362
  • Кърджали
Честит рожден ден на Елена, Анди и Дари!  Нека са живи и здрави, усмихнати и щастливи!

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 11:33 от Aлекcандрa

# 363
  • София
Днес моето мило Еленче Става на 3 годинки  bdbaloni baloni baloni

Чувствайте се виртуално почерпени, защото нямам предства как се качва снимка тук  Blush

Честито и на астралните близначета, да са живи и здрави, и много щастливи Simple Smile

# 364
No4ko, не съм знаела, че и твоето детенце е родено на тази прекрасна дата  Grinning и ни е астрално сестриче.  Heart Eyes Да ти е жива и здрава Еленка и много весел празник!   ura  cook

# 365
  • София
Честит рожден ден на рожденниците. Да са здрави и много щастливи. Пожелавам им най-вече много здраве. Весело изкарване на празника на всички. newsm59 Tada baloni happy bd

# 366
Честит рожден ден на Анди, Дарито и Еленка!
Да са много здравички и послушни, весели и лъчезарни Hug
Янче, Гануши, Ночко, честит празник на семействата ви Hug
 newsm59 nbirthday Tada

# 367
Честит празник на всички рожденици! ДА са живи и здрави и да радват семействата си!

# 368
Честит празник на всички, които пропуснахме до сега. При нас е лудница. Пак имаме много гости и пак ще се побърам с предстоящия Рожден ден. Аз уж нямаше да правя РД с деца, а пък то стана една луница не е за казване - сдърпах се и с ММ по този повод, но нищо ще ни мине и на двамата - важно е детето да е ХЕПИ. Няма да мога де се включвам редовно да ви поздравявам, затова от сега пожелавам на всички августовски слаадурковци един незабравим празник и много, ама много весело детство. .

# 369
  • София
Честит рожден Ден на трите принцеси - Дари, Ели и Анди!!! Да са много здрави, щастивили и обичани.
Честит Рожден ден и на прекрасната София малко със закъснение.

Да са живи и здрави всичките дечица от прекрасната ни темичка Simple Smile

Аз подготвям купон в неделя в Ст Загора - на двора ще има барбекю за възрастните и лакомства за малките. Ще правя самА тортата и най-сетне ми се избистри идеята за украсата й. Което доста ме притесняваше до сега.

Иначе подаръци купихме вчера - тротинетка е основния. Има всякакви колела, обаче така и не измислихме нищо друго с мъжо. То магазините са претъпкани с играчки, а малчо също има много .... та това измъдрихме накрая.

Весело празнуване на всички Simple Smile

Явно или сте по морето или много работите Simple Smile

# 370
  • София
Благодаря на всички за пожеланията Simple Smile   bouquet

Ние й купихме дъска - черна за тебешири и бяла за маркери, от ИКЕА, и дървено легло за кукли. Днес ще празнуваме в едно заведение с детски кът отвън. Искахме в парка, но повечето й приятелчета заминаха на почивки и при баби и няма смисъл, ще сме повече възрастни. Но поне ще получи подаръци. Надявам се да й е весело.

Яна, днес сме и ние, да. В началото ни пишеше в темите на първа страница, но понеже никак не бях от редовните и така...  Hug

Честити на всички сладки августинчета реколта 2009  Hug

# 371
  • Sofia
Здравейте, мамета!
Ние бяхме една седмица в Кюстендил и не успях да вляза точно на деня да ви почерпя виртуално за празника на порасналото ми момиченце. Благодаря на всички ви за поздравленията!  Hug
Изкарахме рождения ден в Кюстендил много весело и приятно. С всяка изминала година дечицата все повече осъзнават какво се случва на този ден и вече го приемат като техен празник.  Laughing

Честит рожден ден днес на Дария, Андреа и Елена (не мога да си позволя да не изпиша тези красиви пълни имена)! Да растат много много здравички, весели, усмихнати и щастливи деца, да радват близките си и да имат успехи навсякъде и във всичко!!!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
Честит празник, мили родители!   bouquet   bouquet   bouquet

Честити минали рождени дни и на дечицата, които съм пропуснала!  newsm59

Шайнче, Белослава е станала разкошна малка дама! Направо онемях, като я видях, сравнявайки я с бебето на Приморско, което беше.  Laughing  Laughing Колко се е променила, пораснала, истинска хубавица..., а колко хубава има да става ощееее... Зор да му е на тате...  hahaha  hahaha Разцелувай малката красавица от нас.  Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 16:29 от Hariela

# 372
Честит рожден ден на красивите ни госпожици София (с леко закъснение, за което се извинявам) Андреа, Дария и Елена-да са все така красиви,усмихнати,лъчезарни, умни и щастливи малки дами, да носят много радост и щастие на семействата си.Пожелавам ви весел празник на всички, а децата да са най-щастливите на света в този ден  newsm59 newsm67  bigdance2

При нас няма нищо ново-ходим с Али по разходки, на мен все по нагорнище ми идва ходенето и честичко се предвижваме с колата. Оглеждаме в детските магазини за кошарки и разни такива нещица, да си харесаме и така.
Баба й и дядо й ще ходят от понеделник на море и искат да я вземат при тях, или по точно да им я закараме по някое време, и аз се чудя дали да не останем с нея там за няколко дни  Rolling Eyes. Обаче вече съм в деветия месец и ме е шубе да не  тръгна да раждам там и съм много раздвоена какво да правя newsm78-хем ми се иска и аз да се поразнообразя на така обичаното от мен море, хем пък....

# 373
  • На плажа
Честит рожден ден на трите прекрасни принцеси Анди, Елена и Дарето

Да са ви живи и здрави красавиците и много лъчезарни.Весел празник с много усмивки и подаръци

Ганушке не се включваш хич напоследък,даже и във Фейса не те засичам.Как е Дарушка,дай някоя снимка  Peace
Хари просто е невероятна,наистина е принцеса сладката София  Hug Heart Eyes

# 374
  • Бургас
Честит трети рожден ден на принцеските Дари, Анди и Елена! ДА са живи и здрави, да радват мама и тате и да растат весели и безгрижни!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  bigdance2  ura

Кога, кога се изнизаха тези цели три години, кажете ми! Като пясък падащ из шепа......

Общи условия

Активация на акаунт