Лондон - 3

• 72 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Малко е объркано. Тръгваш от Гетуик, а коя е крайната ти цел?

# 556
 Embarassed така се и чувствам Simple Smile 1Tait Roud

# 557
хващаш влака от Гатуик и слизаш на Ийст Кройдън, там си хващаш такси и отиваш до   1Tait Roud

Можеш и пеша ....

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 22:53 от Troy

# 558
Предстои ми пътуване до Лондон в края на ноември за една седмица. Оказа се голям проблем избора на хотел. Подхвърлиха ми идеята за хостел в центъра на Лондон. Ние сме трима- аз, мъжа ми и дъщеря ни, която е почти на 16 . Офертата много ме изкушава, за четворна стая цената е супер. Има ли някой отзиви за Barkston Youth Hostel?

# 559
Валя005, отзиви за хостели и хотели винаги проверявам в трипадвайзор.
Ето за въпросният хостел:
http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g186338-d1462348-Revie … ndon_England.html

Азиа_asia, мерси за споделените впечатления.

# 560
benson 10 благодаря за отговора, но отзивите май никак не са добри. Моля препоръчайте ми непрентенциозен хотел или хостел във възможно най-централната част за до 400 евро за 6 нощувки. Благодаря предварително на всички, които споделят нещо.

# 561
лично аз не вярвам много на трипадвайзора, мненията според мен не са безпристрастни, рядко или почти никоге не ми е съвпадало впечетлението с това което пишат там нито за хотелите нито за заведенията.

Евтин хотел на хубаво място -ето този http://www.londonbudgethotels.co.uk/,без претенции, индийци са мениджърите,полякини в кухнята,само отвънка е бритиш, но те или са китайци или индийци хотелиерите,последните са за предпочитане според мен.Локейшъна е супер удобен,цените около 65-70 на вечер със закуска,аз бих го класирала като непретенциозен,достатъчно чист двузвезден хотел,стаите са големи,баните и мивките са като за джуджета,индийците са достатъчно услужливи и вежливи.с една дума  -става. Peace

много интересно (и малко смешно ) е прибирането на конните гвардейци в 4 следобяд,имат си ритуал а дотогава са пред horse guard и конете(горките) понасят всички туристи които искат да се снимат с тях
магазина на m&m си е цял музей,невероятно е каква индустрия са направили от няколко бонбончета,заслужава си посещението и шопинга

магазина на twining's си е маст както и бара в криптата под st martin in the fields(times sq),има най-вече местни което е знак че кухнята е добра

от tate modern  на нивото на заведенията има страхотна гледка вечер,даже по-добра от окото.
музеите не бива да се пропускат - в тях няма почти нищо бритиш,но са гратис и са много интересни,вкл на шерлок холмс(той се плаща).

# 562
Здравейте,
и аз имам едно питане. За колко часа би било най-удачно да си резервирам изибъс ако полета ми излита от Лутън в 21:55?
  bouquet

# 563
Зависи къде живееш и от къде ще го хванеш буса и по кое време?

# 564
Аз именно тота питам.. В колко да си хвана автобуса от Викториа стейшън. ако полета ми излизата в 22 и 55?
П.С нямам представа в колко трябва да съм на летището

# 565
Аз именно тота питам.. В колко да си хвана автобуса от Викториа стейшън. ако полета ми излизата в 22 и 55?
В сайта на easybus има часове на тръгване и пристигане. Прецени си дали да си на летището 2 часа преди полета или малко по-рано.

# 566

Аз бих гръгнала около 19 часа, но аз не обичам да бързам и да пристигам в последния момент.

Здравейте,
и аз имам едно питане. За колко часа би било най-удачно да си резервирам изибъс ако полета ми излита от Лутън в 21:55?
  bouquet
ПП Полета в 21,55 ли е, или в 22,55??

# 567

Пътят от Виктория до Лутън е малко по-кратък от час и половина. На летището трябва да си 2 часа преди полета. Вземи си билет, който да е 3 часа и половина преди полета. Ако излиташ в 22:55 - билет с час най-близък до 19:30.

# 568
Полета е в 21:55. А в сайта на изибъс Виктория Бък РД или както е обозначено е Виктория стейшън, нали?
Благодаря на всички за изчерпателните отговори по-горе. В голяма помощ сте   bouquet

# 569
Полета е в 21:55. А в сайта на изибъс Виктория Бък РД или както е обозначено е Виктория стейшън, нали?
Благодаря на всички за изчерпателните отговори по-горе. В голяма помощ сте   bouquet
Victoria Buck. Palace Rd.
Сега се сетих- скоро купувах билети за декември. Направи си акаунт в сайта предварително. Когато тръгнеш да плащаш, първо те изхвърля (поне така беше преди 2 седмици - някакъв бъг). Когато повториш заявката, те пуска да платиш, обаче цената на билета вече е скочила. След ден-два се връща отново ниската цена.
Затова - като избираш час за пътуване, посочи произволен, който няма да ти трябва. След това, като трябва да повториш операцията, си посочи твоя си час.
А може и да е оправен бъга вече, знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт