Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 391
  • 3 380
  •   2
Отговори
# 2 460
Здравейте, миналия месец трябваше да ми дойде на 17.03 но закъсня и си направих два теста през 3 дни и двата бяха положителни с втори бледи черти но на 29.03 ми дойде. Беше много по-болезнен от обичайното продължителността му беше нормална както всеки път. Този месец трябваше да ми дойде на 26.04 но пак ми закъсня МЦ дойде ми на 28.04. Та се чудя възможно ли е да съм в цветна бременност и кога най-рано мога да си направя тест
Аз мисля, че миналия месец си била бременна, но си направила мисед в ранна седмица.

# 2 461
  • София
Това не е мисед, а по-скоро биохимична или спонтанен.

# 2 462
Аз бях в същото положение преди 4-5 месеца, а в листа, който ми даде лекаря пише мисед, въпреки че нямаше нужда от кюртаж и всичко мина като цикъл, но доста по-болезнен.

# 2 463
Това не е мисед, а по-скоро биохимична или спонтанен.

Ако е спонтанен не трябва ли да има кръвоизлив и болките да са много по-силни ?

# 2 464
  • София
Нали така написа - че е бил по-болезнен цикълът тогава.

# 2 465
Нали така написа - че е бил по-болезнен цикълът тогава.

Да,но аз си мисля че  при спонтанен  аборт болките са нетърпими поне така са ми разказвали

# 2 466
  • София
missed (мисед) е аборт, в който няма кървене, но ембриона е спрял да се развива.

Когато има кървене е спонтанен.

Имала съм спонтанен аборт и болките бяха 1 ден и то като болезнения ми 2-3-ти ден от нормален цикъл, нищо повече кой знае какво. Аборта беше в 6-та седмица

# 2 467
Когато организмът отхвърли бременността преди да може да се потвърди с ехограф, е биохимична бременност. За нея доказателство е само положителен кръвен или уринен тест.

# 2 468
  • София
Здравейте пак от мен.. Съжалявам, че нахълтвам така.
Вчера имах положителен тест за бременност с ясна, но бледа розова чертичка 4 дни преди да ми дойде МЦ.
Днес имам кафеникаво зацапване.... Много ми е притеснено...

# 2 469
Може да е имплантация. Simple Smile
Засега си чакаш закъснение  , няма какво да направиш.
Успех!

# 2 470
  • София
ето го и теста 3 дни преди М.

# 2 471
  • Бургас
Дарме, стискам ти силно палци! Моят беше подобен, ден преди закъснението.

# 2 472
Може да е имплантация. Simple Smile
Засега си чакаш закъснение  , няма какво да направиш.
Успех!

Имплантацията се случва преди положителния тест, тъй като чак след имплантацията започва да се произвежда ЧХГ. Няма как да имаш положителен тест без да се е имплантирала оплодената яйцеклетка.

# 2 473
Мда , но имплантацията не е само един миг , оплодената яйцеклетка се загнездва дълбоко  в ендометриума и е нужно време. Момичето казва , че  е кафеникаво , което значи ,  че е старо и пак би могло да е от състояла се вече имплантация Wink
Не казвам , че е такова , но би могло.Естествено и да маркира МЦ не е изключено, но дано да е другото.
При доста жени(мен вкл. ) има такова имплантационно кървене около датата на МЦ при Б.

# 2 474
  • София
Пуснах си ЧХГ, понеже имам предистория с една извън маточна.
Първи ден на последен М. 04.04.2018 - днес чхг-то ми е    57.85   mIU/ml Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт