Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 487
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 640
# 2 641
Ще си направя след 48 часа отново и ще пиша. Дано всичко се развива нормално. Не смея да се зарадвам още с тези ниски стойности.

# 2 642
Coco, стискам палци! 🤞🏻 А друг тест след този прави ли? Дали пък не се е наситила чертичката?

# 2 643
Да, сутринта, преди да отида на кръвен, си направих още един шуър чек и чертичката вече беше ясно видима. Е, не толкова наситена, колкото контролната, но доста категорично.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 18:54 от Coco

# 2 644
Да, сутринта, преди да отида на кръвен, си направих още един шуър чек и чертичката вече беше ясно видима. Е, не толкова наситена, колкото контролната, но доста категорично.
Това ми се струва добър знак Wink Хайде дай Боже и ЧХГ-то да го потвърди. Ако си го снимала, ако искаш го качи.

# 2 645

Това ми се струва добър знак Wink Хайде дай Боже и ЧХГ-то да го потвърди. Ако си го снимала, ако искаш го качи.
Ето линк: http://prikachi.com/images/574/9351574P.jpg

# 2 646
ЧХГ което имаш е като за преди закъснение обаче .Сигурна ли си ,че знаеш кога ти е била О .

# 2 647

Ето линк: http://prikachi.com/images/574/9351574P.jpg
По-наситена е от Престото, да. Изчакай спокойно да направиш и втория кръвен, той ще си покаже как се развива. Късмет и да е тлъсто чхг-то 🍀

# 2 648
Здравейте момичета според вас какво показва този тест ? Не мога да му вярвам нещо ! Благодаря

# 2 649
Има тънка 2ра черта 🙂. Сутринта направи нов.

# 2 650
Здравейте виждате ли бледата черта? Утре съм на кръвен, дано да е станало.на 16-ти ден от цикъла имах фоликул с 14 мм.
Докторката ми каза да действаме седмицата след прегледа и, че до два дена ще съм в овулация.Утре съм на кръвен. От прегледа до сега са минали 17 дена.

Имам две неуспешни бременности до сега. Стискайте палци ☺

# 2 651
Здравейте виждате ли бледата черта? Утре съм на кръвен, дано да е станало.на 16-ти ден от цикъла имах фоликул с 14 мм.
Докторката ми каза да действаме седмицата след прегледа и, че до два дена ще съм в овулация.Утре съм на кръвен. От прегледа до сега са минали 17 дена.

Имам две неуспешни бременности до сега. Стискайте палци ☺
Аз виждам ! Успех !

# 2 652
Кръвният се оказа + 95.30 ☺😍 дано всичко да е добре този път . Пожелавам на всички съвсем скоро да видите две чертички ❤❤❤

# 2 653
  • София
Мили дами,

Осмелявам се и аз да Ви пиша.
Направила съм до момента четири теста за бременност.

Закъснява ми точно с десет дни - трябваше на 15 юни да ми дойде месечният цикъл.
Притеснена и объркана не знам какво се случва - на единият тест ту лентата е малко по-ясно изразена от другите, вероятно защото бе направен сутринта, а на другите по-бледа, тъй като през деня съм си ходила до тоалетна често.

Има ли някакъв шанс колкото и бледа да е втората черта, това да НЕ означава бременност.
Притеснявам се, тъй като толкова се зарадвах и свиквам с идеята, а ако се окаже, че няма нищо, не знам какво ще правя..

Благодаря Ви.

Поздрави,

# 2 654
  • Стара Загора
Мили дами,

Осмелявам се и аз да Ви пиша.
Направила съм до момента четири теста за бременност.

Закъснява ми точно с десет дни - трябваше на 15 юни да ми дойде месечният цикъл.
Притеснена и объркана не знам какво се случва - на единият тест ту лентата е малко по-ясно изразена от другите, вероятно защото бе направен сутринта, а на другите по-бледа, тъй като през деня съм си ходила до тоалетна често.

Има ли някакъв шанс колкото и бледа да е втората черта, това да НЕ означава бременност.
Притеснявам се, тъй като толкова се зарадвах и свиквам с идеята, а ако се окаже, че няма нищо, не знам какво ще правя..

Благодаря Ви.

Поздрави,

Можеш ли да пуснеш снимка на тестовете?
Според мен си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт