Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 492
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 420
Момичета и моята чертичка беше меееега бледа а съм била бременна на 1 месец (теста беше направен след 15 дена закъснение). Дори лекарят ми ееееедва успя да види нещо (Според мен направо не видя, а си измисли Grinning ) Според доки аз съм от жените с "пара-овулация" т.е. няма фиксирана дата.

# 421
Здравейте, дами! И аз изчетох доста неща по темата и се реших да попитам. След използване на противозачатъчни с мъжът ми се решихме да опитаме за бебче. Тъй като цикълът ми закъсня след спирането им отидох на лекар - перфектно здрава но с леко омързеливени яйчници. Взех витамини и цикълът ми дойде. Направихме опити и зачаках - трябваше да ми дойде на 16.04.+- няколко дни, защото при мен никога не е било точно на датата. Но след 10 дневно закъснение нищо не стана и си направих тест шуър чек. На 20 минута се появи бледа втора черта, но тъй като беше след 10тата минута изчаках още няколко дни и на 15 дни закъснение си направих вискочувствителен тест. На третата минута отново се появи бледа чертичка, с една идея по-ясна от предния тест, но видима за мен и мъжа ми. През това време започна много силен световъртеж, гадене и главоболие. И спя по 25 часа Simple Smile Та, въпреки първия странен тест и втората бледа чертичка, има ли възможност да говорим за бременност? Благодаря предварително за отделеното време!

# 422
Здравейте, дами! И аз изчетох доста неща по темата и се реших да попитам. След използване на противозачатъчни с мъжът ми се решихме да опитаме за бебче. Тъй като цикълът ми закъсня след спирането им отидох на лекар - перфектно здрава но с леко омързеливени яйчници. Взех витамини и цикълът ми дойде. Направихме опити и зачаках - трябваше да ми дойде на 16.04.+- няколко дни, защото при мен никога не е било точно на датата. Но след 10 дневно закъснение нищо не стана и си направих тест шуър чек. На 20 минута се появи бледа втора черта, но тъй като беше след 10тата минута изчаках още няколко дни и на 15 дни закъснение си направих вискочувствителен тест. На третата минута отново се появи бледа чертичка, с една идея по-ясна от предния тест, но видима за мен и мъжа ми. През това време започна много силен световъртеж, гадене и главоболие. И спя по 25 часа Simple Smile Та, въпреки първия странен тест и втората бледа чертичка, има ли възможност да говорим за бременност? Благодаря предварително за отделеното време

Има ли бледа чертичка в указаното време има бременност!Може овулацията да ти се е изместила и да е била по късна затова и чертичката да е по бледа при такова закъснение.Може да отидеш на лекар поне да потвърди бременността!Желая ти успех и леко бременеене!  bouquet

# 423
При мен и бледа чертичка имаше, и отрицателен тест даже, а резултатът е вече на годинка. Кръвният тест е най-точен, иначе всичко е възможно...

# 424
Здравейте момичета.В коя седмица ходихте на лекар за установяване на бременност?
На мен последната ми менструация беше на 5.04 след закъснение направих 2 теста положителни,но си мисля не е ли още рано за лекар?

# 425
  • Sofia
Изчакай седмица от закъснението за плоден сак, а ако искаш направо и сърчице да чуеш- около 2 седмици Peace

# 426
Изчакай седмица от закъснението за плоден сак, а ако искаш направо и сърчице да чуеш- около 2 седмици Peace
Благодаря ти за бързия отговор!

# 427
Момичета, вече имам чувството, че полудявам. Отидох на лекар, но човекът каза, че още е рано и нико не се вижда. Затова ме помоли да отида след седмица, което е утре, за да ме види с по-чувствителен видеозон, като тази сутрин трябваше да си направя отново тест. Шуърчек отново с много бледа втора чертичка в указаното време. Вече минаха три седмици и оторе от закъснението. Не трябва ли след толкова време да се насити вече и да се вижда по-добре ако има бременност? Това междинно положение е доста изнервящо! Simple Smile

# 428
  • Враца
 Пусни ЧХГ и след 48 часа го повтори. Не е възможно с 3 седмици закъснение нищо да не се види, а още по - малко да не се насища чертата. С резултатите отиди при лекаря си

# 429
Ворона, наистина при 3 седмици закъснение би трябвало да се е наситила чертата, но ти казваш, че не знаеш кога точно е била овулацията, така че можем само да гадаем на този етап.
Все пак е добре да обърнеш внимание на лекаря си, за да изключите варианта за извънматочна бременност.
Успех и да пишеш какво е станало.

# 430
Вече си записах час при друг лекар, защото този, при когото отидох, реши че няма време да ми обърне достатъчно внимание тогава и след като обясних, че овулацията ми постоянно се  измества, набързо заключи да изчакам още седмица и да отида в частния му кабинет...Така че в петък съм на друг лекар. Дамата ме посъветва да направя още два теста през 48 часа и в петък при нея за ехограф и евентуарно кръвен тест. Вчера направих първия тест и чертичката е още по-наситена и си е там, вече я виждам спокойно, но е по-бледа от контролната и затова не бързам със заключенията. Утре правя втория тест и в петък сутрин вярвам че прегледа ще покаже. Или овулацията ми доста се е изместила, което няма да й е за първи път, или просто има друга приичина, ще видим. Безкрайно благодаря на всички Ви, помогнахте ми в много труден период. Пожелавам Ви всичкото щастие на света!:)

# 431
Аз отидох на лекар 3 седмици след закъснението и НИЩО не се видя. Чертичката ми беше бледа и не се насити много. Лекарят не беше сигурен какво вижда, защото нищо не се виждаше и матката ми си беше нормална. Посъветва ме да отида след три седмици и бебо беше вече на 7 седмици и 4 дена. Сега си мърда постоянно.

# 432
Втората черта колкото и да е бледа си е знак за бременност. При мен също беше бледа а сега съм в 12-та седмица.

# 433
При мен също беше бледа чертичката и толкова се колебаех но като не ми дойде на следващия месец МЦ само си викам има нещо. Защото винаги съм имала проблеми с МЦ и резултата вече е налице един малък "мъж" в 26 г.седмица .Така че успех ти пожелавам. Hug

# 434
Здравейте, исках да попитам някоя от вас имала ли е случай в първите дни от закъснението да има отрицателен резултат на теста, а да е била бременна? Питам защото съм 5ти ден от  закъснението, на другия ден когато трябваше да ми дойде си направих тест и беше отрицателен. Започнаха обаче да ме болят гърдите и особено зърната, станаха много чувствителни и са подути. Смятам да си направя втори тест на седмицата от закъснението за по-сигурно. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт