Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 430
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 585
  • София
много се радвам, че сте видели сакче. Ако бледата черта на теста беше вярна и сочеше намалящо чхг може би нямаше да се види сак дори или поне лющене на лигавицата или отлепване!
Бъди опитимистична както са те съветвали, това ще е твоята коледна изненада! Вярвай! И ще следя с интерес другата седмица какво ще каже лекаря ти!  bouquet  Hug

# 586
  • София
много се радвам, че сте видели сакче. Ако бледата черта на теста беше вярна и сочеше намалящо чхг може би нямаше да се види сак дори или поне лющене на лигавицата или отлепване!
Бъди опитимистична както са те съветвали, това ще е твоята коледна изненада! Вярвай! И ще следя с интерес другата седмица какво ще каже лекаря ти!  bouquet  Hug

Благодаря! И сакче, и жълто тяло. Дано да е живо Simple Smile

# 587
-=Деси=-, стискам палци всичко да е наред и на следващия преглед да видите туптящо сърчице!

# 588
  • София
-=Деси=-, стискам палци всичко да е наред и на следващия преглед да видите туптящо сърчице!

Благодаря много!

# 589
Деси, приемаш ли утрогестан- питам защото ако не приемаш, може да пуснеш прогестерон и да видиш как е- при мен това е било винаги най-верния показател как се развива б. Почне ли да пада, става ясна работата, увеличава се, има голям шанс всичко да е ок  Simple Smile което ти и пожелавам  bouquet

# 590
  • София
Деси, приемаш ли утрогестан- питам защото ако не приемаш, може да пуснеш прогестерон и да видиш как е- при мен това е било винаги най-верния показател как се развива б. Почне ли да пада, става ясна работата, увеличава се, има голям шанс всичко да е ок  Simple Smile което ти и пожелавам  bouquet

Благодаря!
Нищо не приемам. Честно казано, изобщо не съм наясно как стоят нещата с нормална бременност. Имам инвитрово дете, там ни следяха много изкъсо - прегледи и изследвания през 2 дни, шепи хапчета, глобули и какво ли не. Сега лекарят ми каза само да чакам следващия преглед, нищо повече. Във вторник на своя глава ще пусна кръвна картина, урина и ТSH.

# 591
Деси и аз мисля, че е добре да пуснеш ТСХ и прогестерон, освен това следиш ли как нараства ЧХГ-то, пусни 2 кръвни през 48 часа. Стискам палци!  Hug

# 592
  • София
о, при предишни аборти и без да приемаш утрогестан е малко рисково според мен...
Права е Вили като казва, че е хубаво да изследваш прогестерон и TSH - ако е ниско да си добавяш прогестерон с утрогестана

# 593
Приемала съм прогестерон и при мен лично само удължи края и се проточи, ако няма отлепване някакво, не препоръчвам да се приема и лекари са ми го казвали това.
За ТСХ е различно, там ако почне да се вдига си трябва медикаменти.

# 594
  • София
С ТСХ  сигурно има проблем, имам възел, така че при всички положения ще се видя с лекар.
С другите лекарства мисля да изчакам, и без това предишните пъти не ми помогнаха.
Благодаря, че сте толкова загрижени! Hug

# 595
  • Пловдив
Blue  аз нямам отлепяне ,но пия утрогестан от 6г.с. и то 3х2 таблетки и слава Богу всичко е наред ,като изключа зацапването и болките.
ТСХ ми е Ок ,но антителата ми са леко високи.
Деси защо не направиш консултация при деуг лекар?

# 596
Deer, утрогестана в твоя случай е превантивен тогава, явно заради зацапването. По всяка вероятност и без него биха били същите нещата, но и аз лично ако има зацапване не бих рискувала да проверявам какво би било ако не го приемам. Мисълта ми беше за случаите, когато няма индикации, че смисъл няма от него, само закрепяме нещо, дето няма смисъл да се крепи.

# 597
  • София
за мен наличието на аборти в минало време е достатъчна причина да си поискам утрогестан.
Дори и да помогне, няма да навреди, по-вероятно е да помогне.

Аз също приемах утрогестан, при мен има СПКЯ и доказана прогестеронова недостатъчност, но при мои притятелки без индикация за проблеми пак е изписван, по-добре да се подсигури човек, аз поне така разсъждавам.

# 598
  • София
Направо не знам какво да правя.... Физически не можем да имаме деца по естествен начин, но в момента това е факт. Ще ми е най-спокойно да отида в клиниката, но там веднага ще ме включат на инжекции и хапчета, за да се презастраховат. От друга страна, ако имаше нещо, вече да съм изкървяла, но не е гаранция, че и лекарствата няма да навредят, уж го водят нормална бременност.
Ще взема да почакам - каквото има да става - ще стане, ако не друго, то поне имам опит Simple Smile

# 599
  • София
-=Деси=- - ако имаш някакъв проблем, който дори и със презастраховане може да се реши с инжекции и т.н.т. и това може да даде надежда за тази бременност - отиди! По-добре да си направила всичко възможно, отколкото не и после да съжаляваш! Не искам да ти прозвучи лошо, но ако знам че имам някакъв проблем и ми се е случило чудото да забременея, ще се подложа на всичко дори да ми гарантира поне 2% спокойствие.
Ти си решаваш, малко оспамихме и темата, но помисли, ако трябва консултирай се с доктора ти и помислете над това, кое е най-доброто в случая!

Не съм запозната с проблемите ти, ти знаеш най-добре!

Общи условия

Активация на акаунт