Втора бледа черта на теста за бременност?

• 530 879
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 825
  • София
janin4eto_87 - нямам за цел да спорим... наистина... Peace
 Но това малко ми звучи невъзможно...
Би било възможно само ако си била с много много ранна овулация, нещо от типа на 7-10ден от МЦ.  newsm78

# 826
  • Sofia
Цикълът ми е 28 дни и овуто с третото дете ми беше рано, иначе е около средата. Ходила съм на лекар с 3-4 дни закъснение и се е виждала точка, колкото да се потвърди, че не е извънматочна бременност. Вече за ембрионче вътре, сърдечна дейност съм чакала по 10-14 дни след първоначалното потвърждение Simple Smile

# 827
  • София
За 3-4дни съм по-съгласна, може евентоално да се види малко сакче с доста въображение или по-скоро струпване нан клетки може би.
Но това няма значение, ако жената няма търпение, може и на 5-6ден закъснение да отиде, може и на 3-4 ден да отиде, въпроса е да се види нещо, а не някоя лекарка да й каже, че бременност няма и да я притесни излишно, че може да е извънматочна или въобще да не е бременна, а тестовете да са фалшиви, както масово се случва!   #Crazy
Две мои притиятелки едва не им направиха лапаро да махат извънматочна, а то просто беше рано да се види все още!

# 828
Здравейте момичета. Аз вече имам + тест и след закъснение от 6дни отидох на лекар и не се видя нищо на вътрешния видеозон много се притесних. И от три дни имам някакво жълто кафеникаво течение като сопол обадих се на лекарями и ми записа час за в петък и каза да не се притеснявам. Но аз неспирам да мисля за това. Много се страхувам да не стане като предния път пак аборт. Моляви ако знаете нещо кажете. Изчетох всичко в интернет а съм готвачка и гледам да се пазя но направо ще откача

# 829
  • София
ако си имала по-късна овулация е възможно да не се вижда.
Попитай доктора ако пак не се види да пуснеш кръвни изследвания.

# 830
Така ще направя. Дано всичко да е наред че не искам пак да се повтаря кошмара

# 831
  • София
ами ако искаш ходи сама да се изследваш, ако всичко е наред, това ще ти даде доста успокоение.
За кръвното изследване не се изисква направление или нещо, просто отиваш и казваш, че искаш бета чхг.
Правят се 2 изследвания през 48ч и ако нивото достигне около 1000 или малко отгоре, сакчето вече ще може да се види на хубав ехограф вагинален.

Късмет и дано този път имаш успех до финала!  bouquet

# 832
Иначе ето я моята бледо розова чертичка, на реално я виждам доста по добре... Днес е денят в който трябваше да ми дойде, но мисля да изчакам 2-3 дни още да видя ще става ли по наситена чертичката и да отида на АГ. http://prikachi.com/images.php?images/310/8737310Z.jpg

# 833
  • София
има си чертичка да  Party

# 834
Здравейте.в четвъртък ходих на лекар защото ми зацапа малко кръв и се видя плодно сакче. Изписа ми утрогеста 2х3 и prednacare. И каза да отидо пак на 18. Имате ли мнение за тези лекарства?

# 835
Хол,честито  bouquet Лека и безпроблемна до финал!
Утрогестана го изписват при кървене,а Прегнакеър е витамини за бременни.Приемай отделно и Фолиева киселина,защото е много важна през първите три месеца  Peace Вземи си и Но шпа,и приемай при болки и контракции,те успокояват мускулатурата.
Дано всичко е наред  Hug

# 836
Благодаря  Hug само че доктора ми каза ако съм искала да спра фолиевата защото в Тези витамини имало а предната ми бременност пих други някакви витамини и фолиевата. Ще взема да си пия и фолиевата.

# 837
Аз знам,че трябва да се пият отделно,въпреки че ги има  Peace Но ти ако искаш послушай лекаря си  Peace
Нека и другите момичета да изкажат мнение Simple Smile

# 838
Момичета случайно да знаете кига запичва да действа утрогестана,че го пия 2х3 от четвъртък а пък за сега невиждам някакъв резултат. Даже май и се по усили.

# 839
  • София
Той е с натруване. За 2-3дни вече се увеличава в организма. Продължавай го и ако се наложи - лекар!
Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт