Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 598
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 370
Аз май трябва на офталмолог да отида!
😆😆😆
Никакви черти не виждам.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 16:59 от DucaMF

# 2 371
  • Ловеч
Аз май трябва да офталмолог да отида!
😆😆😆
Никакви черти не виждам.
аз също

# 2 372
Хахах, то тя едва се вижда. За да я убедя, просто й демонстрирах как аз като не-бременна като го направя, ще се види същото. 😀

# 2 373
Не сте прави да се държите подигравателно . На снимка е едно на живо е съвсем друго. Не може и двата ми теста да са с изпарителни при положение че на живо чертите се показват в оказаното време и розовеят.

# 2 374
  • Ловеч
Не сте прави да се държите подигравателно . На снимка е едно на живо е съвсем друго. Не може и двата ми теста да са с изпарителни при положение че на живо чертите се показват в оказаното време и розовеят.
Че кой говори за теб? Чети постовете и след твоя

# 2 375
Дай, Боже да са розовки, щом казваш! Ще очакваме да ги видим две еднакви скоро Simple Smile

# 2 376
Теди, това е моя тест на същата марка май като твоя. Правен е 6 дни преди закъснение с трета урина за деня. Не се ядосвай като ти казват, че не виждат нищо. На живо твоя може да изглежда различно, виц дали ще намериш някаква прилика с моя иии най добре направо друг, ако това ще те направи спокойна Simple Smile    между другото като се за гледам в твоя като че ли виждам леки наченки на 2ра черта в долната част на теста, но може и да греша, нямам много опит и не искам да те подвеждам

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 17:02 от lola_92

# 2 377
Направо са лика прилика само че ти си го хванала по добре на снимката Simple Smile

# 2 378
Тогава опитай да го снимаш на дневна светлина без светкавица Максимално близо до прозореца Simple Smile

# 2 379
Лола, да, на твоя тест се вижда втората черта.

Теди, ние казваме какво виждаме на снимката, а на живо как изглежда, няма как да знаем. Щом не се вижда черта на снимката, какво очакваш да ти кажем? Аз не бих качила снимка, на която не се вижда черта, която я има на живо. Би било безсмислено.

# 2 380
  направих шуър сутринтааааа JoyHeart Eyes . Много се радвам и въпреки това отидох на кръвен

# 2 381
  • Varna
Теди,всеки месец едно и също....Не ти ли писна?

# 2 382
Теди,всеки месец едно и също....Не ти ли писна?

И кое е същото не мога да се радвам и похваля ли. След спонтатен всеки ще се радва колко съм чакала това ....

# 2 383
  направих шуър сутринтааааа JoyHeart Eyes . Много се радвам и въпреки това отидох на кръвен
Тук се вижда вече. Нека да видим все пак резултатите от кръвния и тогава да ти честитим Simple Smile

# 2 384
  • Sofia
Този е положителен. Дано резултатите го потвърдят и да е успешно всичко. Скоро четох, че при едно от 5 оплождания на яйцеклетка, следва бременност.

Общи условия

Активация на акаунт