Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 558
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Ловеч
  направих шуър сутринтааааа JoyHeart Eyes . Много се радвам и въпреки това отидох на кръвен
тук определено се вижда!! Моята бременност не беше планувана,на 4 теста втората черта беше точно такава! Е,бременна съм

# 2 386
Скрит текст:
 направих шуър сутринтааааа JoyHeart Eyes . Много се радвам и въпреки това отидох на кръвен

Тук вече се вижда втора розова черта. Успех!

Скоро четох, че при едно от 5 оплождания на яйцеклетка, следва бременност.

Това трудно може да се докаже, тъй като преди яйцеклетката да се имплантира в матката и да започне да се призвежда ЧХГ, няма как да се установи дали има оплодена яйцеклетка. Да, ясно е, че невинаги оплодената яйцеклетка успява да се имплантира в матката, но ми е странно как, пък, точно са го изчислили, че при едно от пет оплождания настъпва бременност.

# 2 387
ето го резултата.. съвсем в началото

# 2 388
  • София
Следя темата и реших да постна.
ЧЕСТИТО!!! Борбата винаги си заслужава. Пожелавам ти този път да износиш бебчето докрай!

# 2 389
Честито! Дано всичко да е наред до края 😇

# 2 390
Tedity тихичко честито и до финал!

# 2 391
  • Ловеч
Здравейте момичета! Не знам дали въпросът ми е точно за тази тема,но виждам,че тук има доста жени,които са много информирани и знаят доста неща! Историята е следната:/дано не стане много дълъг пост/
Неоланувана но желана бременност.Последен цикъл 1-ви Март.До 10-тия ден всички тестове бяха отрицателни,на 13-я ден положителен 100%. Запазих час за 16-ти Април при АГ,но на 14/вчера/ сутринта прокървих/,и веднага отидох на преглед при друг АГ хем да види какво се случва,хем да потвърди бременност/евентуално/. След като се “кокореше” 2 мин на екрана /с вагинален/,ми каза: Не знам колко късна трябва да е била тази овулация,но е толкова малко,че засега не мога да ти кажа НИЩО! На листа с ехографията пише:
Инициално формиран плоден сак с дм 6мм,отговарящ на бременност 4-5 гс,при аменорея от 6 гс,и вероятно късно овулаторен цикъл!Исписа ми хапчета и ми пожела УСПЕХ,което леко ме притесни. В крайна сметка въпросът ми към вас е: Дали е възможно ембриона да не се е развил нещо,или пък кухо яйце,или какво ли не четох още тук по форумите? Знам,че не сте врачки но все пак🙂 Силно се надявам на късна овулация,но пък колко да е късна???? Кога според вас да отида отново на преглед? Благодаря предварително,и се извинявам за дъъългият пост...Поздрави на всички

# 2 392
Най-вероятно наистина се касае за късна овулация. За да се ориентираш, ще ти кажа, че уринните тестове в 95% от случаите отчитат бременност 12-14 дни след овулация. При теб, щом положителен тест е имало чак на 13ти ден закъснение, направи сметка кога ти е била овулацията. Спазвай си терапията, дадена от лекаря, почивай повече и на следващия преглед ще имаш повече яснота дали се развива. Според мен, всичко си е наред, имайки предвид късния + тест. Но само последващ преглед ще покаже дали бременността се развива. Успех!

# 2 393
  • Ловеч
Пропуснах да отбележа,че съм с редовен цикъл-27 дни,имам едно раждане преди 9 години и един аборт по мое решение.Никога не съм имала късна овулация🤔🤔

# 2 394
  • Ловеч
Най-вероятно наистина се касае за късна овулация. За да се ориентираш, ще ти кажа, че уринните тестове в 95% от случаите отчитат бременност 12-14 дни след овулация. При теб, щом положителен тест е имало чак на 13ти ден закъснение, направи сметка кога ти е била овулацията. Спазвай си терапията, дадена от лекаря, почивай повече и на следващия преглед ще имаш повече яснота дали се развива. Според мен, всичко си е наред, имайки предвид късния + тест. Но само последващ преглед ще покаже дали бременността се развива. Успех!
Значи доки неслучайно каза-ти май си забременяла когато си си чакала цикъла🙂

# 2 395
Да, и аз мисля, че точно тогава си забременяла. Въпреки редовния цикъл, понякога различни фактори могат да повлияят и овулацията да се промени. Все пак, организмът не е компютър и всичко се случва.

# 2 396
  • Ловеч
Да, и аз мисля, че точно тогава си забременяла. Въпреки редовния цикъл, понякога различни фактори могат да повлияят и овулацията да се промени. Все пак, организмът не е компютър и всичко се случва.
Много ти благодаря за вниманието,и бързите компетентни отговори!🤗🤗🤗

# 2 397
  • Бургас
И аз преди да забременея бях с редовен цикъл на 28 дни. До момента в който не забременях "след овулация"/аз и за това бях толкова учудена, освен че сме с дългогодишен стерилитет/. Детето  "изоставаше" с 1 седмица по ехограф.....та всичко е възможно. По важното е да нараства равномерно от преглед до преглед, т.е да си напредваш в бременността без проблеми, първият преглед е по-скоро да се установи бременност и това е и станало.

Пий си хапчетата и късмет за слдващият преглед! Кога те вика?

# 2 398
  • Ловеч
И аз преди да забременея бях с редовен цикъл на 28 дни. До момента в който не забременях "след овулация"/аз и за това бях толкова учудена, освен че сме с дългогодишен стерилитет/. Детето  "изоставаше" с 1 седмица по ехограф.....та всичко е възможно. По важното е да нараства равномерно от преглед до преглед, т.е да си напредваш в бременността без проблеми, първият преглед е по-скоро да се установи бременност и това е и станало.

Пий си хапчетата и късмет за слдващият преглед! Кога те вика?
Ами тъй като не е моят АГ,който ще следи бременноста/ако всичко е наред,така и не ми каза кога да отида..Просто каза успех,и колегата да поема от тук нататък..В Понеделник 16-ти имам час при моя АГ...И сега се чудя да отида ли и при него,или да си отменя часа за след седмица примерно? Съвети?

# 2 399
Моят съвет е да си спокойна и да изчакаш прегледа на 16ти. При установяване на моята бременност бях закъсняла, защото не съм и помисляла, че съм бременна. Бяха се събрали много неща. По цикъл трябваше да съм 7+2. Гинеколожката измери 6+1. И ми обясни, че се случва, да не се притеснявам, бебетата понякога правели каквото си искат. Изписа витамини. След няколко седмици отидох при моето АГ, трябваше да съм 10+4, а бебето отговаряше на 10+2. Не се притеснявай, стой спокойна, това ще действа и на теб и на бебето най-добре. Hug

Общи условия

Активация на акаунт