Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 069
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Blondeville
Доколкото виждам ЧХГ се удвоява добре, макар да е ниско, може би си била с по-късна О. Аз бих отишла незабавно на лекар, сак може и да не се види на този етап, при това чхг, но все пак те си знаят какво да гледат в този срок, с кървене и тн.

# 3 226
Чувала съм, че в Майчин Дом има отстрани спешен денонощен.

# 3 227
Извънматочна няма шанс да се види толкова рано,при мен я видяха чак края на 8 г.с. (тъй като имах псевдо плоден сак,кръвотечения никога не съм имала) Извънматочна се открива между 6-8 г.с.Отивай на лекар,без да отлагаш,защото ако положението е спасяемо и не действаш на време после ще обвиняваш себе си. Стискаме палци всичко да е наред!

# 3 228
Пламена, в София можеш да отидеш във всяка АГ болница, където има лекари на смяна и все ще може някой да те приеме, ако трябва ще изчакаш малко. На твое място бих звъннала предварително и да питам дали някой ще може да ме приеме. Да кажеш да си в малък град, но тук има един куп лекари и болници и да седиш и да чакаш, не е вариант. Пълно е и с частни кабинети, където можеш да се обадиш и да обясниш, че е спешно за да те вместят в графика. Кървене по време на бременност невинаги означава изхвърляне на бременността, защото понякога кървенето има друг произход. Но това само лекарят може да каже. Ако ЧХГ-то ти спадаше, тогава вече щеше да се говори за биохиимична. Но при теб ситуацията е различна.

# 3 229
Момичета бях на лекар, в майчин дом при доктор Цанкова. Прегледа ме, каза, чевероятно ще се чисти още матката, защото се е понатрупала лигавица. Не отрече и не потвърди нито аборт нито бременност. Каза, че е рано да се види, яйцеклетката се прикрепяла и на по- скрити места/ при все, че говорехме за чистене на лигавица, не разбрах какво намеква/. Аз имам болки в корема и кървене все още, обяснявам си го с доизчистване след изхвърлянето на парчетата лигавица/  аборта, ако може да се нарече така, след като се случи в дните на реалната Мц./ предполагам, че организмът ми го е отхвърлил , ако е било кухо яйце или нещо генетично не наред.Казаха ми да изследвам към вторник сряда чхг отново, за да се доизясни ситуацията.

# 3 230
  • София
Не го приемай още за аборт. Изчакай изследванията .Кураж и късмет!

# 3 231
  • Бургас
И никой не ти каза да изследваш прогестерон и може да загубиш иначе читава бременност заради това"?

# 3 232
Аз майчин дом изобщо не го препоръчвам. В 6-та седмица бях с кървене, а на ехографа видяха ясен поден сак и жълто тяло и ми казаха, че още не е доказана бременността докато няма сърдечен ритъм, не можело да ме лекуват и ме пратиха вкъщи да продължавам да си кървя. Да не говорим, че ме накараха да се съблека и стоях гола с една хартиена нощница 2 часа докато някой реши да слезе да ме прегледа и не искаха да ми върнат личната карта, за да отида в друга болница. Общо взето спешния кабинет там е под всякаква критика.

# 3 233
Никой за прогестерон не е споменавал нищо. Явно ще разчитам на природата и на следващи опити. Болките в корема намаляват, гърдите ми се поотпуснаха, и някак нямам чувството, че нося още едно човече. С предишната бременност/ абсолютно безпроблемна и успешна/ си спомням, как преди закъснението още го знаех  и чувствах моето момченце. Ще пусна все пак към вторник едно бета чхг. За лично успокоение. Съжалявам, че така се получи, виждам, че много момичета минават през подобни и далеч по- жестоки моменти. Трябва да сме силни и това е. Нямаме друг избор. Благодаря на всички , които се включиха със съвети, наистина ми помогнахте да навлеза в ситуацията по адекватно.

# 3 234
Здравейте.С приятелят ми правим опити за бебче.Вчера си купихме два теста SureCheck и веднага,като се прибрахме си направих единият.Втората чертичка беше много ,ама много бледа(дори в началото не я забелязхме).От нетърпение ,днес реших да си направя и втория тест(на снимката) и ни се струва ,че втората черта е с една идея по ярка,но може и да се заблуждаваме.3 дни преди М съм.Според вас дали съм бременна?

# 3 235
Здравейте.С приятелят ми правим опити за бебче.Вчера си купихме два теста SureCheck и веднага,като се прибрахме си направих единият.Втората чертичка беше много ,ама много бледа(дори в началото не я забелязхме).От нетърпение ,днес реших да си направя и втория тест(на снимката) и ни се струва ,че втората черта е с една идея по ярка,но може и да се заблуждаваме.3 дни преди М съм.Според вас дали съм бременна?

Бременна си ! Честито и лека бременност!

# 3 236
Ох,дано!Много се надяваме наистина да е положителен.Благодаря за бързия отговор!

# 3 237
Gevi86,тихичко честито-бременна си! 😊SureCheck e ниско чувствителен и за 3 дни преди М чертата си е направо супер.

# 3 238
Gevi86,тихичко честито-бременна си! 😊SureCheck e ниско чувствителен и за 3 дни преди М чертата си е направо супер.

Дано си права . Надяваме се много , но имам много силни болки в десния яйчник като преди М, и напрежение в гърдите което ме притеснява , че ще ми дойде . Това дали е нормално ?

# 3 239
Gevi86, мисля, че е нормално. Много момичета са го споделяли. Ако ще се успокоиш пусни два пъти ЧХГ през 48ч и виж как се движат стойностите. Честито и спокойна бременност! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт