Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 453
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, някоя от вас дали се е възползвала от оферта за официална прическа (бал, сватба) и дали е останала доволна  newsm78 Ако "да" в кой салон? Много примамливи оферти има за официални прически, но малко ме е страх да се доверя на ваучер за такова важно събитие. Ако някой може да ми препоръча изпитан фризьор (на лични), дори и не от оферта, ще съм благодарна.

# 421
  • София близо до Витоша
Момичета, някоя от вас дали се е възползвала от оферта за официална прическа (бал, сватба) и дали е останала доволна  newsm78 Ако "да" в кой салон? Много примамливи оферти има за официални прически, но малко ме е страх да се доверя на ваучер за такова важно събитие. Ако някой може да ми препоръча изпитан фризьор (на лични), дори и не от оферта, ще съм благодарна.

Ходила съм в Кало фейс боди в Младост 1а, предоволна съм , но вече освен за сешоар други не пускат

# 422
  • София-в сърцата на моите деца
radi86 Hug

# 423
  • софия
Вчера бях на маникюр в Милано. Доволна съм. Момичето се постара, беше приятно. Нямам забележки.
Нещо се поразочаровах от Орхидея - взехме торта, но нещо блата не ми харесва. Зимата бяхме купували за последно и тогава беше много вкусна, а сега Confused

# 424
Аз взимах последно от Орхидея някакви шоколадови топчета. Трябваше да бъдат колограм бяха 750 и малко поразмекнати, но бяха вкусни сравнително Simple Smile

# 425
Момичета чудя се за тази оферта http://www.lapni.bg/offer/3171 .Някой посещавал ли е салона?

# 426
  • София близо до Витоша
аз съм ходила само един път в този  салон , работеше едно момче , много внимателно и останах доволна

# 427
tsvetelina83 благодаря за светкавичния отговор..  bouquet

# 428
Здравейте.
Влизам с една молба - оказа се, че ми трябва спешно ваучер за една нощувка в Пловдив, а миналата седмица случайно попаднах на тази оферта Нощувка за двама в Пловдив, но не се възползвах. За съжаление вече е изтекла и искам да попитам и да помоля някой, ако е взел ваучер (платен или не платен, но с възможност за плащане) да ми пише на лични. Трябва ми нещо в центъра на Пловдив, заради това държа именно на този хотел. Благодаря.

# 429
  • София
Скоро да сте виждали изгодна оферта за хубаво суши?

# 430
  • София
Скоро да сте виждали изгодна оферта за хубаво суши?
Това - http://www.napolovina.com/offer.php?id=1788

# 431
Моля някой ако има отзиви за това студио да сподели:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3049&refid=23574&webid=67
Да си побутна питането. Никой ли няма впечатление от салон Прогресив в Люлин?

Аз имам лични впечатления, но са от преди почти една година и не знам дали маникюристката е същата. Но ако е тя не ти я препоръчвам - работи ужасно бавно (отне и 3 часа за маникюр и педикюр с Шилак, който на всичкото отгоре се обели изцяло на 2 пръста на крака ми още докато се прибера до нас) и некачествено. След като ходих още 2 пъти на корекция на лака накрая ми писна и я помолих да ми го махне и имах негативно мнение за Шилак, докато не ми направиха на друго място и не издържа 1 месец.

# 432
Сега разглеждам офертите и видях, че има за "Егур Егур", но като влязох да я видя, видях, че е изтекла... Tired
Много ме е яд. Sad

а как е самият ресторант, има ли салон за непушачи, има ли нещо интересно за деца?

Само за пушачи е и дори преди време някой се оплакваше, че са ги гледали накриво, защото са с деца. Иначе ресторантът е апартамент в стара къща - малък и направен с мерак. Ние бяхме в стая само с една маса и никой не ни пушеше. Като се замисля, къщата има хубав двор. Ние бяхме зимата, но може би сега има маси в двора.  newsm78 Там ще е по-подходящо за деца.

Таня 67, да не би да се бъркаш с Гоар, защото в Егур Егур си има зала за непушачи (има 4-5 маси) и ние бяхме там преди 10 дни с малката и не сме имали проблем. А и лично аз градина не съм виждала, а съм ходила няколко пъти.
За деца няма нищо интересно освен ненастроеното пиано и партитурите в рамки по стените.
Аз лично останах с кофти чувство че ме гледаха особено заради ваучерите, нищо че поръчахме още доста неща от менюто. Просто другите пъти държанието на сервитьорите е било различно.

# 433
  • София
Говоря за този на Шейново. Сигурно си права и съм объркала имената. Дори редактирах предишния си пост, за да не объркам и някой друг.  Embarassed

# 434
Здравейте, трябва ми оферта за ноктопластика, тези са на добри цени, но не знам коя да избера. Имали те отзиви за салоните?   bouquet

Център за красота Милано

Салон за красота Косара Стил

Студио за маникюр и педикюр (кв. Надежда 1)

Общи условия

Активация на акаунт