Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 304
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Като стана въпрос за чехлите - само два чифта са им. Последния път бях по хавлия и моите си ботуши из коридора, защото чехлите били заети Simple Smile))) От тогава не си взимам ваучери. Иначе бях доволна от това слабото момче, на другото не съм попадала. А след масажа на момичето ме болеше гърба все едно са ме били Simple Smile

# 76
http://grabo.bg/sofia/masaj-na-kraka-i-piling-s-ribkite-garra-rufav-08f9nbz
Момичета бях чела  ,че   има опасност от зараза със спин или хепатит за тези рибки...Иначе и аз имах желание да си направя такава спа-процедура.. #CrazyД #Crazyнес бяхме на Мама миа-за обяд  със таратор,шницел и бисквитена торта.Готвят вкусно,но имаха  особено  отношение затова ,че сме ваучери(въпреки ,че си поръчахме и други неша)и забравиха да ни донесат тортите(добре ,че им припомнихме)Оправданието беше ,че не са прочели ваучера #Crazy

# 77
  • софия
Бях в Алма Морел на микродермаабразио. Нямам база за сравнение. Час и нещо минаха като миг и има видим резултат. Доволна съм. Мога да отида за същата процедура още веднъж на същата цена. Мисля да се възползвам Simple Smile

# 78
Масаж в Алфа медика, самият масаж без забележки...обаче както писа някой преди време кърпите май вече не ги сменят Sad(( Миришеха ужасно на маслата.

Днес едната кърпа беше направо мокра, но добре сгъната и приготвена за ползване .
Масажът ми го направи едно момиче, добре беше. Но това с кърпите е ужасно неприятно. Никъде другаде не ми се е случвало подобно нещо.
Иначе бяха много любезни, чак ми стана неудобно да направя забележка за кърпите и чехлите. Embarassed

Изобщо не ми е неудобно - услугата предлагат те, а аз като клиент искам качество!
Някой може да възрази за цената, но тук няма да се съглася - цената също си я определят те - аз ще я платя, ако искам (мога), но пак си държа на качеството.
Тоест хубава работа, но нашенска (макар тук с гръцки примес уж), все сме евтини на брашното и скъпи на триците.
Точно покрай тези оферти си отсях местата, на които ще ходя и за в бъдеще - а те са местата, на които е чистичко, на които те посрещат и изпращат усмихнати и любезни и на които не те претупват, а ти предоставят услугата, такава, каквато е.
На някои от тези места вече ходих и без ваучери и затова мога да го кажа със сигурност, който го прави, го прави, а който е мърляв и небрежен си е такъв и иначе.
Защото съм сигурна, че ако отида в този салон и сега без ваучер - няма да се сетят да се държат с мен различно - да печелиш клиенти си е цяла наука, да ги загубиш е много лесно.
Вече не бих отишла там и за без пари ...

# 79
  • Sofia
Някой да има отзиви от боядисване в салон Мелинда?
Ходих. Нито салонът, нито фризьорката ми допаднаха.Щеше й се да боядисва само корените и да подстригва само връхчетата. Може и обратният вариант да й хрумне.  Mr. Green

# 80
  • София
Ходих. Нито салонът, нито фризьорката ми допаднаха.Щеше й се да боядисва само корените и да подстригва само връхчетата. Може и обратният вариант да й хрумне.  Mr. Green
Благодаря, значи ще пропусна!

# 81
  • София
И аз днес бях в този така наречен гръмко СаЛОН. Още съм бясна. Първо започна да ме подстригва стажантка. Исках скъсяване поне 10-тина сантиметра, а тя вземаше само връхчета. Съвсем явно се учеше да подстригва. Когато възроптах ми казаха, че това било ваучер и да не чакам кой знае какво. Боята Матрикс въобще не е матрикс - боя от 1.60 лв.  щеше да ме боядиса по добре. Също ме попита дали само корените ще боядисва Shocked Имах и подхранваща терапия, която въобще не ми беше направена. Да не говоря, че съм толкова криво офъкана, че май ще ходя при дъщерята на Айша да ме пооправи. Да не говоря, че докато ме обслужваше собственичката въпросната стажантка си изми косата и друга фризьорка и направи  сушоар. Собственичката ми говореше на "ти", а откровенно селския й говор на "че" и "оти"беше отчайващ. Дори не поисках да ме оформи със сушоара, а само да ме подсуши, от което тя остана много доволна. Като видя, че боята не ме е хванала ми предложи пак да ме боядиса - представяте ли си - и то с Матрикс. Моя ваучер беше този  http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=670
A имат и нов  http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2002&refid=23574&webid=67 Напускала е доста ваучери - за къдрене, маникюр. Ужас, иска ми се само аз да съм недоволна, но....

# 82
Lennyh, права си. Още ме е яд, че си замълчах и не им казах.
Можеше пък да се поправят, евентуално Confused

Утре съм в Dr Beauty, дано да ми хареса, че отдавна издирвам добър козметик в Младост.
И после на маникюр и педикюр в Кимберлит бюти.

В Институт Силует, в Младост 4 бях на микродермабразио и съм много доволна. И на реалните им цени бих ходила.

# 83
Lennyh, права си. Още ме е яд, че си замълчах и не им казах.
 Confused

И това се учи, аз също дълги години си мълчах - но после се научих. Особено като в един момент работех със продажби и ни набиваха в главите, че клиента е винаги прав и като не е прав - пак е прав  Mr. Green
Оттогава и на пазара, като не ми дадат на някоя сергия да си избирам просто си тръгвам и отивам на следващата, защото в началото големия ми син все зелени ябълки ядеше ( понеже ме беше срам да се карам)  Twisted Evil

# 84
  • София
Нямам с какво друго да се запиша, та ще коментирам и аз за "Алфа Медика". Напълно сте прави да се възмущавате за кърпите, и аз имах такива подозрения, че не ги сменят. Rolling Eyes Аз обаче съм пристрастна към масажите им. Blush  Нямам никакъв опит- ходила бях всичко на всичко два пъти на различни места, и за първи път толкова ми хареса масажът при тях. Била съм при жената и момчето с очилата и нямам никакви забележки.
Това набито момче, за което пише Lennyh, го видях, когато ходих на кола-маска. Направи ми впечатление доста фамилиарното и не особено възпитано държание към клиентите. Дано да осъзнаят, че трябва да поддържат високо ниво във всяко едно отношение- от кърпите до качеството на обслужване. Peace

# 85
За Дон Домат мисля, че имат предвид, че не ги доставят на адрес. Може да си ги вземеш за вкъщи, но отиваш на място и чакаш да ти ги направят. Поне аз така правя, а на ваучера си пише, че се консумира на място. Досега не са ми отказвали, вече два пъти.
Аз говорех за последните ваучери за Дон Домат от Грабо, където изрично беше упоменато да се ползват само на място. Даже в секцията им въпроси и отговори имаше точно такъв въпрос - дали може да се вземат пиците за вкъщи. И отговора на Дон Домат беше че не може. Мен точно това ме отказа. Иначе не пропускам да си взема през Грейт.бг и си ги хапваме с кеф у дома. Просто с малките изобщо не ми е оферта да ходя на заведение - пишман ставам.
Еее, това е много тъпо, да те задължават да ядеш там, ми хората с малки деца как да идат.

Откакто го направиха така, в почивните дни не можеш да се разминеш от дечурлига в централните Дон Домат, то е лудница просто.
На мен не ми пречи, че и аз влача дете.
Но ако си отишъл да хапнеш спокойно, си е кошмар.
Предвид и колко са малки масите т.е. настаняват на ръба на капацитета... Поне в салона за непушачи. Вторият път бяхме трима плюс дете, на малките масички четворки се чувствахме ужасно, на такива обикновено ядем по двама. По-голяма маса до нас - която реално си става за спокойна четворка - настаниха 5 възрастни до нас с 2 деца - от всички страни столове..
Ужас, въобще не ми е уютно, няма да купувам повече ваучери за тях. Naughty
А и цените в менюто много надути, преди сякаш беше по-достъпно.

# 86
някъкви отзиви за този салон http://www.lapni.bg/offer/2871

# 87
  • София
Вчера бях в "Милано" на маникюр. Доволна съм.

# 88
 Здравейте

рядко влизам във форума - просто след 10часа пред РС на ден - направо нямам нерви да ровя из нета - поради което ако задам  въпрос  на неправилното място моля за извинение .
С две думи,  мен ме интересуват основно сделки с ваучери за почивки / след ваучер за ресторант преди почти година хич не бях очарована, затова наблягам на почивките /-  та има  ли някъде във форума място за обсъждането им?

# 89
Аз си купих ваучер за турмалинова яка и турмалинов колан - дано вършат работа наистина, но ми хареса описанието, а и мисля, че ще могада си ги ползвам дълго време. Взех си и безжична прахосмукачка Ровента - дано и тя да е качествена, някой тук май се хвалеше с нея.

Дано да не те разочаровам, но си взех турмалинова яка и турмалинов накитник без ваучер- съответно на цена 25 лв. и 17 лв. Визирам, че това е най-евтината цена, която намерих в нета, но като гледах снимките на продукта и на другите сайтове ми се стори добра инвестиция.  Трябваше да бъдат от марката Dr. Green, но уви получих някакви Китайски или Корейски щуротии с йероглифи по тях. Определено, ако трябва да формирам цена за двата продукта, на базата на външен вид - не бих дал повече от 20 лв.
Казах си "Те ако действат, майната му на цената ".
След като пробвах накитника на едната ръка доста стегнат се оказа, че затопля приятно.  Вторият ми опит обаче ме накара да се замисля, аджеба какво става? Сложих си го на другата ръка, но не стеганат и за времето за което на другата ръка вече ми гореше, на тази нямаше ефект. Една моя грешна постъпка ме накара да разбера, за нещо което никъде не можах да прочета, а именно след като си играх с накитника си пипнах окото. Оказа се, че накитника е промазан с нещо от рода на "Тигрова мас" или просто нещо загряващо.
 Та това са моите перипетии с Турмалиновите продукти, който в сайта Задружно бяха описани, като Титаниеви  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт