Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 532
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Ами то е  по-светли петна по косата,но при мен на много малко места(аз очаквах някакво преливане от цветове да се получи),и почти не личи че съм правила нещо на косата си,но съм с тъмнокестенява коса-може на по-светли коси-да е различен резултата newsm78

Аз ходих-от подстригването съм доволна,ама  балеажа нещо не ми личи newsm78
В смисъл - не ти личат кичурите ли? Това е по-скоро добре според мен...Нещо повече ще напишеш ли, че и аз си взех ваучер....

# 376
А, моята е още по-тъмна от твоята значи...добре, аз така и така вече купих ваучер - ще дам отзиви като си направя кичурите.

# 377
  • София близо до Витоша
Здравейте, случайно попаднах на темичката и ми се струва доста полезна. Все гледам офертите за лазерна- и фотоепилация, но нямам опит в областта. Ще съм благодарна на коментар по въпроса или препоръка на тествана оферта. ( признавам си, че не съм изчела темата и ако сте коментирали питаното моля за извинение, ако е възможно само ми отбележете, че е така и ще се върна назад)   bouquet

Бях си взела по 4 ваучера в Шармант и Леграно , ефекта никакъв след процедурите.

# 378
  • София
Здравейте, случайно попаднах на темичката и ми се струва доста полезна. Все гледам офертите за лазерна- и фотоепилация, но нямам опит в областта. Ще съм благодарна на коментар по въпроса или препоръка на тествана оферта. ( признавам си, че не съм изчела темата и ако сте коментирали питаното моля за извинение, ако е възможно само ми отбележете, че е така и ще се върна назад)   bouquet
Бях си взела по 4 ваучера в Шармант и Леграно , ефекта никакъв след процедурите.
Аз съм доволна от фотоепилацията в Кало - Младост 1А. От Белиз нямам никакъв ефект. Сега си взех ваучери за Дамалия от съботната треска и вчера ходих, засега не мога да кажа нищо за ефекта.

# 379
  • София близо до Витоша
Май се оказва , че фотоепилацията е по -ефикасна отколкото лазерната , защото моя приятелка си беше взела ваучери за тях и има ефект , а аз заедно с още три приятелки нямаме ефект от лазерната

# 380
  • София
В Кало Cosmetic Studio фотоепилацията е с IPL + RF . Карат ме да свалям всички метални бижута от мен. На друго място не ми се е случвало. Но за съжаление рядко пускат ваучери.

# 381
Много съм доволна от лазерната епилация във "Версус".
За съжаление наистина ваучерите им са с рекламна цел
и може да се купуват само по 1-2 и следващите са с намаление.

# 382
  • София
Да дам добри отзиви за студио НОДО и по-точно за тази оферта
http://www.lapni.bg/offer/2638
Момичето беше много внимателно и не ме претупа... Simple Smile))

# 383
  • София
Момичета, някой да е ползвал услугите на салон Hathor на Цар Самуил? Чудя се на тази оферта:
http://napolovina.com/offer.php?id=1791
Правих балеаж на др. място, но изобщо не съм доволна от резултата, та май ще повтарям. Но умувам къде.

Аз съм доволна от Hathor. Отидох там по добри отзиви в тази тема и не сгреших. Фризьорката е много добра. Също и любезна.

Здравейте, случайно попаднах на темичката и ми се струва доста полезна. Все гледам офертите за лазерна- и фотоепилация, но нямам опит в областта. Ще съм благодарна на коментар по въпроса или препоръка на тествана оферта.
Аз съм доволна от фотоепилацията в Кало - Младост 1А. От Белиз нямам никакъв ефект.

Доволна съм от фотоепилация в студио Силви в Младост 3 (до Кауфланд). Далече ми е, но специално там отидох, отново по добри отзиви в тази тема (изобщо темата е много полезна - благодаря на всички, които пишат отзиви), та в студио Силви фотоепилацията е ефективна. Козметичката се казва Деси, много мила и старателна. Работи яко момичето. Направила съм 4 процедури за 6 месеца, имам много добър ефект.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 22:59 от Sash

# 384
  • София близо до Витоша
за версус само добри отзиви чувам, но 40 лв. за подмишници .....Нека първо да се роди бебка , да спра с кърменето и най-вероятно ще се взема ваучери за там

# 385
  • София
За Stasy Nail Studio оценка 10/10. Страхотно професионално обслужване, прекрасни резултати. Предлагат намаление при следващо посещение за маникюр, педикюр и за фризьор.

# 386
  • В Балкана
Някой да е ходил във Fashion place?

Конкретно ме интересува офертата им за маникюр и педикюр - http://www.ozo.bg/offer_1415

# 387
Като стана въпрос за фотото в Силви, ако пуснат пак ваучери, свиркайте моля  Praynig Че изпуснах преди от много чудене и моткане  Tired

Взех билети за "Пипи" в театтър "София". Дано е хубава постановката, не се разрових за мнения преди да купя  Blush

# 388
Аз ходих-от подстригването съм доволна,ама  балеажа нещо не ми личи newsm78
Това за Hathor ли?
А моите пък стоят като на...да не казвам. Отгоре на бретона имам дебел светъл кичур, сякаш на фолио, от ляво над ухото се вижда един поизраснал вече...а уж не трябва да се получава рязка граница при израстването на косата...Абе въобще, не ходете за Балеаж в Бюти Бар в Студентски град!!!
Да питам за матиране таксуваха ли ви отделно в Hathor?

# 389
  • София
Мурите е новото име на White Fir Valley, за него имаше добри отзиви, и двете са насред полето, доколкото се ориентирам.
Хахаха, добре, че го написа това, защото вчера като гледах офертата получих направо раздвоение на личността Laughing Гледам - снимки на хотел, в който съм била, а името - не ми говори нищо smile3506 Пулих се, пулих се, пък реших, че съм се объркала, а то какво било Laughing
Отзиви мога да дам много добри. На удобно място е - 5 минути до Банско, 5 до Добринище, 10 минутки пеша до Пирин голф, който е град в планината - уникално. Храната беше ок, но сега с новите разпоредби не знам дали пак ще е на блок маса. Обзавеждането в стаите е новичко и хубаво. Абе за цената си направо е супер, ние платихме май 120 лв. за цялото семейство, с храна и басейн и пр.

Общи условия

Активация на акаунт