Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 367
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
belinda,
Сабина Спа Студио - не знам дали имат оферта в момента, но може да видиш цени на сайта им. Аз ходих 2-3 пъти. Час и половина се занимаваха с мен, почистване, масаж лице и ръце, терапия с хайвер - 27лв. Съвсем близо до салона на Капанов са.

# 481
Не знам Милано, колко е в центъра, но поне е изпробвано.
Ето тази оферта забърсах аз:
http://www.ozo.bg/offer_1499
след като вече бях на почистване на лице. Изпуснах офертата за да отида пак по нататък, но се надявам пак да пуснат. Гледам, че има и за кола маска, но искам цели ръце, а там е дадена много странно, вариантите не ме устройват нещо...
За почистване на дома, аз не съм чела добри отзиви досега. Rolling Eyes

# 482
Гледам тази оферта:
http://happydeal.bg/60-minuti-skuosh-za-nachinaeshti-ili-napredn … o-za-43-leva.html
Наистина ли реалната цена за един час с инструктор е 43 лв.? Струва ми се доста, някой ходил ли е на скуош?

# 483
  • софия
Моля за отзиви за
механа Болярите
ресторант-пицария Avalon
ресторант SALT & PEPPER
Искам заведение с градина.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 15:44 от zvanche

# 484
  • София
Не знам Милано, колко е в центъра, но поне е изпробвано.
Да, четох вече препоръките, но Света Троица ми е наникъде Confused
Зигизаги, мерси, тази цена е повече от добра за толкова отделено време. Ще ги преслушам.

# 485
  • София

Доколкото си спомням имаше положителен отзив преди няколко месеца. Ние сме влизали преди 1-2 години в градината, но нямахме "късмета" да им пробваме яденето. След като стояхме 15-20 минути и не се показа никой, за да ни даде поне меню, станахме и си тръгнахме.

# 486
  • София

Последното няма градина, в подземието е. Иначе е хубаво.

# 487
  • софия
Благодаря  Simple Smile

# 488
Искам да похваля ресторант Puzzle и офертата им от Lapni за менюто с миди - много беше вкусно, ресторантът има изключително приятен интериор и прекрасно обслужване. Поръчахме си и други неща от менюто - шоколадовото суфле също много ми хареса. Определено ще го посетя и без ваучер. Взех си за там ваучер този път за тайландска кухня. Скоро не бях попадала на толкова сполучлив ваучер

# 489
belinda, току-що се връщам от Елида в Борово. Открих ги благодарение на този форум в края на миналата година, и съм изключително доволна. След първото посещение Милена стана моята козметичка. Много внимателна, работи перфектно, с много добри продукти. Почистването продължи повече от час и половина.  Ходила съм с ваучери и без ваучер - няма никаква разлика в отношението. Днес бях на почистване с ваучер от Промомакс. Сега погледнах - офертата е изтекла, в момента имат само за фотоепилация. Но салонът предлага 50% намаление за първо посещение, така че би могла да погледнеш цените им на сайта. Не са ниски, но наистина си заслужава. Преди да ги открия, в рамките на половин година бях в няколко салона  в района на Красно село и Стрелбище, не открих мястото, където да се върна. Най-голямото ми разочарование беше Андреа спа в Стрелбище. Вярно, че почистването беше за 10 лв с ваучер, но беше такава пародия, не ти препоръчвам в никакъв случай да ходиш там. Казвам го, защото виждам често техни оферти на примамливи цени. 

# 490
  • София
Една хубава оферта за детски рожден ден в Gymboree   bouquet

Моля за отзиви за Пица-бар Буено! Струва ми се, че са пускали оферти и друг път. Rolling Eyes

# 491
Pizza Bar Bueno - кварталното ни заведение, точно срещу нашия блок в Дианабад Wink С две думи - непретенциозна пицария, с вкусна храна, но според мен малко завишени цени. Има салон за пушачи, остъклена градина за непушачи и няколко маси в неостъклена градина, детски кът - също, както е ясно от офертата Wink Не е на кой знае колко интересно място - гледа точно към един жилищен блок - ако за някого има значение. Изобщо - не е лоша пицария, но в никакъв случай не е нещо особено.

# 492
  • София
Шехина, много ти благодаря за включването! Hug Мен ме интересуваше най-вече дали е вкусна храната. Wink 

# 493
belinda, аз също съм много доволна от Елида. Имат салон и на Аксаков 9, ако ти е по-удобно.

# 494
  • София
Не съм чела темата, само с търсачката търсих и не намерих
отзиви за кола маска на студио за красота S5.
Ползвали ли сте услугата им?
Търся цяла кола в центъра или Лозенец, Ив.Вазов- ако някой има за препоръчване-ще се радвам.
Скрит текст:
И да не е в Style.

Общи условия

Активация на акаунт